מאמר ChaNSerV

JuStSoMeOnE

New member
מאמר ChaNSerV

אוקי אז גמרתי להכין את המאמר... אני משאר שיהיו בו טעויות שגיאות מהירות או כתיב אז אני מצטער מראש . עם מישהו רוצה שאני יוסיף משהו או ימצא טעות אני יתק. תהנו

zzzzzruvbavek

New member
אפשר להעיר על כמה שגיאות כתיב קטנות

? ממש לא משהו קריטי, אבל סתם אם אתה רוצה לתקן.

JuStSoMeOnE

New member
אתה יכול

וגם להגיד כמה דברים טובים :)

zzzzzruvbavek

New member
בסדר

1. סרביס זה לא עם יוד? 2. "בפיתחו של השרת". אני מניח שהתכוונת "בפיתוחו"? 3. "כדי בהתחלה בכול". אני חושב שכאן זה אמור להיות "כדאי". 4. "מתי שרשמו פעולה זו". "שתרשמו" אני מניח. 5. "הנייק של האדם". לא עם יוד אחת? 6. "באן חוסם משתמש מלהיכנס לערוץץ נתון". ץ אחת מיותרת. 7. "אתם משוט רושים". "אתם פשוט רושמים"? 8. "מדרי\מאמר". זה אמור להיות מדריך\מאמר או שהתכוונת לכתוב את זה בצורה הזאת?

JuStSoMeOnE

New member
תנקס

1. יש כאלה שרושמים עם ויש כאלה בלי, תלוי מתי אתה מוצא אותי (מצבי רוח) 2. תודה 3. תודה 4. תודה 5. אפשר גם עם וגם בלי 6. לא ראית את זה ולא רואה. 7. גם את זה אני לא רואה 8. תודה אני יעלה את זה ככה, עם השגיאות שנשארו כנראה אנשים יצטרכו לחיות :)

JuStSoMeOnE

New member
דרך אגב ....

למי שלא שם לב עזבתי אותכם לתקופה קטנה כי הייתי ממש לחוץ אבל אני שוב חזרתי והפעם גם עם מאמר בשבילכם תהנו :) (הכנתי לבד ממש לבד !!!)

zzzzzruvbavek

New member
אולי זה רק הפרוש שלי אבל תסתכל

בשורה האחרונה של ההודעה הראשונה שלך ואולי תבין למה הוא התכוון.

JuStSoMeOnE

New member
תודה אחי ---Rul3R כנס

Rul3R תקשיב טוב טוב יליימר תגיד תודה שעושים לך משהו לא טוב לך לך יחתיכת אפס יאללה יאללה פעם אחרונה שאני מכין משהו בשביל הפורום הזה !

Rul3R

New member
../images/Emo93.gif

עכשיו איך אני אדע להשתמש בצאנסרב?!

JuStSoMeOnE

New member
אתם יודעים

יש אנשים כמונו שלא יודעים כלום בדברים האלה אני מכין שידעו בסיס וישחקו עם הדברים כאלה ... אתם לא צריכים להיות זונעות כאלה ... הכנתי את זה רק כי יש בקשה מפורשת להכין דברים כאלה רק קצת עם הדף ותראה שהמנהל חבלז בסיקש להכין מאמרים לכאלה שלא יודעים ... דרך אגב תיקנתי את מה שרמשת לי ולא הורדתי את זה פשוט לא היה לי זמן ... עם אתה רוצה להין משהו אחר אני ישמח לקורא אותו ולעזור לך לשפר אותו, אין שום סיבה להעביר ביקורת אל אנשים אחרים במיוחד שאתה לא עשית את זה ... ואל תשחקו לי אותה צינים . דרך אגב החלטתי לסרבסיס של מקרון בגלל שרוב המתחילים הולכים לשם חשבתי לאן הכי כדי . וגם בגלל שאני שונא את את דל נט כולם שם אנטישמים . אז כול אחד עם היקולים שלו . מקווה שלא להיתקל שוב בתופעה זו .

Rul3R

New member
לא, לא יודעים.

יפה שאתה מכין בסיס בשביל כאלה שלא יודעים, אבל אם אתה מבקש ביקורת ונותנים לך הערות והצעות לשיפור - תקבל אותם ותתקן במקום להתעצבן. אני לא יכין משהו אחר מחוסר זמן\רצון\כח, (ואם אני יכין - תאמין לי שזה יהיה על דברים שאתה לא תוכל לעזור בהם) אבל אני מוכן לעזור ולתקן מאמרים של אחרים. "אין שום סיבה להעביר ביקורת אל אנשים אחרים במיוחד שאתה לא עשית את זה" - ביקשת ביקורת, קיבלת אותה. "דרך אגב החלטתי לסרבסיס של מקרון בגלל שרוב המתחילים הולכים לשם" - נו, באמת.. דבר ראשון, רוב המתחילים הישראליים הולכים לעבריתנט, זאת עובדה, מה לעשות.. דבר שני, אם תחשוב שניה על מה שאמרתי, תראה שכדאי יותר להתבסס על הסרביסיס של דלנט כי הם הכי בסיסים ו_כל_ הפקודות שפועלות בדלנט לרוב יפעלו גם ברשתות אחרות, אבל פקודות שפועלות במקרון לא תמיד יפעלו בעבריתנט, דלנט, ישראלנט, צאטס, בול, או כל רשת אחרת לצורך זה.

JuStSoMeOnE

New member
ok

אז ככה ... ביקורית היא שתעביר דעה ולא להגיד למה עשית ככה ולא ככה אבל לא ניפס לזה . תודה שתיקנת אותי תיקנתי את זה והעלתי כבר. וזה אכן עובדה שרוב המתחילים מגיעים למקרון כי אני רואה אותם ועוזר להם הרבה מאוד ! אחד הסיבות הם שהרבה מקבלים תוכנת גוואה לאתר וכול המשתמשים נכנסים לשם ואז מגלים את המירק . אבל כול דבר יחסי . תסתכל אל הפורום הזה הרבה ושאלים על שם הסרבר מקרון לכן חשבתי שהרוב הולכםי לשם ועדין חושב .

Rul3R

New member
K.O.

IvritNet: Current local users: 85 Max: 495 Current global users: 531 Max: 5973 Macron: Current local users: 83 Max: 344 Current global users: 288 Max: 521​
מה למדנו מזה? שבעבריתנט יש יותר אנשים, ותאמין לי שרובם מתחילים. לעבריתנט גם יש לקוח ג´אווה אם אני לא טועה ויש להם סקריפט משלהם ומלא שטויות שבעזרתם מגיעים מאות מתחילים לשם. וזה שהרוב פה שואלים על מקרון זה בגלל שהם חברים של חבל"ז או חברים של חברים שלו ומה לעשות שהוא היה פעם במקרון והרבה מהאנשים שבבול הם גם במקרון.. חוץ מזה שגם לכתוב על הסרביסיס של עבריתנט זה היה דבר לא נכון לעשות, כמו שאמרתי, דלנט הכי בסיסיים, אם כבר כותבים, כדאי לכתוב עליהם, אבל - תעשה מה שבא לך.

havlaz

New member
כמה דברים ../images/Emo104.gif

קודם כל תודה רבה על המדריך. שנית, בהודעה ביקשתי להביא לי קודם את הנושאים כדי שאני "יאשר" אותם. המטרה של הפורום היא מירק וIRC לא רשת מאקרון לכן רולר צודק בדבריו, אם עושים מאמר על CHANSERV צריך לעשות על הבסיסי, של דלנט. המאמר שהכנת מתאים לרשת מאקרון, אנשים למשל מהרשת שלי (בול), עברית, ושאר רשתות ימצאו את רוב הפקודות כ"לא עובדות" מכוון שקובי (מתכנת הסרביסס) יצר הרבה משלו. אני מודה לך מאוד על המדריך, אם יש לך זמן כנס לדלנט, תבדוק מה יש ומה אין בסרביס שלהם, ושנה את המדריך ואז נוכל לפרסמו, לצערי לא אוכל לפרסם מדריכים של רשת מסויימת כי הפורום פה אינו פורום עזרה של רשת מאקרון אלה לנושאי מירק ןIRC. תודה מראש איציק אדרי

Err0r

New member
מה אתם רבים ../images/Emo104.gif

מאקרון ועבריתמת משתמשים באותם סרביס, לא אותה גירסא, אבל אותו סרביס. חוץ מזה, הסרביס של דאל נט הם לא כל כך הבסיס. אלה לא הסרביס הראשונים שהומצאו ויש שם הרבה פקודות שלא יפעלו בסרביס אחרים. ועוד משהו, אתם בכלל משווים בין מאקרון לעבריתנט? אין קשר בינהם והם לא מאותו "סוג", תראו את זה ככה: עבריתמת מפוצץ בליימרים חוץ מהאופרים, מאקרון מפוצץ בליימרים חוץ מהמשתמשים הרגילים
יום נעים. ולאיציק - אם נפגעת מדברי אני נמצא בבול ותוכל להעיר לי על כך.

למעלה