מאסטר

DOKIAI

New member
מאסטר

בקשר להודעתי הקודמת,היתה אי הבנה לגבי המילה מאסטר אני הבנתי אותה כממציא שיטה חדשה ומודה עשיתי טעות של הדיות המילה עצמה מטעה מפני שהיה מביעה מעין מעמד שאין גבוהה ממנו מכאן נבעה טעותי כעט לאחר שהבנתי שיש טעות בהודעתי אני רוצה להיתנצל על ההטעיה שנבעה מהבנתי הקולקלת לא קל לי להתנצל ובכל זאת קבלו את היתנצלותי ובכן לאחר שאנו יודעים מה זה מאסטר,ראש שיטה ,וכו. מה דעתכם על דרגת שיהן שישתקע בארצנו ויעביר לנו מהידע העתיר שלו ואני מתכוון רק שיהן באיקידו חלום נכון. אין סיכוי למה כי רוב מורי האיקידו בארץ בחרו לעצמם מורה וזו זכותם ואין דיעה אחת לגבי מי המורה הכי מתאים למורי האיקידו בארץ לצערי הרב כי לדעתי כל שיהן שיש באיקידו הוא שאיפה של כל מורי האיקידו בארץ ובטוח שאין שיהן בארץ מה זה שיהן? בפעם הבאה. תודה ושוב היתנצלות למי שנפגע מהודעתי הקודמת מאחל לכולם חטימה טובה ושנים של אימונים עשירים ומלמדים כי המורה שלי תמיד אמר "מורה בעברית נכונה זה תלמיד חכם" |

רשמתי לפני את המשפט הזה!!

משפט חכם! ולגבי ההתנצלות - לא כל אחד מסוגל לבוא מיזמתו ובאמת להתנצל על טעויות. ההתנצלות הזו, מעידה שאתה אכן אומן לחימה!

DOKIAI

New member
תודה בשיא הצניעות

התואר שהענקתה לי גדול עלי, הוא נמצא בשאיפות שלי,אבל אני ראלי ויודע שכדי להיות אמן לחימה,צריך להשקיע את כל זמנך,המרץ שלך,אהבות שלך,{כשאני כותב שלך אני מתכוון כמובן אלי והערה זו לא מיועדת לך אלה למישהו קשה הבנה},הכסף שלך,הספירט שלך, ולדעתי כל שנות חייך על פני האדמה. זו הקרבה גדולה מאוד לאדם באשר הוא, לפי דעתי כדי להיות אומן לוחם יש להיצמד,למורה אחד שחייו הוקדשו לאומנות שבא בחר,וזה כמובן לאחר חיפוש שלך כמובן אחר אומנות שבה תירצה להשקיעה את חייך מעתה ואלה,באמונה שלמה שזה רצונך.ולאחר השלמה זו להפוך לתלמיד עד אין קץ. לכן ידידי איני אומן לחימה,אלה רק תלמיד שמנסה להחכים בעזרתם של אחרים. אני רוצה שתדע שמעולם לא קבלתי מחמאה כזו גדולה,ועל כך תודה,ושוב תודה. מידידך החובבן. ישראל

amir_aikido

New member
OK עכשיו תסביר מה המשמעות בעיניך

לשיהאן ? האם מבחינתך שיהאן הוא מורה עם דאן 5/6 ? (המורה הישראלי שלי ברמה זו), או יותר? אחר כך, תסביר למה אתה חושב שאותו שיהאן ירצה להתישב פה ? לא שרע לי בארץ אבל אם שמעת אז מיפן ישראל נשמעת כמקום מאוד אלים ומאיים. חוץ מזה, לא כל אחד רוצה לדמות לכל אדם רק בגלל שיש לו דרגה גבוהה יותר ויכולת גבוהה יותר. אפשר להעריך אדם על יכולתו ולא לרצות להדמות אליו לחלוטין אלא רק לשאוף להגיע לרמה שדומה לשלו בחלק מסויים. ומעבר לכל זה, יש הרבה סגנונות אייקידו בארץ, לפחות לחלקם יש גם מורים לא רעים בכלל, וברובם יש גם סדנאות עם מורים בכירים יותר מחו"ל שמוסיפים ידע נוסף. כמובן, שאף אחד לא יצטער אם יהיו בארץ יותר מורים טובים. ולבסוף, DOKIAI, בקשה קטנה, לפני שאתה שולח הודעה לפורום, התוכל להסתכל ולבדוק את הכתיב, וגם את סימני הפיסוק ? לקרוא את ההודעה שוב ולהיות משוכנע שבאמת נבין את כוונתך ? קשה מאוד לקרוא הודעות שכתובות ברצף. כך אנו לא מבינים אותך ונוצר צורך מיותר בהתנצלויות
בהצלחה באימונים ובדרך אמיר

DOKIAI

New member
המורה שלך

בתשובה הזו שלי,אין לי שום כוונה לפגוע בדרגתו של המורה שלך, לשמחתי אני מכיר את המורה שלך.אפילו לפני שחשבתה להתאמן,ואולי לפני שינקתה חלב.המורה שלך מצוין.אומן לחימה ממדרגה ראשונה, ואחד מהראשונים בארץ,אבל לא באיקידו.דרגתו היא שיכלול של כל הדרגות שהוא נושא באומניות לחימה אחרות. ואל תתנשא על אף אחד עד שלא תגמור להיגמל מהחלב על השפתים. הרבה הצלחה ושנה טובה נ.ב אל תיכעס,כעס הוא אבי כל החטאים. להת´

amir_aikido

New member
להודעות כאלה אני לא מתייחס

פשוט אני לא רוצה לריב איתך. רק לתשומת לבך, דרגתו של המורה שלי באייקידו הוכרה לאחרונה ע"י ארגון הדאי-ניפון-בטוטוקאי. ובאמת שאין לי כל כוונה להתנשא מעלייך או בכלל. אם הבנת את העצות שנתתי לכתיבת ההודעות כהתנשאות. אני מתנצל, לא זו היתה הכוונה: העצות שנתתי לך כוונו לעזור לך ולנו להבין זה את זה. אם תבדוק בארכיון, תראה שאתה לא היחיד שקיבל עצות כאלה. ובאופן מפתיע הן חלק מהדברים שעוזרים לנו להעלות את רמת הדיונים כאן. תהנה בהמשך הדרך אמיר

mapopo

New member
לי אין בעיה לריב איתו.... ../images/Emo67.gif

צורת הדיבור שלו מגעילה בצורה בלתי רגילה... נראה כי אתה בכלל לא מכיר את שלמה דוד, אם אתה ככה מדבר עליו.... מילא היית מתאמן אצלו שנים על גבי שנים.. הייתי מבין את הביקורת שלך... אבל בטח עשית סתם קורס או כלום... שלמה דוד ודרגותיו הם משום ניסיון עננקקק בתחום הקראטה, אייקידו, גודו... כל דרגה הוא קיבל בנפרד לחלוטין ולא בגלל שהוא שולט בהמון אומנויות לחימה באופן מרוכז כפי שאתה חושב - מה הקשר בן מחט לתחת....?? שלמה דוד הוא זה שהתחיל עם האייקידו בארץ הוא היה הראשון והוא עדיין הטוב ביותר... מי שהתאמן איתו אייקידו.. נשאר תמיד עם פה פתוח לתרגילים שהוא מוציא לחוכמת הלחימה , ליכולת של האיש לתת שיעורים ברמה בן לאומית שוב אני מזכיר לאנשים כאן.... אם אתם לא בטוחים ב 100% בדברים שאתם אומרים על מכונים אחרים, תפסיקו ללכלך, ולדבר לרעה... ו /או שטויות לא מבוססות.... שלמה דוד הוא האיש היחידי שאי אפשר להגיד עליו כל דבר רע... הוא צנוע, בקושי מפרסם עצמו, בעל ידע עצום, ממש מאסטר אמיתי פילוסופי הן בידע והן ביכולת שלו להעביר אימונים ברמה שעולה אלפי מונים משום הידע הרב שלו.. הוסיף ואומר הלוואי הלוואי שהיו עוד הרבה כמו שלמה דוד... מהאיש שהתאמן אצלו בתור נער... MAPOPO

amir_aikido

New member
תודה אבל לא צריך

אני באמת מאמין שמי שפוגע בכבודם של אחרים, ובעיקר בפורום כמו כאן. הדבר פוגע בכבוד הכותב ולא בכבוד המושמץ. לכן, בכוונה, בחרתי שלא להתייחס. אז באמת תודה mapopo אבל לא אני ובטח שלא שלמה זקוקים להגנה. בהצלחה בהמשך הדרך הנכונה אמיר

aiki-freak

New member
או סנסאיי

מוריהיי אואשיבה כתב את הפסקא הבאה:.... "אימון יומיומי באומנות השלום יאפשר לשמיימיותך הטיבעית להאיר חזק יותר ויותר. אל תטריד את עצמך ב"נכון" ו"לא נכון" של אחרים. אל תעסוק בחשבונאות או תנהג באורח לא טיבעי. שמור את מחשבתך על אומנות השלום ואל תבקר מורים אחרים ומסורות אחרות אומנות השלום לעולם לא מונעת,מגבילה וכובלת דבר. היא חובקת כל ומטהרת כל".... כעוסקים באייקידו אנו מחוייבים להמשיך את מורשתו של או סנסאיי ולקיים את כתביו... בברכה.

DOKIAI

New member
שלום אמיר

ברצוני להסביר את עצמי,אין טעם להיתנצל,מאחר שזה מעת מידי. כשכתבתי את ההודעה המטופשת ומלאת הרוע,ההיתי כועס ונפלתי לאבי כל החטאים,מאחר שאני רק בשר ודם,טעיתי איפה שאני הכי נזהר ממנו,ובכל זאת. הסנסאי שלך במלו הכנות אדם משכמו ומעלה ואין לי תואר גדול מזה באוצר המילים שלי,הסנסאי שלך גדול מעבר למה שאתה חושב,הוא יוצר ואין הרבה כאלו, ואין ספק שאתה חלק מהיצירה שלו,ועל כן אתה גאה ובצדק. מי שמכיר אותי וקרא את מה שכתבתי שאל אותי איך אני כותב על אדם שאני מעריך ואוהב כך,אז אני אומר אלואי שלא כתבתי זאת כלל,ולכולם אני אומר כעט, היזהרו כי השטן מחכה בפינה ואורב. מקווה שנהיה ידידם ולא אויבים.

למעלה