מאסטר לרייקי

סליחה אבל....

שמעתי את ההרצאה ולדעתי הוא נשמע יותר מאסטר ל'אגו' מאשר מאסטר לרייקי.....

Shaaaki

New member
סליחה אבל....

שמעתי את ההרצאה ואין לי מושג על מה אתה מדבר במיוחד אחרי שישבתי ודיברתי עם הבן אדם אישית אבל זכותך לחשוב ככה, יום טוב!

אסביר לך בפשטות

מי שמתפאר שהוא מלמד 60-70 איש בסדנת רייקי ו'עושה מיליונים' והדבר שהתפאר ממנו גם באותה תקופה שהיה 'חילוני' זה ש'אני מליונר' 'יש לי כוחות' וכדומה.... זה אגו בעיניי ובטוח שכמות כזו של תלמידים בסדנת רייקי אחת הרי שלא הבין כלום ברייקי אלא רק באגו שלו.... מה עוד שהוא חזר על כך שמה שמניע אותו הוא לא להרגיש פראייר ו'לנצל את החיים עד הסוף' הרי גם ב'חיים' הוא לא נראה לי ממש מבין.....

Shaaaki

New member
חבל שאתה רואה זאת כך

אבל מעניין אותי משהו מאיפה יש לך את החוצפה לקבוע שהוא לא מבין כלום ברייקי? אתה פעם דיברת איתו? בחנת את ידיעותיו? דיברת איתו על רייקי בכלל? אה וגם בחיים הוא לא נראה לך מבין? ושוב... מאיפה לך לדעת??? הייתכן שאתה הוא זה הטוען שיש לו כוחות?? מצטער להגיד לך אבל זו גאווה, יהירות או כמו שאתה אוהב לכנות זאת: אגו אתה מוזמן לדבר איתו אישית ולבדוק אם הוא באמת מבין ברייקי או לא אך על זה דבר איתי במסרים האישיים יום מצויין

מבין לא מבין

כפי שאריאל כבר ציין- אגו מושלם.. אבל אחרי שעשה את המליונים, נגמרו התלמידים ואז הרייקי לא כשר. מעניין למה הוא לא שאל אם הרייקי כשר בתחילת הדרך. תמוה בעיניי. אהבה ואור אריאלה

Shaaaki

New member
שבוע טוב אריאלה האחת ../images/Emo13.gif

פירסמת ופירסמת ופירסמת ופירסמת את עצמך ממש יפה בחתימה שלך נקווה שזה יביא לך מיליונים...
טוב לעיניינינו: א. "אבל אחרי שעשה את המליונים, נגמרו התלמידים ואז הרייקי לא כשר" לא מתוקה הוא עדיין לא עשה מיליונים אם תקשיבי טוב למה שהוא אומר מבעד לדעות הקדומות אולי תשמעי שאמר שהלך לבדוק אם הרייקי כשר או לא בעקבות בקשה של בחורה דתייה שרצתה להרשם לסדנה אצלו הבחורה הדתייה בעצם ייצגה את כל חבורת הנשים הדתיות שרצו להרשם ביחד בעקבות כך הלך לשאול רב אם הרייקי כשר או לא... סכום הכסף הגדול [לא מיליונים אל תגזימי חמודה] היה אמור לבוא בעקבות המספר הגדול של הנשים [הדתיות ומין הסתם גם לא בהמשך] שהיו אמורות לעבור הכשרה אצלו
ב. "מעניין למה הוא לא שאל אם הרייקי כשר בתחילת הדרך" הבן אדם היה חילוני מחילוני לא הופכים תוך יום לבן אדם דתי גם לא תוך שנה אני משער שהוא לא הלך לשאול אם הרייקי כשר או לא כי לא חשב שאמורה להיות בעייה עם רייקי מכיוון שמין הסתם לבן אדם חילוני ממוצע אין יידע בנושאים כאלה ביהדות האמת גם אני לא חשבתי שיש בעייה עם רייקי [ולפי מה שאני יודע עם רייקי 1 ליהדות אין בעיה אבל אל תתפסו אותי במילה כי צריך לשאול רב] כשהבחורה הדתייה הנ"ל הציעה לו לשאול רב אז הלך בעקבות בקשתה ולא מיוזמתו אך התשובה של הרב הייתה רלוונטית גם לבחורה וגם לו ובעקבות כך עשה את השינוי שהיהדות מבקשת ממנו אהבה ואור ענקיים!

המברך יבורך בברכתו בחזרה

סגנון הפניה שלך למבוגרים ממך, ואולי בגיל הורייך, אינו נותן אפשרות אפילו להתייחס ברצינות. אינו מראה על כיבוד המבוגרים שהיו אמורים לחנך אותך. האם גם להוריך הינך מדבר כך? אז רצית לומר שרייקי לא כשר ? תבורך, הרי אתה יודע טוב שבורא עולם הוא הקובע פרנסתו של אדם, ולא כשרות הרייקי, אם אני אעזור ואציל נפש אחת בישראל בזכות הרייקי, כאילו הצלתי עולם ומלואו. שבוע נפלא ומואר, אריאלה

Shaaaki

New member
כרגיל

שום התייחסות לתוכן ההודעה אלא רק למה שמסביב אך לא נורא, אני מבקש ממך מחילה אם פגעתי או ציערתי אותך זו לא דרכי ולא דרך היהדות פשוט סיגנון כתיבתי הוא חופשי ואיני בודק את גילאי המשתמשים לפני שאני מדבר איתם איני מתכוון לפגוע באף אחד לא משנה מה גילו פשוט מנוסח הודעתך שיערתי שאיני מדבר עם בן אדם בוגר שלא כדרכי, לא אתייחס הפעם בפרטות לתוכן הודעתך אין טעם. לילה מועיל

ועוד כרגיל

לידיעתך, גדלתי על ברכי הדת ובאותו אלוקים אני מאמינה. אין פסק הלכה של רב ראשי כלשהו בעולם שרייקי " אינו כשר " וכן, ידידי המלומד, הינך צעיר עדיין , וכנראה עדיין לא מכיר זרמים נוספים בדת היהודית, שמשתמשים ברייקי בעצמם. וכמו שאני מתרשמת ממה שהינך כותב לא חקרת את ששמעת , וכנראה לא פתחת את ספר הזוהר- בו "ריי" הינו אחד מ72 שמות האלוקים, ו"קי" פרושה אנרגיה . לכן אני חושבת שלך ולמד ....ואחר כך תשפוט. שבוע מבורך גם לך אריאלה

Shaaaki

New member
אני מצטער אך

לא אכנס לויכוח שאת כ"כ רוצה לפתוח אם הרייקי כשר או לא נכון לעכשיו זה לא מעניין אותי וכן הדגשתי: "האמת גם אני לא חשבתי שיש בעייה עם רייקי [ולפי מה שאני יודע עם רייקי 1 ליהדות אין בעיה אבל אל תתפסו אותי במילה כי צריך לשאול רב ]" וכן בהודעה שהגבת אליה לא דיברתי בכלל על השאלה אם רייקי כשר או לא אז שוב, לא אכנס לויכוח שאת כ"כ אבל כ"כ רוצה לפתוח פה אתן לך את העונג לקפוץ גם על ההזדמנות הזו ולהרשים אותנו בידע שלך למרות שהוא לא ממש קשור למה שאני כותב... עושה רושם שאת כ"כ אוהבת לעשות את זה
יום מועיל

x p l o s i v

New member
יש רייקי יהודי

יש רייקי יהודי עם סמלים מהיהדות אז כנראה שגם לזה מצאו הכשר מהרבנות לטובת המגזר כמו שהאינטרנט הוכשר ועוד מנעמי העולם הזה שיצרנו בזכותו של האחד שממנו נוצרנו אז שלא יעבדו עלייך

למעלה