מאנץ אביב 2013 :)

Dan_Kap_

Active member
קולולולולו

שיהיה בשעה טובה

מוניק30

New member
ביקשת שאספר אז...

כעקרון אנחנו יחד כבר מעל לשנה אך עברנו דרך לא קלה
לפני חודשיים שם קולר לצווארי כאות למחוייבות בינינו.
אבל בכלוב לא זכיתי לקולר לפני יומיים הוא העלה זאת ואני כמובן קפצתי על ההצעה :)

תודה על האיחולים

אתם יכולים להסביר מה זה אומר?

זה משהו שאף פעם לא דיבר אליי, אבל מעניין אותי לשמוע.
זה סמלי? זה משהו שממש עונדים? את ישנה ומתקלחת עם זה?
זאת שרשרת צמודה לצוואר או ממש קולר?
והכי חשוב לי כאוהבת חיות - זה לא עור, אני מקווה?

מוניק30

New member
היי

אז הנה ההסבר :)
קולר מהווה הסימון האולטימטיבי לשיוך וסימן לשאר השולטים/ות כי לאותה הנשלטת יש אדון וכי היא בלעדית לו.
יש בקהילה שישוו אפילו ענידת קולר לאירוסים.
זו שרשרת שאני עונדת עליי כל הזמן ולא מסירה אותה המורכבת מצדף מיוחדת אותה הוא מצא. ברוב המקרים את תתקלי בקולר אמיתי עשוי עור או כל חומר אחר.אנחנו העדפנו את הסימבוליזם הזה בעקבות אהבתנו לים ואוצרותיו.
מקווה שהצלחתי לתת לך תשובה מספקת :)

אוי, זה מקסים, הגרסא שלכם

אלה הממש-קולרים שאני לא אוהבת את הרעיון שלהם (מלבד לצרכים יישומיים בזמן סקס
).
אוהבי ים? קבלו LIKE!

כשחושבים על זה, זה לא שונה מבחור ונילי לחלוטין שמביא לחברה שלו צמיד/שרשרת/תכשיט יקר אחר - והיא כל הזמן עונדת אותו.

אהבה זה יפה

אה, לגבי המשמעות שלהם - הסברת נהדר, וסה"כ אני גם מכירה את הרעיון - פשוט תהיתי איך זה מבחינה פרקטית כשזה יוצא מגבולות היישומים שהזכרתי. אם ישנים/מתקלחים/כל דבר עם זה, או נניח, אם את יוצאת לאירוע ורוצה לענוד תכשיט אחר - כאלה

מוניק30

New member
היי

כן צודקת זה לא ממש שונה מהבחור הונילי שמביא תכשיט לבת זוגתו, מלבד התוספות של השליטה.
תודה על המחמאה :)
ולגבי כשרוצים לשים תכשיט אחר... אני עדיין מנסה להבין איך לשלב את זה עם שאר תכשיטי כי את הקולר שלי אני לא מורידה :)

verylate

New member
קולר ותכשיטים

לי יש קולר שנראה מאד "קולרי" עור שחור ןעבה - אי אפשר לפספס שזה קולר בדסמי (יש לו טבעת לרצועה- נראה יותר קולר ממה שיש לכלב שלי שקנינו לו משהו סגול ועדין).

לפיכך הוא משמש אותנו רק בבית.

גם אני הרגשתי צורך למשהו יותר קבוע בין פגישות. מכיוון שאני מאד חובבת תכשיטים משוגעים קשה לי לשלב תכשיט (כל שהוא בצוואר או על הידיים ) באופן קבוע עם מה שאני עונדת ביום יום.

האפשרויות היו: להקדיש אחד מארבעת החורים באוזניים (להלן "חור השפחה") לעגיל לאדון
או לשים על הרגל אצעדה (מתאים לשפחה) אותה אפשר להשאיר.

בחרתי באפשרות השניה.

אז יש קולר (לפגישות פנימיות)
ואצעדת כסף לבכלל

גם כן אפשרות...

אוי, איזה רעיון מגניב!

ז"א, אני הולכת עם כאלה כבר שנים בלי קשר לכלום - כמה מקורי מצידכם לתת לזה משמעות כזאת! ח"ח.

ואגב - חור השפחה זה לא משהו אחר?

למעלה