מאנקיז- פרק 2

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לכולם בבידוד?

איך בועז יצא מהצרות?

האם אונה יעזור לו?

ומה השם האמיתי של הדמות של טלי והבדיחה שאני אעשה מזה?

YossihNew

Well-known member
למה הוא לא מצמיד אליו אקדח אמיתי? איזו ממלכה?

למה הוא לא מקשיב לטלי?! למה?! דרור חייב להקשיב לטלי! וזה שהשוטר לא הכי חוקי זה מוזר. נכון, למה הוא לא קרא את התיק?

בסדר, ליבי, אתה חייב לשוטט בפח אשפה. המון גיבורים עשו את זה. אני מבין שהבחור עם השיער השופע נעצר רבות.

והקטע עם הזה שהוא מכין מזון בלי מסכה וכפפות... קורע ממש. נקרענו שם.

נווה כרגיל קורע מצחוק. שלילית, שלילית. הומור קורונה. מה קרה בין רוני וסתיו? עלק גולן, "הוא פשוט גאון". כן, נעמי חייבת להיות לבד. דורון מדלי מלהטט בין כמה סדרות ותמיד מרוויח כסף מהשירים. והדמות דומה לו, כנראה. מי היה חולה? פחח השמן נשמע כמו איזה משהו שיהיה בכפולה. עלילה ארס פואטית? היא מתייחסת עם עצמה. החטיף הזה די גרוע. ברור שהוא מחונן! תמיד מחונן! והשקית שפגעה בסתיו...

היא לא מתעקשת להשאיר את הילד בפנים, היא פשוט תפחה בגלל הקורונה. היי! גם העבודה שלי זה לדעת דברים! בגלל זה אני וטלי כאלו סולמייטס... בועז לא יודע כלום. חוץ מזה, מה זה נהרגו בתאונת דרכים?! בוא נסגור שיתמות פה זה השטח של אונה. אבל בפעם הקודמת שדיברת איתו גרמת לזה שהוא הוביל את תובל בכל המסדרונות של הפסטיגל.

מאוד יפה פה, סתיו. או גל. שתהיי גל. הוא התבלבל בחדר. והנה שוב היא מתאהבת. לעומר נודלמן יש אחלה רומנים! אני מדבר על רומנים ממומשים, כן? ליבי, בר, וכמובן מנור שהוא סבבה לגמרי.

זה לא מספיק. "שליחויות"... שליחות. היי, גולן, אל תפגע בגאליסי המסכן. כרגיל נווה שחקן עילוי. כרגיל. ניתוח?!

אופס.

היי, היי, הוא לא רומיאו בכלל. אם כי אליהו יותר דומה לרומיאו בתחום הזה. אח של רוני וסתיו לא הקיאה בכלל. הוא עוד ישוב.

מעניין אם נעמי הכירה את שלמה בגלל שהיא הייתה שם לבד. חכו חכו, הנה קטע מצחיק. הנה... חוץ משון המעצבן. מתחבא עם הטלפון, בטח. אוקיי, להגיד שנקרענו שם מצחוק וזיהינו שוב את צחי פורטל? כן! בטח שכן! גם השם משפחה הצחיק אותנו! עכשיו רגע. בנושא 100 או 101- בפרק ה... שלישי או השני של פלאשבק, יש קטע שניר מבקשת לצלצל מאה ואז צורחת על דידי בהיסטריה "זה לא משטרה, זה מגן דוד". עכשיו, אני צריך להזכיר לכם ש-101 זה בכלל הסדרה השנייה?! עכשיו עולה השאלה האמיתית- האם אחרי הסיפור על 101, שזה מד"א, התחנה, ו-100, שזה מאנקיז ופשע, הסדרה הבאה של אורן ושחר תהיה על מכבי אש? אוקיי, נכון שדורי יישרף בזיגי, אבל בואו, הם יזמינו אמבולנס לשם (ואז תמוז תתאהב באיתמר שלנו, אבל זה דבר אחר). ומתי אורן ושחר יעשו סדרה על המוקד העירוני? והקטעים של נעמי וגולן קורעים. עזוב אותה, גולן.

שון...

תבואו שניכם. ציפור חרבנה עליו? ועל מה מתערבים שהטבח יודע משהו? אופס. הנה הכתר...

הבחור הזה היה עם לוטוס בהשקה. לא יודע מה הקשר ביניהם. וה"אתה משוגע" הצחיק אותנו.

אני יודע מה אתם חושבים. אבל על טלי אני לא מספר בדיחות אז נגמור את זה כאן: כן, זה שם המשפחה שלה, פור. אני אספר את הבדיחה: ביקום הזה תקווה פור אימא של שירה פור שעוד חיה ולא מתה שם, והתחילה לעבוד במשטרה ראויה לשמה ביישוב שממש מתפקד, במקום לרשת את כל האדמות של אשמורת המושחתת. איך היא הפכה לחדווה? לא יודע. עכשיו בואו לא נספר יותר בדיחות על טלי או על השם שלה. בסדר?

נחטף. נו. מה לעשות... לפחות זה לא אשמורת.

לא סיפרתי לכם שלוטוס התחילה לעקוב אחריי באינסטגרם. היי, אתה היית צריך לפטר אותה בגלל העובדה הפשוטה שהיא לא סינית! גם הבת שלה לא! היא מווייטנאם! אני לא אתפלא אם גם אתה לא באמת סיני. יש סינים בכלל בשגרירות ההיא? כן, היא בושה לעם שלכם. פשוט לפני התקרית הזאת כולנו מאוד כיבדנו את הסינים, זה לא שקיללנו אותם על זה שמישהו החליט לאכול שם עטלף, כולנו מאוד כיבדנו אותם.

אוי, נו, חבר'ה, בחייכם. איך אתם יכולים לקרוא לעצמכם ילדי חמיצר אם לא ביצעתם איזו פריצה?! אז יהלום, כתר, אותו דבר. בואו, אונה תכנן תוכניות יותר מסובכות. אתה צריך לאיים על אליאנה, אז שניהם יקפצו. והנה זה מתחיל...

ורועי- הבחור שלא זיהינו זה יון קצב. אני לא יודע מה הוא בדיוק עשה, יש לו המון תפקידי משנה בשבאבניקים וכו'.​

שיר m

Well-known member
הצחקת מלא :-D

יון קצב שיחק במלא דברים! אבל לא זיהיתי אותו, מניחה שזה הוא עם העיתון?

למעלה