מאמר

אהבה. על הבוקר?../images/Emo99.gif

אני אוהבת ואני אמשיך לאהוב אני שמה זין על הכאב נראה את הבן זונה מנצח אותי...
מתלבטת אהבתי

amigor

New member
וואו איזה מילים / וה../images/Emo82.gifריק

שמתי
בווזה לכל מבקר בבוקרו של יום חדש שיפציע יום של תקוות וכוכבי מרום לאהבהבות חדשות להית´ עמי

עמיגור מייקי וואו

באמת ברוכים השבים לך מייקי רק רוצה לאמר אחלה שבאת למה רק מכירה אותך מעט וברחת ואת הודעתך רואה שם למעלה כל הזמן ואתה עמי גם דפקת עריקות אה? יופי יופי חזרו הפרחים לחיי הויטואלים

amigor

New member
למזל ולמזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

גם לכם חברים מה קורה היכן ניצה והחברים? כולם ערקו להם לשדות זרים. בתקווה להמשכים יפים בעתיד עמי

אולה עמיגור

לא לא כולם הלכו כנראה שלא רואים אותי בורחים אבל אני תמיד בשטח רק לפעמים פוזלת מעט לצדדים הכל אחלה וניצת ממש בדרך (ראה הודעתה למטה)

amigor

New member
ברוך המחייה את תמיד כאן../images/Emo28.gif

כי בלעדייך אי אפשר אשה יפה נו.. מה קורה? ה
חזרו החופש נגמר, ומה ההמשך עם
ואני עם המון עבודה שלא מסתיימת יצאתי לפסק זמן לתור בנבכי המסך לראות ולגמוע מעט מידע עמי

הפרחים חזרו האור חזר ואיתם גם

הרעש וההמולה אבל הלב שלי חזר למקום איזה אקס כמה אקסים יש לי? האקס במקומו מונח מי אכפת לו ממנו בכלל

amigor

New member
העיקר הפרחים חזרו ואוסיף

בשמם עוד
עוד יבואו ימים לבנים אני כאן בוירטואל הזמן הרגשתי צורך להגיב שם בפורום שכן תאונות דרכים. על המשפחה שנהרגה בנגב אסון מחריד. עמי

מה אגיד לך אמיגור לא שומעת חדשות

מפחד איום לדעת לשמוע וכו.. המקסימים שלי כאן בדרכם לישון ואני בדרכי להמשיך ולצפות בTV לשם שינוי אז שיהיה לנו ערב טוב

maof

New member
הלו בנות ................

מה פה קורה פה?????????????????
לפני זמן מה כתבו כאן בפורום על נפשות תאומות חלק מהאנשים הכותבים סתרו את העינין וטענו שהכל קישקוש אחד גדול ואני יכול לומר לכן מנסיון אישי הדברים לא קישקוש הייתי במערכת נשואים ארוכה יחסית לאנשים אחרים לאחר מזה יצאתי עם מספר נשים גרושות ופרודות המילים והדברים שעלו היו מאוד שיטחים וההרגשה תמיד היתה אמרה......אמרו.....אמרתי....נו אז מה?? סך הכל מילים......... עד שיום אחד פגשתי והכרתי אותה........
וזאת היתה אחת עם הרגשה שאני מכיר אותה מליון שנה הכל היה מתאים המילים קיבלו משמעות וגם בלי מילים הדברים היסתדרו והיתה הבנה ידעתי שזאת היא אוצר מסוג משובח........ ידעתי שאחריה אלך באש ובמים וזאת הנסיכה שההפוך למלכה ואיתה אני רוצה לחיות הרגש של התאמה היה איתה............. מה שלא היה עם אמא של הילדים שלי לעולם גם לא בתחילת הדרך..... אז הסיים בדבר אחד בנות לימדו והשכילו......
לכל אחד יש את האחת שאתה........... לכל אחת יש את האחד שלה שאיתו......... מעוף

עוף כנף

New member
על אהבה ונשמות תאומות

מעוף, "כולם סוגרים את הלב מרוב פחד, מעדיפים לחיות בבדידות מאשר לקחת את הסיכון של פגיעה..." "אצלי הכל בסדר, ולא חשוב אם לא אמצע תשובה, היום כבר לא מתים מאהבה.." ואני מאלה משאמינים בקיומו של ה-"אחד" שבאמת באמת "מתאים" עבורי ואשר אני "מתאימה" עבורו (וכמו שסבתי תמיד אמרה: "לכל סיר יש מכסה.."
) ובאמת ובתמיד שמחה על שמצאת את ה-"אחת" שלך... ובכל זאת, כמעט כולנו ספגנו פגיעה, ממי שחשבנו כ"בן הזוג הנבחר"...הלא פעם חשבנו שהוא/היא ה"אחד"/ה"אחת" וטעינו. ועכשיו, מגששים... מהססים... "מסתכנים", והכל למען ה"אהבה". ואותה הטעות, ואותו הנסיון שצברנו בכל זאת, למרות הרצון למצוא את האהבה האמיתית, למרות האמונה והכמיהה לקשר אמיתי, אנחנו "מסננים" יותר ונזהרים יותר.

עוף כנף

אני מאמינה כי לכל סיר יש הרבה מכסים... וכל "מכסה" מוציא מאיתנו פאן אחר באישיות, עם כל אחד האינטראקציה שונה ועדיין אין זה אומר כי זה מתאים והאחר לא.

maof

New member
עוף כנף היקרה

סליחה שאני חולק על דעתך לסגור את הלב למה ???? כן נפגעתי....כן היה לי קשה.....כן ברחתי.....כן לא רציתי לשמוע יותר... כן הייתי מוכן לוותר על הכל.....רק כדי לקבל את חיי חזרה.... כל התקופה הייתי נאמן לה לא חיפשתי סטוצים מחוץ לבית נשארתי ישר וכנה עד לדקה ה-90 ובקשתי יפה ובנימוס בואי נפרק את החבילה בואי נישאר ידידים עבור הילדים ובמקום זה קיבלתי מבול של תביעות..... זכויות האשה בארץ ישראל
כן הייתי טפש אבל בזה היסתים פרק......... לא היפסקתי להאמין....... ידעתי שיש אחת שמיוחדת עבורי ידעתי שיש אחת שהגורל ינחה את דרכי לפגוש בה ידעתי שיש אחת שמאמינה בדברים שאני מאמין ידעתי שיש אחת שיודעת להיות אמיתית ידעתי שיש אחת שאני יכול לבטוח בה כן פגשתי נשים כן יצאתי לפגישות כן הייתי בקשר עם נשים אבל הקשר לא נוצר הרגש לא דיבר עד ליום שהכרתי אותה אז למה לסגור את הלב ?????????????? אז למה להיכנס למיגננות ???? אז למה לומר כולם אותו הדבר?????? מעוף

עוף כנף

New member
מפתחות

מעוף יקר, כמו שאמרתי, באמת ובתמים שמחה שמצאת את בת זוגך, שמצאת את ה"נפש התאומה" שלך. וטוב שכשהזוגיות הראשונה לא עמדה "במבחן הזמן",- פרקתם את החבילה. ואשרי האמונה שהביאה אותך לזוגיות הנוכחית. ואני עדיין מפנימה דברים. לא נועלת. לא בונה חומות, אלא קצת מדדה, לומדת ללכת
, ונותנת לעצמי לחוות ולהכיר,- גם כן במטרה למצוא את Mr. Right... ומשהו קצת "קיצ´י": יש מפתחות... יש מפתחות שפותחים רק דלתות ויש מפתחות שפותחים… לבבות. יש לבבות שתמיד מתרצים ויש שאינם בקלות נפתחים, אך כפי שמבין כל אדם פיקח, כדי שמסיק אדם מסקנות, הרי שאם יש לכל דלת מפתח, אף ללב אדם מותאמים מפתחות. ומפתחות יש לכולנו הרבה מפתחות בכל הגדלים ומה שפשוט מצפים מאיתנו- שנפתח ונחדור ללבבות אנשים...

*יערית

New member
ובלי האמונה.....

לא היינו כאן לא?(טוב ישהרבה שחולקים עליי עכשיו אני יודעת) אבל כבר אמרתי לך לא פעם..ואומר שוב..... תורידי חומות תני דרור לנפשך.... תפקחי את עינייך תשמעי לקולות מסביביך...... את מוכנה לאהבה? אז תתחליל לרצות אותה ובגדול!!!!!!!!! בלי עקבות ומעצורים! שלך ....

האם זה נכון ?

איך יודעים מתי לעזוב את "מה שהיה" איך מחליטים "לא מספיק טוב לי איפוא שאני" מניין הביטחון שיהיה טוב יותר במקום אחר? איך יודעים ש"זה זה" וכן, האם זה נכון שנשים מוכנות לפרק קשר של שנים ארוכות יותר מאשר גברים מוכנים?

שם בדוי לעולם לא יודעים דבר בבטחון

פשוט מרגישים או לא מרגישים חשים או לא חשים ולומדים להשתמש בקול הקטן הזה שאומר לנו מה לא טוב לנו מתי זה לא זה וגם אם ישנם דברים קטנים שמפריעים הם גודלים צריך ללמוד על עצמך לפני שתנסה ללמוד את הצד השני

למעלה