סיריוסלי?
אימא שלי היחידה שדבקה בשניצל תירס מהימים שרק הגו אותו והיה בו יותר ניילון משניצל?
וצ'יפס של אמריקן צ'יפס של המיקרו? או קורנפלקס עם סוכר (
כן פעם היו מוסיפים סוכר לקורנפלקס
)
למען האמת אימא שלי בין הראשונות שהיו להן מיקרו כי אני לא זוכרת בהתחלה שלאחרים בכלל היה ואני לא הבנתי איך אמורים לחמם אוכל בתנור
שלא לדבר שביום שאבא היה מופקד על ארוחת ערב היינו אוכלות סלט גזר עם חצי חבילת סוכר כי "ככה זה הקינוח בקיבוץ"
בחגים סבתא שלי בישלה אוכל רומני קצת יותר משפחתי ממה שצילה מבשלת, שם כיכבו הפפריקה והשום,
בעיקר השום בכמות שלא היתה מביישת אף רומני,
אבל לקח לי הרבה שנים עד שאכלתי את הסלאיטה או את מרק השעועית עם הקבנוס, כי אלו טעמים נרכשים,
אם כבר אני צריכה לזכור משהו כאוכל ילדות, זה שבת בבוקר כשישנים אצל סבתא וסבא,
ויש ביצת עין עם סלט ירקות שיש בו יותר בצל ושמן מכל דבר אחר, לחם שחור חתוך לקוביות עם מרגרינה בלובנד וסלמי ונקניק יין איטלקי עם כוס קפה שחור,
ואנחנו שתינו רק שוקו עם המון סחלה שוקו למטה שסבתא שלי הכריחה אותנו לסיים
בקיצור אין לי מושג מה הייתי מכינה במשימה הזו
סחטיין על ההורים שלכם שהיו מבשלים
אימא שלי מאוד השתדלה אם להיות כנה, אבל שם זה נשאר