מאמר שמשהו שלח לי

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
מאמר שמשהו שלח לי

מאמר מעניין (וארוך - סליחה איג!) על ביסקסואליות. הדגש פה הוא על (הנסיונות החוזרים ונשנים להכחשת) הקיום של ביסקסואליות אצל גברים. אפילו שהיו לי בעבר גם מאהבים ביסקסואלים, אני יותר מכירה את העולם הפנימי של נשים ביסקסואליות (לא רק בגלל זה שאני ביסקסואלית, אלא אולי גם בגלל שנשים יותר מדברות על דברים כאלו בקלות?). ואני לתומי חשבתי שרק לסביות שונאות ביסקסואליות (לא כולן, אני יודעת, אבל הדרך הכי מהירה לאבד את ה-respect של באר שלם תוך שנייה, זה "לצאת מהארון" - trust me, I know what I'm talking about, וכנ"ל לגבי כל החברות הביסקסואליות שלי), אבל אני מגלה שגם אצל הומואים קיימת תופעה כזאת. מודה שהתופעה של bi-curious די עצבנה אותי, בגלל ש"זה נותן לכולנו שם רע" (ז"א זה עושה קצת בדיחה מאלו שבשבילם זה לא משחק, אלא נטייה מינית יציבה שמשמעותה משיכה אמיתית גם לגברים וגם לנשים), אבל אני מסוגלת להבין את זה יותר עכשיו אחרי שקראתי את מה שהוא כתב. חבר שלי אנדי, קורא לגברים כאלו straight bicycles והוא אוהב לא מעט להשתעשע איתם במקומות שונים (זה החבר הפריח שלי...). אז זהו. רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה. וגם רציתי לשאול פה: אני הבי היחיד(ה) פה?

eig

New member
אין דבר כזה בי !!!

באופן כללי אני טולרנט גברת רו, אבל מכיוון שהמאמר הזה ארוך במיוחד, אני פשוט אאמץ את האמונה שאין דבר כזה בי ואמנע מעצמי לקרוא את זה.

גנגי

New member
זאת לא גישה קצת מוזרה?

זה לא קצת מזכיר את אלו שאומרים שאין דבר כזה הומוסקסואליות, הכול בראש? אני מכירה דווקא כמה אנשים שלאורך שנים רבות מקיימים יחסים של אהבה ומין הן עם גברים והן עם נשים. לא מבינה מה לא בסדר בזה ובעיקר לא מבינה איך אפשר להתכחש לתופעה ולומר "אין דבר כזה".

Nirvana0

New member
מוזרה?

גנגי, זה בסדר זה מה שאת חושפת כאן קבל עם ועדה? איג, אני ממש אבל ממש מסכימה איתך nirvanao, ודרך אגב אני לא חושבת שאתה מוזר

eig

New member
כבוד התרפיסטית

את יכולה בבקשה להסביר לי, למה את היחידה שהבנת את הציניות וכל השאר משום מה חשבו שאני רציני? או, שמה חברינו מעולם לא קוראים תוכן הודעות וישר מגיבים ומתפלצים לנוכחת כותרות ?!

Nirvana0

New member
נראה לי

שאתה היחיד, שחשבת שכתבת בעצמך ברצינות. אנחנו קלטנו, וגם התלוצצנו (טוב נו, רק אני:). והיזהר איג, אני על יותר מאלף מ"ג תרופות עכשיו, על אחריותך אם לא תבין אותי גם הפעם

Nirvana0

New member
עצלנית ../images/Emo3.gif

העם דורש תשובה ארוכה עם פריטים ביבליוגרפיים.

Nirvana0

New member
אני אומרת לך

הגנדי הזה עושה לך רק רע. תראי כבר הרגת את הליין, מה יהיה? קחי 20 דקות (ואני נדיבה) להחיות אותו. עכשיו ברצינות, אני חולה, אז לא קחת אותי ברצינות היום!
יאללה הולכת ל
. המשך יום נעים.

ואני מאמין שאין דבר כזה שניצל

לא רק שיש דבר כזה בי, רוב האנשים הם בי. רק מה? יש כמעט תמיד נטיה ברורה לצד אחד של המפה הפוליטית. או שנמשכים יותר לגברים או שנמשכים יותר לנשים. נכון שאצל הרבה הומואים זה מעין תירוץ שנועד לשמר טיפה "כבוד", כאילו יש בהם איזשהו שריד של סטרייטיות שעושה אותם גברים "אמיתיים". אבל זה לא אומר שאין דבר כזה בי.

Nirvana0

New member
תגידו, חייבים

לחיות לפי הגדרות??? אני לא יודעת מה אני, וזה לא מצחיק. אני לא מתעסקת עם זה יותר מדי, רק חיה לי את החיים כפי שהם באים. על אף הכל, מגדירה את עצמי לסבית - מוזר, אבל מתחברת לזה הרבה יותר במחשבה.

Nirvana0

New member
למען השקיפות וההגינות

לפעמים כן מתעסקת בזה המון, אבל כשזה מוציא לי את המיץ, אני עוזבת וחיה כאילו הדילמות האלו לא קיימות בשבילי. ז"א שלפעמים אני כן מפנטזת על גבר או ננסח את זה אחרת, גבר יכול למשוך אותי (אם כי זה לא קורה הרבה בכלל!), אם כי, מושא התרגשותי הגדולה הוא בדמות אישה!!! רציתי לשאול כמה שאלות לאוחצ'ות שפה, אבל אני יורדת מהעניין, כדי שלא אתפס כבוטה. זה קורה ללסביות? או שאני דפקט ביצור?

ro99

New member
קורה קורה

אחת האירוניות הכי גדולות בביפוביה העצומה של כל כך הרבה לסביות, היא שמחקרים חוזרים ונישנים (ועדויות אנקדוטיות רבות...) מראים שלא הכל as clear cut כמו שנהוג לחשוב. לסביות רבות מפנטזות על גברים מפעם לפעם, ואחוז לא זניח שלהן אפילו יקחו את זה למישורים מעשיים לפחות פעם בחייהן (ואני לא מדברת פה על נשים שהיו במערכ(ו)ת יחסים עם גבר לפני שיצאו מהארון). ועוד עובדה שנדמה לי שלא מוכרת לך: ידוע לך שסרטי פורנו של גברים הומואים מאוד מאוד מאוד פופלרים אצל לסביות רבות? לא בגלל שהן נמשכות לגברים, אלא בגלל שזה מדליק אותן. עד לפני כמה שנים היה נהוג ללחוש את העובדה הזאת בחדרים חשוכים (no pun intended), אבל כיום מעיזים להצהיר את זה בראש חוצות. המיניות של נשים (וגם של גברים, מן הסתם) הרבה יותר מורכבת מהשטנצים שברשותינו כרגע. יש דרגות שונות של משיכה, יש דרגות שונות של גירוי, של מימוש פנטזיות, ויש מעטים ביותר שאפשר להכניס להגדרה מדוייקת. אני, למשל, משתמשת בתג "בי" בכדי למנוע מעצמי את העול של הסברים מפורטים כל פעם מחדש. זה מכסה את מה שאני בצורה הכי סבירה שאפשר, אבל לא את הכל, כי האמת הרבה יותר מורכבת (וקשה להבנה ע"י פשוטי העם) ומכילה בתוכה ואריאציות של אנדרוגינוס וטראנס (רק לדוגמה) שקשים להגדרה. אפילו הזהות שלי והמיניות שלי עם נשים ועם גברים לא בדיוק חופפת את מה שרבים חושבים שהם מבינים מההגדרה. והמבין לא יבין...

Nirvana0

New member
אז זהו רו

שלי קשה להגדיר את עצמי בי, ולא קשור לביפוביה בכלל. אולי בגלל שמעט גברים (אם בכלל) עושים לי את זה, וברוב המקרים (עד כה) מעדיפה אישה לצידי במיטה. אין על נשים

למעלה