מאמר של בוקי נאה הראוי לתגובה

Jesuscrist

New member
לאדע כגבר זה לא מעניין במיוחד

ראה לי זה מסוג הדברים שמקפיץ פיוזים לנשים בלבד,כאחד שלא מבקר במועדוני חשפנות יותר לא ממש אכפת לי. מה שכן מעניין אותי זה למה זה מעניין אותך...

כי יש כאן שורה של נפגעים

הנאנסת. ארוסתו הזונה. הגבר עצמו, שישב שנים רבות בכלא, או סתם מפסיד את חייו כי אינו חי חיים מלאים ובריאים. גם החשפנית היא סוג של קרבן. כל קרובי המשפחה של כל הנפגעות, ושל האנס עצמו. וגם זרים , הרוצים לחיות בחברה בריאה, שיש בה יחסים טבעיים ובריאים בין גברים לנשים. גם בין גברים לבין עצמם.

זיקן

New member
מנהל
שלחתי לך בקשת חברות../images/Emo140.gif

אם תאשרי אותה נוכל להחליף דעות בשקט כי אם אני אזדהה איתך יחסלו אותי פה. מה את אומרת ? אם לא תאשרי לא נורא את לא חייבת..

גבר יכול להביע את דעתו

מבלי להתייחס לדעות חבריו. במיוחד כשמדובר בפורום, ואתה מוסתר בכינוי. לא כך?

זיקן

New member
מנהל
לא היית צריכה למדר אותי "כגבר"

ברגע שציינת אותי שמת אותי תחת מיגזר מסוים. אז בכל זאת אענה לך בפירוט למרות שאני חושד בך שאת לא מונעת ממניעים טהורים אלא מסיבה כלשהי שהביא אותך להיזדהות עם בני המין השני "הנשים" בצורה קיצונית אז תהיה השקפתך לחפש ולנבור ולתמוך בכל דרך אפשרית כדי למצוא סיבה למה את לא רוצה שיעשו לך טובות העיקר שלאחרים יהיה רע... הבנת. ובקשר לחלק השני של הפוסט שלך תרדי למטה באחד הפוסטים יש דיאולוג מעניין שלי עם לאב טודיי ששם יש תשובות ושאלות מעניינות שקשורות לנושא .

גיבור הסיפור גם הוא קרבן .

עוד ישב שנים בכלא, או שיציג את עצמו כקורבן של חבריו שהכריחו אותו לארגן את המסיבה, לשתות משהו שהגניבו לו, וגם אז הוא קורבן.

זיקן

New member
מנהל
יא ווארדי

אמרתי לך לקרוא תפוסט למטה שם כתבתי ש1 כזה עוד יזכה להקים "דור המשך" ואף 1 לא סתר את זה .

פנומן 72

New member
בוקי נאה הוא לטעמי השוביניסט האולטימטיבי

לא ידעתי שגבר שמתפוצצים לו האשכים והוא חייב לגמור - המפלט היחיד שיש לו הוא זונה או אונס. מה קרה, יד ימין כבר לא מספיק מושכת ? ... שיעשה לי טובה ויפרוש הבקבוקי הזה ...

xcalibur

New member
את חייבת להסביר לי משהו

למה לעזאזל הן כותבות שם כל הזמן "זהירות טריגר"? זה אמור למנוע את ריסוקה של ציפור הנפש של איזה שמאלן מתחנגל שבטעות יתקל במילים "ציצי" "ותחת" ויקרא לבצלם? מה נסגר שם?

יש בפורום הזה נשים שנפגעו

באונס או באלימות אחרת, וכל דיבור על נושא קרוב מעלה אצלן כאבים מודחקים אל פני השטח.

goldy

New member
אז במקום לפתור את הבעיה הן רוצות להכחיד זכרים

את כולם.

למעלה