מאפיינים של Folder Window

amir y

New member
מאפיינים של Folder Window

יש לי מצביע CWnd לחלון שמציג את תוכן כונן C. (לצורך ההבהרה - החלון נוצר ע"י פתיחת "המחשב שלי" --> בחירת כונן C) איך אני יכול לדעת מהי התיקיה אותה מציג החלון (כי מן הסתם זה גם יכול להיות c:\windows). אם משהו לא מובן, אשמח להסביר שוב, וכמובן, תודה רבה,

galh

New member
תשמח להסביר שוב, בבקשה.

מי פתח את החלון? איך יש לך מצביע אליו? אתה מנסה לקבל את המידע מאפליקציה חיצונית או שאתה shell extension? או, במילים אחרות, מה אתה רוצה לעשות?

amir y

New member
ובכן...

קיבלתי את המצביע לחלון ע"י שימוש בפונקציה WindowFromPoint. אני רוצה לבצע העתקה לתיקיה שהחלון הזה מציג אותה. בכל אופן, התוכנה בשפת ++VC (שימוש ב MFC). תודה,

gmorph

New member
אני לא חושב שיש לך דרך כי החלון לא

שייך לך. הpath שהחלון מציג הוא לא חלק מהמאפיינים הבסיסיים של חלון.אבל יכול להיות שאני טועה...

amir y

New member
חייבת להיות דרך, כי

יש תוכנות שכן עושות את זה...

gmorphus

New member
איזה תוכנות עושות?

ניגשות לחלון Folder Window שאתה פתחת או משהו כזה ומגלות איזה תיקייה הוא נמצא? אני אשמח לקבל דוגמא.

galh

New member
לא תמיד, אפשר לשנות את זה.

לגבי השאלה המקורית, אני לא חושב שזה אפשרי. אתה יכול להסביר למה אתה רוצה לעבוד בצורה הזאת?! למה לא לפתוח חלון שמאפשר למשתמש לבחור את הספריה?

amir y

New member
אשמח לרעיונות נוספים... + הסבר

אני רוצה לגרור קובץ מתוך התוכנה שלי, ולהעתיק אותו לחלון של התיקיה שפתוח. זה בטוח אפשרי, השאלה היא איך...

galh

New member
למה אתם לא שואלים את השאלה?!

אתה צריך לממש Drag and Drop בשביל זה. צירפתי קישור בתור נקודת התחלה, אני מקווה שהוא יספיק.

amir y

New member
מכיוון שזו לא השאלה...

ראשית, תודה על התגובה. ולנושא: אין לי באמת קבצים. בזמן הגרירה אני אמור ליצור קובץ טקסט חדש במקום אליו גררתי. אגב, השפה היא 6 ++VC...

galh

New member
היית יכול לנסח אותה בצורה אחרת.

עדיף לשאול משהו בסגנון של "אני רוצה לעשות X". בצורה הזו ניתן להגיד לך מה הדרך לעשות את זה. אם אתה שואל "אני רוצה לעשות Y" ו- Y בכלל לא בכיוון (תסתכל בשרשור של מחיקת ה- cache שבעצם רצו למחוק את ה- cookies) אז לא ניתן לענות לך ואתה מקבל תשובות של "זה בלתי אפשרי". מ.ש.ל.
אני לא מכיר את הפרמטרים שצריך להעביר (תאלץ לקרוא בעצמך את הקישור השני). אבל לדעתי לא צריכה להיות לך בעיה להעביר ל- Explorer קובץ ריק או משהו דומה. אם לא תצליח בעצמך תחזור לפורום.

amir y

New member
אני מודה ../images/Emo13.gif

באמת לא הייתי ברור בשאלה... בכל אופן, הצלחתי לכתוב גרירה של קובץ לתוך התוכנה שלי, אבל לא להפך... אשמח אם תשלח שוב את הקישור, כי הוא לא עובד...

galh

New member
בבקשה.

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/shellcc/platform/shell/programmersguide/shell_basics/shell_basics_programming/transferring/transfer.asp

למעלה