מאסטר שף פרק 7

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
נראה כאילו רושפלד מחפש דרכים

לרמוס את שלמה.
גם אם הוא ״לא אוכל את הכובע״, יש דרך לדבר, יש דרך להעיר... נראה לי שהוא מגזים ומעליב

ממש נגעלתי ממנו היום...היה נראה כאילו הוא מתג

מתגרה בשלמה ומנסה להביא אותו למצב שהוא יצא מהכלים...

עם כל הכבוד לרושפלד, אני מכירה אנשים שאכלו אצלו ולא ממש התלהבו.

אני חושבת שהוא כן יודע לבשל אבל לקרוא לעצמך בפריים טיים גאון נראה לי דיי מגעיל ומתנשא...

מאוד אהבתי את התגובה מאופקת של שלמה.

דיי נמאס לי ממיכל שנזכרת בכל מנה בילדות ובאייל שפוט אין לי מושג מה הוא אומר...אני זוכרת שג'קי או מישהי אחרת (נראה לי המבוגרת עם השיער הקצר שביתה נפטרה מסרטן - בעונה הקודמת) אמרו לאייל שאיין לה מושג על מה הוא מדבר ושהיא לא מדברת עם העגבניות שלה חחחח

הדסהש1

New member
ההתנהלות בין רושפלד לשלמה לא

יכולה להמשך...זה מגעיל...לדעתי יש לשופטים
פייבוריטים מראש...שני ורושפלד מושכים
שהתכנית לא תהייה משעממת...

נראה שהוא הגיע לצילומים במצב רוח קרבי

משהו

אחרי שהוא אמר את זה לשלמה, שאר המתחרים נכנסו ללחץ אטומי שלא יעוף עליהם גם...

ALIsuperstar

New member
דווקא הדרך שלו מעולה

כי זה באמת מכעיס לשמוע כיצד בנאדם אומר על עצמו שהוא אמן, והנה הוא מכין חרא אוכל ולא מרשים אף אחד, אז כן מי רצוי מאוד שגאון אמיתי או אמן אמיתי באוכל יישלח אותו לאכול קש... אז כל הכבוד לרולד שאומר מה שהוא באמת חושב, ולא כמו שאר השופטים לקקיחורי תחת האלה... ואנסקי תמצאי כבר חתן, זה באמת כבר נהיה מעורר רחמים לראות כיצד את זורקת את עצמךעל כל משתתף רווק שמגיע. יאללה!

einat162

New member
שלמה באמת עף על עצמו, ורושפלד צודק בזה

שהוא הוציא ממנו את כל האויר החם. אבל לקרוא לעצמך גאון בטלוויזיה (רושפלד על עצמו) זה גרוע באותה מידה.

ALIsuperstar

New member
יש בזה משהו, אבל הוא באמת גאון

אכלת פעם משהו שהוא הכין?
ברגע שתעשי זאת תביני על מה הוא מדבר... לא בטוח שזה משהו נורא ואיום לראות מישהו שבטוח כל כך בעצמו, ביטחון עצמי מלא זה יתרון בעיניי.

פולספגן

New member
קראת את הכתבה מוואלה שצרפתי על המסעדה

הכשרה שלו?

חוץ מזה, אם תשווה אותו למשה רוט שקיבל 2 כוכבי מישלן ותראה מי באמת גאון ומי יכול אולי להיות השוליה שלו ...

ALIsuperstar

New member
לכי תבדקי בעצמך.

את יודעת פעם אחת רציתי סתם לבדוק משהו, נכנסתי לאתר רסט, חיפשתי במיוחד מסעדה שיש בה ביקורות גרועות, שירות חרא אוכל חרא, ומה לא.
אני וחברה שלי הלכנו, והפתעה, נהננו. אז עזבי כתבות, תבדקי בעצמך.

פולספגן

New member
אם זה היה מחיר עממי, אולי הייתי עושה את זה

במחירים שיש שם, אין שום סיבה שאעשה זאת, כאשר יש לי חלופות וודאיות שכבר נהנתי בפעמים הבודדות שיוצא לי לאכול ארוחות שהן לא עסקיות.

ALIsuperstar

New member
לגבי זה אין לי ויכוח, יקר כן, שווה? כן

מה הבעיה, קחי את חבר שלך תחסכו במשך חודשיים. תלכו ותבלו... רק הציפייה הופכת אותך ליותר ביקורתי אז...

ALIsuperstar

New member
מאיפה לי לדעת

אז קחי את את החברה הכי טובה שלך ותעשי שם בלאגן.

פולספגן

New member
כםי שכבר הספקת להבין, כשיש ילדים יוצאים פחות

לכן, אין מצב שאלך למסעדה אשר הקלפים משחקים לרעתה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביקורת.

למעלה