מאמ"ה המועמדים

papal

New member
מאמ"ה המועמדים

אוקיי להלן שירשור ל אלו שהציגו מועמדות להנהלת מאמ"ה בשירשור זה המועמדים מתבקשים להציג עצמם ולייחצן עצמם ולתת לחברי מאמ"ה לבוחר\כמו כן אני רוצה לציין שבעקבות בקשה של אנשים של לתת להם עוד זמן לחשוב- אני יפרסם את שמות המועמדים עצמם רק מחר בבוקר אבל, מי שכבר הציג יכול להתחיל לייחצן עצמו- כאן\בכוונה אני משאיר לכם המועמדים מקום להציג עצמכם לפני שאני מפרסם- ולהגיד שאתם מועמדים=- זה יוכיחרצינות וגם אני מניח יעזור לכם מי שעדיין רוצה להציג מועמדוצת נא לעשותזאת דרך משסרים אישיים אליי בלבד כי כרגע אין לי גישה לא מייל - הוא ייפתח רק מיום חמישיש והלאה בהצלחה לכום \אני חוזר ומבקש- מועמדים יקרים הציגו עצמכם ופרסמו עצמכם בשירשור זה בהצלחה לכולם טל אי שם בספרייה של מכללת עמק יזראעל (אה , כן, התחלתי ללמוד)

צ א ל ה

New member
לגעתי

לא מי שמתמודד צריך לחכות עד שתגיד מי כל המתמודדים... אחרת אנשים יכולים להתחרט ולא להתמודד.... וחבל.... אבל שוב - זו רק דעתי......

papal

New member
המממממממממממממ

עכשיו רק הבנתי שלא ניסחתי עצמי כראוי הנה ניסוח מתוקן של דברי- כי הסברתי את העניין בצורה שגויה\הכוונה שלי היא שמי שהודיע לי על מועמדות רשאי אם הוא רוצה- להתחיל לייחצן את עצמו להגיד שהוא מועמד- כבר מעכשיו ולעשות זאת בשירשור זה מחר הרשימה נסגרת סופיצת ואז אני יפרסם את כל השמות אבל אני ממליץ למועמדים - שסביר להניח שקוראים את זה אל תחכו לי תכריזו על עצמכם כאן לדעתי זה רק יעזור לכם בהצלחה לכולם ובכל מקרה מחר אני יפרסם את השמות של כל מי שפנה אליי את השאר המועמדים יעזו בעצמם הבחירות ייערכו במשך שבוע ממחר \

הכתומות

New member
מישהו צריך להתחיל...

אז ככה! החלטנו (אחרי הרבה מחשבה - באמת!) אפרת ואני שברצוננו להתמודד על יו"ריות מאמ"ה! נתחיל ונאמר שאנחנו צוות מצוין ואנחנו עובדות טוב מאוד ביחד! אפשר אפילו לומר שאנחנו משלימות אחת את השניה בהרבה מאוד מובנים (מעבר לצבע השיער) ומי שמכיר אותנו יודע שזה אכן כך! אנחנו מאוד אוהבות את הדורבנים בדיוק כמו כל אחד מחברי מאמ"ה והיינו רוצות לעשות הכל כדיי שללהקה יהיה טוב ולמעריצים! כבר התחלנו לגבש כמה וכמה רעיונות ותכנונים לגבי תוכניות בעתיד (הקרוב אם נבחר כמובן) ופתרון של מספר בעיות (כמו למשל הבעיה בכפסית התמידית...). כמו כן אנחנו פתוחות להצעות ונקשיב לרוב (אי אפשר להקישב ל100%) הרעיונות ולתלונות שלכם ונעשה כל שביכולתינו לממ אותם או לתקן את המעוות. כמו שחלקכם יודעים אנחנו קרובות לפעילות של מאמ"ה כבר פרק זמן לא קצר ואנחנו תמיד שמחות לעזור ולתת יד לכל פעולה שהיא (להזכיר לכם שמי שארגנה את החולצות היא אפרת!!). כמובן שחשוב לציין שהקשרים בנינו לבין הלהקה לא רעים והלהקה מכירה אותנו ואת טיבינו. וסיכום אם תבחרו בנו נעשה הכל! למענכם חברי מאמ"ה! נשמח אם תעזרו לנו ותקחו חלק בפעילויות מאמ"ה! כי הרי זוהי כל המשמעות שלה! בהצלחה לכל שאר המתמודדים ותודה לכל מי שקרא עד הסוף נעה ואפרת.

צ א ל ה

New member
אז עכשיו תורי לא?!

טוב.. אז למה כדאי לכם לבחור בי?! אני אגיד לכם את האמת, אני לא טובה בלשכנע אנשים לבחור בי לדברים.. כי אני יותר יודעת להוכיח את עצמי במעשים מאשר במילים.. עזרתי המון בכל מה שקשור במאמ"ה מאחורי הקלעים (מפגשים,הופעות, מידע וכו') בדר"כ העדפתי שטל לא יגיד שאני עזרתי לו... ולכן אני גם לא אתחיל לספר עכשיו בפרטים מה עשיתי... אני רק אגיד שאני השקעתי ואמשיך להשקיע במאמ"ה יש לי הרבה מאוד רעיונות שאני רוצה להוציא לפועל בכל מה שקשור ללהקה ולמעריצים שלה. אני בקשר רציף וטוב עם מיכל (המפיקה של הלהקה) ודרכי עד עכשיו עבר המידע לגביי הופעות וכד' ולכן אני חושבת שהקשר הנ"ל יתרום רבות לניהול. בנוסף, חברי הלהקה מכירים אותי ואת העבודה שלי (אירחתי אותם בתוכנית הרדיו שלי, ובתוכנית עשיתי עליהם תחקיר מאוד רחב שאפילו הם אמרו לי שהיה מרשים) גם קשר זה יכול רק לתרום לתפקידי... זהו בערך... אם למישהו יש שאלות, אני אשמח לענות, בפורום, במסרים או בכל דרך אחרת.. וד"א, בהצלחה לנעה ואפרת...

papal

New member
ואלה שמות המועמדים

הרשימה סגורה אתמול בלילה פנו אליי טלפונית (איך אתם מצליחים להשיג את הטלפון שלי בכזאת קלות?:*) 2 מועמדים שונים שביקשו להסיר את עצמם ושאני לא יפרסם את שמם היום לכן אני יודע שאתם קוראים את זה בקשתכם מכובדת אבל לדעתי אתם עושים טעות ככה נשארנו עם שתי מועמדים באופן עקרוני כך שלא יהיה לכם הרבה על מה להתלבט אלה להחליט בין אחד מהמועדפים עליכם המומעמדות הראשונות- הן- ביחד- נועה ואפרת (שאני כבר רואה שפיררסמו עצמן כאן)\המועמדת השניה- היא צאלה עליכם לבחור בינהן מה שמעלה בי חיוך הוא שבכל מקרה- המין הנשי שולט כאן ללא עוררין- וכך אני מעביר את שרביט הניהול למישהיא - שלמען האמת אני חושב שזה דבר טוב- כי אתן -צאלה או נועה ואפרת- בטח תהיו מאוד יצירתיות 0כי ככה זה כל הבנות!!! אז זה טוב!!!! את המועמדים שלכם תוכלו לבחור דרך כתובת האי מייל הבאה [email protected] אנה הצביעו רק פעם אחת כל שעליכם לעשות הוא לשלוח מכתב- כשהנושא הוא בחירות: "שם המתמודד" (אפרת ונועה או צאלה -לצורך העניין ) ובתוכן המייל רק לרשום את שמכם - כדי שאוכל לסמן ברשימות של מאמ"ה שהצבעתם חשוב לציין שהבחירות הן חשאיו אני ורק אני ידיע מי הצביע ולמה- והמידע הזה חשאי ביותר במידה ומישהוא מכם חושש ולא סומך עליי- ורוצה שימונה מישהוא אחר לצורך ספירת הקולות אין שום בעיה נא להודיע לי בהודעות אישיות- ואני יטפל בזה אבל אני מקווה שתסמכו עליי- כמנהל מאמ"ה היוצא- שהדבר האחרון בעולם שאני יעשה זה לחשוף פרטים או להתערב בתקינות הבחירות כי אני עשיתי את רעיון הבחירות האלה בשבילכם כי אני באמת רוצה שתחליטואתם - מי ינהל את מאמ\,ה הבחירות יתנהלו כשבוע וביום שלישי הבא תוכרז מנהלת\מנהלות מאמ"ה הבאות בהצלחה לכולם שלכם טל

1Reebok

New member
המין הנשי שולט כאן

שמתי לב לזה כבר במפגש

אני אנצל את ה"במה"

לאחל בהצלחה לכל המועמדות. לכאן או לכאן- מאמ"ה בידיים טובות, אז אתה בהחלט יכול להיות רגוע טל. May the best women win... אני מקווה שמי שתבחר/תבחרונה תעשה/תעשונה עבודה טובה עם מאמ"ה. המון המון בהצלחה לכולן! וזה כיף לכתוב הודעה במין נקבה. לא יודעת למה.

למעלה