נסי בארכיג'ובמאסטרקיר
לוחות בטון לבנייה קלה. מישהו מכיר? PROS AND CONS?
וויי וויי וויינסי בארכיג'וב
למיטב זיכרוני היו שם דיונים בנושא לפני איזה מליון שנים.
תראי, מהנסיון שלי עפ עבודה עם חב'וויי וויי וויי
ניסית למצוא שם פעם משהו? מחט בערימת שחת. חברה רוצה לבנות עם זה ובקשה שאברר לה. חוצ מהאתר שהראיתי פשוט לא מצאתי כלום. תודה בכל אופן.
כמה שגיאות כתיב. מביךתראי, מהנסיון שלי עפ עבודה עם חב'
כאלה, את יכולה להזמין איש שיווק שיגיע עם קטלוג ויסיבר לך הכל. מה שכן, הייתי ממליצה לך להגיע לפגיה כזו עם קונסטרוקטור. במוצר כזה, יש כמה דברים שמעוררים שאלות: נוכות העבודה/תכנון... כלומר, האם זה מודול נוקשה או גמיש (ואולי אין מודול בכלל). האם זה מיועד רק לפנים או גם לחוץ. מה העמידות שלו לאורך זמן (ובכלל זה הייתי בודקת את פרטי החיבור). האם אלו מבנים שמחזיקים את עצמם, או שבכל זאת יהיה צורך ביסודות ושלד קונסטרוקטיבי רגיל 0ואז אני לא בטוחה לגבי אספט החיסכון). גימשות לגבי תוספות בניה בעתיד. התאמה לתנאי הסביבה בארץ (למה כתוב שזה עמיד בםני טרמיטים???) אהה, כן,, נסי לברר במכון התקנים, לגבי עמידה בתקן ישראלי ו ISO.
יקרה...כמה שגיאות כתיב. מביך![]()
חברה שלך הרפתקנית?וויי וויי וויי
ניסית למצוא שם פעם משהו? מחט בערימת שחת. חברה רוצה לבנות עם זה ובקשה שאברר לה. חוצ מהאתר שהראיתי פשוט לא מצאתי כלום. תודה בכל אופן.
כן אני כל כך מסכימה איתךחברה שלך הרפתקנית?
כי זאת בהחלט הרפתקאה. אני חייב לציין שבמהלך שנות עיסוקי בענף הבניה נתקלתי באינסוף מוזרויות, תגידו עליי שאני פרימטיב ומיושן אבל אני אישית לא מקבל את השחיה נגד הזרם בכל הנוגע לבניה. בתקופה שהייתי עובד עם הבונה הפרטי (גם היום לצערי) נתקלתי בהמון מוזרויות שכאלה.... אנשים שרוצים לבנות בית מעץ, אחד שרוצה לבנות את הבית שלו מאלמנטים טרומיים ואפילו יצא לי לשמוע על מישהו באופקים שבנה בית מפח ואני שואל את עצמי בכל פעם מחדש, נפלתם על הראש?! תפסיקו לנסות להביא את אמריקה לישראל ותפסיקו לאכול את הלוקשים שמוכרים לכם על הבניה המתועשת ועל כל מיני גימיקים מטופשים, בניה מתועשת טובה ויפה לבניה סדרתית, היא לא מיועדת ולא נועדה לבונה הפרטי, לוחות ספנקריט מתקינים במבני מסחר, בחניונים, לא בתקרה בין קומות בבית דו קומתי. בית מעץ לא "עובד" בארץ, אז ייקח לכם חודש לבנות אותו ואחר כך לכו תמכרו אותו, במקרה הטוב ייקח לכם שנה למצוא פראייר שיהיה מוכן לקנות אותו מכם. תהיו פרימיטיבים ומיושנים כמוני....בית בישראל בונים בבניה קונבנציונלית, עם ברזל, עם בטון, עם תבניות עץ ועם בלוקים..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.