מאמר שלי בוואלה.

that girl

New member
מאמר שלי בוואלה.

למאמר לצערי שכחו להזכיר את העניין של יו"ר נוער מרצ, אבל לא נורא

לא הבנתי את המשפט הבא:

"אין מלחמה מוצדקת. אבל יש מלחמה בלתי נמנעת." אולי תסבירי את ההבדל? מהי לדעתך המלחמה בנאצים? או מלחמת העצמאות שלנו?

that girl

New member
מלחמה בלתי נמנעת היא

תגובה לתקיפה שמובילה למלחמה מתוך הגנה עצמית. אין בעיני אף סיבה מוצדקת לפרוץ במלחמה או להיות הצד התוקף. וזה מתמצת את העניין. לי

the mnm factor

New member
אוהו, פרובוקטור קטן

באמת שכל הנסיונות האלה ליצור פרובוקציות כאן בפורום פשוט עוברות כל גבול. אתה פשוט מחפש מישהו שיגיד משהו שילהיט אותך אתה כמו חרמן שמחפש בנואשות פורנו. אז לא כאן חבוב. אני חושב שלי הבהירה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאין כזה דבר "תקיפה מוצדקת" כי אף פעם לא צודק "לתקוף מישהו" אבל יש מקרים שחייבים, כי זה בלתי נמנע. אני משער שגם מלחמת העולם השניה נכנסת לקטגוריה הזו.

אתם פה הפרובקטורים

במקום לגנות את רצח היהודים שהחיזבאללה מבצעים אתם מגנים את היהודים שמגנים על עצמם

סלוניק

New member
למה לגנות את ירי הקטיושות?

האם אתה סבור שלגינוי מצד נוער מרצ תהיה השפעה על החיזבאללה?

האם אתה חושב שגינוי צה"ל

יהיה השפעה על המשלה? לא... אבל אני רוצה לראות אותכם מגנים את האלימות שמופנית כנג היהודים ועל אחת כמה וכמה מכם השמאלנים שמפגינים יחד עם הערבים זה לא יכול להיות שאתם והערבים תגנו רק את היהודים מה עם הטרור? נראה אותכם מגנים אותו

Fleddermaus

New member
"אתם"?

זה הפורום שלנו, אתה אורח כאן. ולכן, אתה הפרובוקטור. זה כמו לנסוע במסלול הנגדי ולהגיד שכל האחרים נוסעים הפוך.

ואם כבר

זה כמו אותה אישה ששמעה ברדיו שאיזה מטורף נוסע נגד כיוון התנועה, והתקשרה להודיע לבעלה. "מה אחד?!" הוא ענה לה, "יש מיליון!".

that girl

New member
אתה עושה את זה יותר פשוט ממה שזה

באמת. ואני חושבת שהמקרה מצדיק מחשבה קצת פחות פלקטית.

תסבירי את זה לאדם פשוט מן היישוב

מכונאי, פועל בניין או פקיד, שלא כ"כ מתוחכם ו'פוסט מודרני' כמו כמה אנשים בפורום הזה.

that girl

New member
אמיר הציע,

אז הסכמתי. אני חייבת להודות שזה היה שווה את רק בשביל לקרוא את הטוקבקים ולהתגלגל על הרצפה מצחוק. "צריך לגלות אותך ללבנון!!!111" (או הבאמת מוצלח- "לכי תעשי חומוס!!!11111") בכל מקרה, לא נראה לי שזה יחזור על עצמו, במיוחד לא עם כישורי הכתיבה שלי. לי

ת'ירגעי, זה היה בצחוק

אני עדיין נוצר בלבי את הטוקבק הקלאסי והבלתי נשכח: "עד מתי דור צח?????"

למעלה