מאמ"ה- התוצאות

papal

New member
מאמ"ה- התוצאות

שלום לכל חברי מאמ"ה והפורום היקרים להודעה זו תתלווה הודעה דוא"ל לכל חברי מאמ"ה- הודעת דוא"ל אחרונה מאחר שב 1 לנובמבר אתר מאמ"ה -ייסגר, ואיתו לפחות כרגע- המיילינג ליסט אני רוצה לבשר לכם על תוצאות הבחירות הצביעו 38 מחברי מאמ"ה - שזה פחות או יותר מספר האנשים הפעיל בפורומים- כאשר היום מספר חברי מאמ"ה עומד על מעל ל70- מה שאומר שאחוזי ההצבעה לא מהגבוהים והמנצחות בבחירות הן נועה ואפרת שקיבלו 27 קולות צאלה קיבלה 11 קולות תודה רבה לכם שהצבעתם ברכות לזוכות במהלך השבוע נתחיל בהליך החפיפה- ואעזור להן בכל שיחפצו- כשהרעיון הוא שתוך פרק זמן קצר מאמ"ה תעבור לניהולן המלא של הזוכות אני מודה לכם חברי מאמ"ה על שנה נפלאה- ושמח על קיומה של מאמ"ה וגאה בעובדה שאני הקמתי אותה- ושמח שגולשי הייד פארק נתנו לי אז את הקרדיט ואתם גם היום אוהבים אותי. משמח אותי לדעת שאתם0 חברי מאמ"ה בחרתם מי ינהל את המועדון עבורכם -הדבר משאיר אותי רגוע- ואני בטוח שאם אתם חברי מאמ"ה החלטתם- אז מאמ":ה בידיים טובות ברכות ובהצלחה טל "פפל" מילר

מזל טוב כתומג'ינג'יות (../images/Emo12.gif)...

והמווון בהצלחה מתוקות

המון בהצלחה ל:

אפרת וכתומה! הצלחה שלכן תהיה הצלחה של כולנו! כמו כן, טל- בהצלחה בהמשך דרכך, והמון תודה על כל מה שעשית למענינו במסגרת מאמ"ה. אתה יודע שזה שאתה לא מנהל את מאמ"ה לא אומר שאתה לא יכול לבוא לביקורים פה....

עדנונית

New member
יו כתומות שלי בהצלחה בהמשך ולצאלה

היית מאה אחוז וניצחון או הפסד לא אומר כלום עדין כולם אהובים

כתמונית

New member
אז ככה

שלא תחשבו שאנחנו ממעיטות בערך הבחירות או שאנחנו מתעלמות מזה שנבחרנו ומהפרגון בפורום אז עד שארפת תסיים לעבוד( נזכרה פתאום...חחח..) אז אני אכתוב כמה מילים. קודם כל תודה רבה רבה לכל מי שהצביע!! לא תתחרטו!!! ותודה על כל הפרגון שזכינו לו כאן בםורום ובמאמ"ה בכלל!! לי ולאפרת יש המון תכנונים למאמ"ה! ואנחנו נעשה כל מה שאנחנו יכולות למען מאמ"ה ולמענכם!!! ו... את ההמשך נכתוב בהודעה קשמית ומסודרת עם אפרת... שוב תודה לכולכם - וטל...אם אפילו לשבריר שניה חשבת שאת לא נשאר אני מבהירה לך עכשיו שאתה נשאר!!! :)

efratushke

New member
עד שהודעה רישמית:

כתומה... אם אני חוזרת מהעבודה בבוקר.. לא מעירים אותי 3 שעות לפני הזמן!! לא מצלצלים אלי בימי חמישי בבוקר!!!! מה אני חננה כמוך?! 5 יח"ל מתמטיקה?!?! אני בלטה מושלמת!!!!!!!!! טוב.. אנחנו באמת מודות לכולם ואתם לא תצטערו אף לא לרגע!! ואל תתבישבו להגיד לנו דברים ולבקש דברים. אולי חלקכם יחשבו שסדרי העבודה שלנו טיפה מוזרים אבל אנחנו פועלות על הצד הטוב ביותר! בקיצור: יהיה כיף!!!!!!! אני מודה לכל מי ש(מכעט כתבתי "פגע" חחחחחח)בחר בנו! נשיקות צאלה מותק - את יודעת מה אני חושבת עליך ועכשיו ברשותכם (ולטובתכם) - אני הולכת להתקלח, ללכת לבצפר ולהציק לכתומה (שכבר לומדת עכשיו חיחיחיחי)!!!!!

יוסדוס

New member
חחח

כן...הבנתי שגם ירדן ראתה אותי... אבל אני לא ראיתי את עצמי...כי הייתי בסרט...שטויות...

Bassיסט

New member
כתום...עולה...כתום...עולה!!

"אפרתנועה" שיהיה לכם י-ם של בהצלחה! תמיד פה בשבילכם בכל מה שתירצו ותיצתרכו! אחיכם הכתום רון.

למעלה