מאנקיז- פרק 3

YossihNew

Well-known member
אז מה קוצ'יק ואונה יעשו כדי לגנוב את הכתר?

האם החבורה תסגיר אותם?

מה עם סו יונג ועבדותה?

ו... מרשמלו?

YossihNew

Well-known member
איזה מוזר לי לצפות יחד עם כל שאר פשוטי העם. אל תתקשר למשטרה, אונה. אתה הרי יודע טוב מאוד שלא מתקשרים למשטרה אף פעם בסדרות האלה. בסדר, כתר, יהלום, מגנטיט, אותו חרא. כן, הנה המאנקיז. למה הם מתווכחים בלחישות? אה, התקף. עכשיו הבנתי מה זה הקטע ההוא של המיועד. אני אמרתי לכם שלא כדאי לגייס אותו לצבא! הבחור משוגע. ככה נוטש אותו. גאליס בנשמה. לא, אתה לא הצלת אותו, אתה הולכת אותו ברחבי הבניין של הפסטיגל כי טלי אמרה לך שהוא ואליאנה ביחד! חסר אופי, אונה.

בוקר, נעמי. בוקר, צחי. אה... גולן. תגידו, בארוחת הבוקר אין ריבה? לא משנה, בדיחה. הוא לא פרה, הוא גולן, מו! טוב, בעצם זה מה שכולן אומרות. שוב שיימינג עליו. עיני עגל! נקרעתי! מצחיק. אלים ומצחיק. רגע, לנעמי אין מאה אלף. אבל אולי לחברות שלה מבית ספר למשחק יש? לספיר ולגאיה בטוח יש משהו... לא קיבלו איזה רווחים מהמפעלים? היא עוסקת באבטחה אבל היא לא סינית. האמת שגם את לא סינית. אף אחד כאן לא סיני! כן, את אופטימית, רוני. אולי בגלל זה לא לקחו אותך לפסטיגל למרות הכול. העלילה של גולן קורעת. על מה הן רבו?

אל תבהילו אותה! וזאת לא לידה, זה שומן בטני מהקורונה... סתום, דרור. למה הוא לחוץ על חופשת הלידה הזאת? בואו נקבע שהכוכבת של הסדרה זאת טלי. ואני יודע מה אתם חושבים על השם של תיקי, אני אספר את הבדיחה: ברור שהשם שלה הוא מצחיק, כי קוראים לה "תיקי" וזה כאילו אומר שהדמות שלה רק רוצה לעבוד על התיק שלה ושהתיק שלה ולא של דרור ולא של אף אחד אחר וזה מה שמצחיק בשם הזה. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר? מצד שני- על סו יונג קונג אין (שם לא סיני בכלל) אפשר לספר בדיחות חופשי, היא קומיקאית במקצוע. לא על נעמי קונג אין, ולא על קים ז'ונג און או הו צ'י מין- זה מסוכן. אני לא מאמין, הם עלו בשגרירות על זה שהיא לא באמת סינית. איפה עודד פז שיסביר להם על ההבדלים? רגע... שלמה ניצחון? אני לא מוכן לעזור לשום סיני. לא אחרי מה שעשו לנו. אבל היא לא סינית, אז אני מוכן לעזור לה. אני מהמר שהתינוק לא יצא לעולם. טוב, או שזה בכלל שומן בטני מהקורונה...

הוא קורע. תדאגו למסכנה הזאת. מי יתן לגולן מקלט מדיני? הומור קורונה. מצחיק. משהו עם מרשמלו. אה... גולן מסכן מאוד.

וזה נורא. זה מה שבן זיני באמת עושה בחייו. נעמי חשפה כאן מחדל מעניין. למרות שגם הפונדו של רוני לא רע. מצד שלישי גולן אמר דברים ממש נכונים.

מצד רביעי טלי. שלמה ניצחון? אוקיי, חקירות דיפלומטים זה טל בן הרוש, לא?

זה רק אני או שיחסית לדמויות ראשיות אונה וקוצ'יק לא מופיעים בכלל? מה היא עושה שם? רגע, אם רוני אחות של ליבי ועומר אחות של אליאנה, למה זה הופך אותן? אתה צריך רחפן? לך לדורי או לנטע, מה אתה מטריד אותה? בוא'נה, הרחפנים האלה מתפשטים כמו זבל. יופי, סתיו. נורא נחמד. אני לא אוהב את שון. היא צריכה להטיס רחפן כדי לצלם את דורי. בסדר? לך, קוצ'יק. אתה אוהב בחורות מוזרות, לא? אני יודע, אתם תגידו שאליאנה לא מוזרה. אבל הבחורה אובססיבית לפיג'מות.

אל תקרא לה גברת אגרול! לא, היא מווייטנאם! אבל זה טקסט שהוא לגמרי מאיה, היא בדרך כלל מעלה את הנושא הזה באינסטגרם, טיקטוק ופייסבוק שלה. הם ממציאים מאכלים? גולן גזען. כן, כן, שחקן רציני. כולנו יודעים... מתי יוצא ילד עם ניסן 2, אגב? שמעתי שהיה סכסוך עליו... נווה בכלל בוגר יורם לוינשטיין. ועכשיו גיליתי שאני בוגר ממנו בשלושה ימים. עדנה פלידל הייתה שחקנית. ביבר הזכוכית זה מחצויה. רגע, כשאתה אומר שכמעט התקבלת לאפס ביחסי אנוש... זה היה לתפקיד של אסף הרץ? שמע, אני נגד ההצגה הזאת, אתה יודע ש (יוסי ממחזר בדיחה מהתחנה כי גם אורן מחזר) קודם כל, חרא הצגה, הייתי. היא כל כך חרא, שמעתי שמעכבים לבמאי שם משכורות. הוא כל כך מסכן וללא משכורות, הוא צריך להסתמך על המשכורות של אשתו, לשלוח אותה לחלטר בפסטיגל ובסדרות, ואת הילדים שלו הוא שולח לחלטר בהצגות ואפילו לעשות תפקידי משנה בסדרות! הוא מחלטר וכותב סדרות נוער, ולפעמים כמה מהסגל של ההצגה מחלטרים לו בסדרות! אבל כל מה שכתבתי לא אומר כלום, כלום, על משי. כלום. אולי נשיר לגולן את השיר של איתן שפי. אני אשיר.

סתיו לא נראית לחוצה בכלל. אני לא אוהב אותו בכלל.

הבטן הזאת גדלה, אני נשבע לכם. אין לה קשר לזה. אין לה גם קשר לסין בכלל.

מי זאת? רגע... זאת... אני לא מאמין. אני ידעתי שהיא הייתה בהשקה. זאת אליאנה הקטנה מבעלת החלומות! אוי, אתם סוטים שניכם. משתמשים באליאנה צעירה?! אחותו? תגידו, אתם יוצאים עם אחיות?

אני לא מאמין עליך, דורי. אה, לא דורי. אבל מה יש לכולם עם רחפנים?

נעמי חכמה כמו תמיד.

יופי, חבר'ה. להוגו זה לא היה קורה. לו היה רחפן מוצלח! לנטע זה גם לא היה קורה. הרחפן שלה יותר אהיב.

אליאנה הצעירה, תפסיקי עם זה. זה לא עובד עלינו. החומר האנושי בשגרירויות מה זה נוראי היום.

הנה, למשל- לא בדקו אם היא באמת סינית! מגיע לך! מגיע לך! מגיע לכולכם! על החרא הזה שהבאתם! אה, לא.

אוי. תובל עם עוד גאליסית.

אני אנסה לכתוב שיר לגולן, על בסיס השיר "איתן שפי" מאפס ביחסי אנוש. הצגה מומלצת למרות שלכותב עיכבו משכורות:

גולן קריטי מצלם לו סרטונים כמעט כל בוקר,
הוא מרביץ לאנשים, משלם על זה ביוקר,
גולן קריטי מתגזען, על סינים מווייטנאם (נאם)
גולן קריטי הוא אהוד, על סוכן ממש מוגזם!

גולן קריטי הוא חתיך בחלוק של האמבטיה,
האדם הכי יפה מפה עד מזכרת בתיה,
גולן קריטי, זה ברור, לעולם כך לא יושפל (כי)
גולן קריטי הוא בעצם, האדון צחי פורטל!

זה מאוד ברור מי הכוכב של גאליס,
לא, זה לא תובל- זה רק הוגו המיוחד!
ועכשיו גם הוא פה הכוכב של מאנקיז,
רק בשביל רועי- רומן עם דניאל גד!
רק בשביל רועי- רומן עם דניאל גד!

עכשיו, רציתי להכניס פה גם איות של השם שלו כמו במחזמר, אבל אין לי זמן. תצפו באפס!​

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ידעתי שהיא הייתה בהשקה. זאת אליאנה הקטנה מבעלת החלומות
עלמה רנה - שיחקה בכפולה את המחליפה של מפל ...
רציתי להצטלם איתה אבל לא ידעתיע שהיא בסדרה הזאת ובהשקה שלה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתגר מרשמלו ? באמת? לא יכלו למצוא משהו יותר בנאל?
אני לא מצליח לראות את עומר ולי כזוג , בלי קשר לאליאנה...
לי בא יותר מדי עם המנטליות שלו שמתאימה מאוד ליפתח ופחות לדמות של אורן וששחר
גולן קורע אותי ..

שיר m

Well-known member
הדבר הכי מעניין בסדרה זאת גל. או איך שלא קוראים פה לעומר.

YossihNew

Well-known member
סתיו.

אבל אני כופר בכך- הדבר הכי מעניין זה תיקי.

למעלה