מאפה ביתי

ronitron1

New member
מאפה ביתי

שלום לכולם. אני חדשה בפורום ומאד נהנת ממנו. במשך שנים אני אופה לחמניות על בסיס קמח מרמולייט לבני. הלחמניות מקסימות ביופין אך הריח.. לאחר שהריח את המאפים של natural cakes קשה לו עם הלחמניות שלי. יש למישהו רעיון בשבילי? קשה לי לעמוד בהוצאה קבועה של רכישת לחם ופיתות תודה

ronitron1

New member
נמאפה בית

תודה. בהודעה הראשונה פרטתי את הבעיה: הריח של לחמניות מקמח מרמולייט. אני אופה לחמניות לבני בן ה-10 קרוב ל-9 שנים. המראה והמרקם נהדרים אך לאחר שאכל מהמאפים של natural cakes , ושאף את ריחות הלחם והפיתות, קשה לו עם הלחמניות שלי. יש פתרון? תודה מראש

נילוס11

New member
תקני תרסיס אנטי ריח אולי?

וללחם שאת אופה תוסיפי שמן זית ,סילאן,ודברים שעושים ריח טוב. אני אופה לחם וכשהוא נאפה בתנור,הריח הריח נהדר. וכשאני מוציא אותו מהמקרר ופורס 2 פרוסות ושם בטוסטר הריח,הריח הטוב חוזר. 9 שנים הלחם שאתה אופה היה טוב,ופתאום עכשיו כבר לא? תשדרג אותו בקיצור,וטוב שזו הבעיה רק.

daniela21

New member
שלושה דברים :)

1. מוזר שעד היום הריח לא הפריע. אני אישית כ"כ נגעלתי מהריח של קמח המרמולייט שהתאבון היה הולך... אבל אם הוא אכל את זה 9 שנים כנראה שזו לא היתה בעיה בשבילו. גם אם יש מוצר שמריח יותר טוב, זו לא נראית לי סיבה מוצדקת להתנגד לאכול משהו שאהבת 9 שנים, לא? 2. אפשר לשפר את הריח ע"י הוספת קינמון, סילאן, תיבול וכן, אפילו יש לחמניות-שוקולד שמוסיפים להן קקאו והריח נחמד. 3. אולי עם בוא החורף והצינון המתלווה, בעייתך תפתר לפרקים. כל טוב!

ronitron1

New member
מזור

הילד אכל היות ומגיל שנה מכיר רק את זה. לא הפסיק לאכל היות ולא תמיד יש לו תחליף, הוא ילד טוב ולא רוצה לעשות בעיות. בתור אמא מותר לי לנסות לשפר לו גם אם הטעם שלו השתנה. תודה על העיצות הטובות ושוב .. למה העוקץ?

noosh 19

New member
לא יודעת מה איתכם

אף פעם לא שמתי לב שיש למרמולייט ריח לא טוב

למעלה