מה קרה לאונה? זה פלאשבק? יש לו שם ממש יפה בתור שחקן. אה, אז היא... יוצאת. מה זה תסבוכת עם השב"כ עבור הוגו... לא, שחקן ספורט תשאיר לדורי. רוני כזאת חמודה.
הטבח הזה בטח משת"פ בסוף. אומר לכם. לא טוב לשלמה ניצחון.
סו יונג קונג אין. אני יודע, אני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי שם המשפחה שלה זה "פור". וזה כאילו אומר שהדמות שלה אמורה לפעול לפי ה"פור", כאילו לפי הגורל, אבל היא פועלת בצורה מחושבת ולא נותנת לגורל להחליט בשבילה. וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? תעזוב אותה, דרור! אולי אם היא לא הייתה שותה קפה לא היה לה שתן.
נעמי, לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!
אולי תביאו רובוט עם תרסיס הרדמה... לא? תובל מזכיר מאוד את סטטיק. בסרטים ובנעלמים, אני מבקש. יפה, ואז תשחררו את העיר האבודה! לא. נכון. טעות. לא הצלת אותו בצבא! הולכת אותו במסדרונות של הפסטיגל! חזקה וחכמה ומוכשרת.
שוב בשוק היווני.למה שלמה לא הוגה מילים בצורה נכונה?
למה הם תמיד משאירים את הטלפון שלהם בלי השגחה?
למה לאלו שעושים קולות בטלפונים בהפקות של ADD יש קול מוזר? אוי, הם יכירו וידעו שהוא בכלל... זאת הבעיה שאתה מפורסם.
סו יונג לא הכי אמינה. היא לא סינית. אוי, רק שלא יהיו לנו בעיות עם סין עכשיו, רק לא זה... סליחה, בעצם עם סו יונג זאת בעיה עם יפן. יותר בעייתי. מצוין, תקווה.
מה גולן מתכנן?
ברור שהוא זוכר את תעודת הזהות. זה כמו הוגו! או צחי.
איפה סתיו באמת? שמפו אמזונס זה יעני הוואי. היא. וייטנאמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"הפרה" זה כינוי מאוד מעליב, אגב.
הוא באמת שחקן וואו. אבל אל תתעסק עם גילה. רוני מכירה את גילה. היא וגילה שתיהן נעמי שמר. גם דפנה דקל, אגב. נעמי בקונפליקט עם בני עמה.
וי כחול זה חשוב. אולי אני אצליח לעלות. יש לי מזל בזה. עומר אמרה "פוקפורן"? מה? אני לא מאמין... הוא הציע עם טבעת ולא בייגלה?
כן, לגמרי. היי, הוגו, כבוד למנהיג המחנה!
הנה שבעה. על תובל היא מאמינה? אגב, שלמה הכניס לפה פצצה אז... בחייאת. סירה... גיגית. האף של גולן מנותח. נעמי חכמה. עזוב אתה את הרחפן שלך. נעמי תמיד אומרת שהיא בחוץ. אחלה קאצ'פרייז. אבל אחרי המשימה ניתן לשון מכות, כן? וואו, הערך ויקיפדיה. נורא.
היא לא תלד בכלל. אבל היא משוגעת. אין לך ארץ ממילא. אוקיי, זאת לא הארץ שלך, את מיפן ולא סינית.
אתם כאלה... לא משנה. לא, שון משפיע על דברים בצורה רעה.
אולי תקווה תוכל להגיד לי מי זה... אני לא יודע מי זה.
אם הוגו אומר את זה... אבל את בכלל ישראלית! ואת מווייטנאם! חבר'ה... חבר'ה... אאוץ'.