מאמר...

• פותח הנושא clm
  • פורסם בתאריך

clm

New member
מאמר...

במאמר על האם השרדות תצליח בארץ יש ספיולר לתכנית החפרפרת הישראלית (וגם די להשרדות מספר 3). זה לא פסדר לדעתי, אז אנא לתקן. נ.ב. לדעתי יש בעיה כספית ליצור תכנית הישרדות ישראלית...

Outlast

New member
הממ.. לא ממש,

כי ס]וילר הוא רק מידע על תכנים שעדיין לא שודרו בישראל, ולכן כל מידע על תכניות ששודרו בישראל (למשל המנצח בחפרפרת, בהישרדות 1-4 וכו'..) הוא לא ספוילר.

clm

New member
../images/Emo7.gifמההההההה?

אם היה אייסי הייתי נותן אייקון של SHOCKED. כלומר שאפשר לדבר חופשי על המרוץ למיליון והישרדות 5?

clm

New member
שדרך אגב, לא ראיתי...

נ.ב. ביום שני בלילה יש את הפרק הממש אחרון של החפרפרת

Matthew

New member
אתה יכול לדבר בחופשיות על כל תוכן ש

ששודר כבר בישראל יענו אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה על המרוץ למיליון 1-3,החפרפרת הישראלי,והישרדות 1-4 אבל על הישרדות 5 אתה יכול לדבר רק על פרקים ששודרו כבר בישראל ומה שלא שודר אתה צריך לסים סמל של ספוילר

clm

New member
אני לא חושב שזה מוצדק

אני לא אחזור לפורום זה בשל חשש. חבל (לי), כי אני אוהב ריאליטי. בי בינתיים

gah

New member
אממ

מה אתה מצפה? כל פעם שאנחנו מדברים על תוכנית כלשהי לשים ספויילר? אתה לא יכול לצפות שזה מה שיקרה, אחרת כל הודעה פה תהיה עם ספויילר... אולי בגלל שזה פורום על תוכניות ריאליטי... אם תחשוב שוב פעם, תבין שזה מאוד מוצדק כי מה ששודר בארץ, ידוע ונודע, מה שלא שודר בארץ עדיין לא ידוע ומהווה מידע חדש ולכן הוא מקבל סימן ספויילר. אם אתה מפחד לשמוע מי המנצח של הישרדות 1 שהיה לפני כשלוש שנים, אז חבל מאוד ובאמת כדאי שתצא כי יש פה דיבורים כאלה..

clm

New member
אתה צודק, אני מודה, אבל

לדעתי צריך להיות רק את מה ששודר בערוצים אחד, שתיים ועשר מצד שני, מה שיש ביס או ב-AXN לא צריך להגיד בלי הודעת ספויילר, כי למי שיש כבלים או להפך, הסדרה בשבילו היא כמו שהיא בחו"ל והוא לא יכול לראות אותה. מצד שני, מה שיש בערוצים אחד, שתיים ועשר אין בעיה לכתוב (כי אחרת זה כבר היה באמת מוגזם). דבר אחרון, לא משנה מה, צריך לכתוב בכותרת על איזו סדרה מדובר ואז לא יהיו בעיות. אתה מסכים איתי?

Outlast

New member
אני לא מסכימה, בגלל-

שסדרות ששודרו בארץ, הישרדות (עונות 3-4) למשל, ששודרו רק בכבלים- כנראה שכבר לא ישודרו בערוצים 1/2/10 או בלווין, אז מה נעשה? לנצח נשים עליהן ספוילרים? זה לא הגיוני.. מי שראה אותן ראה, ומי שעוד לא, מתי יראה אותן?

three

New member
עצבנת אותי, אבל

את צודקת לפחות שיהיה חובה לשים את שם התכנית... דרך אגב, אני זה CLM...

three

New member
אז את מסכימה שצריך...

לשים לפחות את שם התכנית בכותרת, או לא?

Matthew

New member
אני מצטער להגיד לך שככה זה בכל ...

פורום שמדבר על סדרה מסויימת

למעלה