מאמר פרי עתי לשבת

מאמר פרי עתי לשבת

בתי ספר להפקה?...מה זה? בגרות בDJ'S? מובטלים , צאו לעבוד!. אני חושב שמספיק חודש אחד בפורום הזה ובעוד אחד ואתם יוצאים עם דוקטורט להפקה מעולה בקיובייס ובתוכנות אחרות , מוסיקה לא לומדים מוסיקה באה מהנשמה וכשיש נשמה , יהיה ידע , מי שרוצה באמת ללמוד איך להפיק ואיך לעשות את כל הסדערס הזה יצליח בסופו של דבר גם אם זה בשיניים... אני לא צריך ילד בן 26 שחזר מגואה שיסביר לי איך לעלות כאן סליידר ואיך פה הBPM מהיר מידיי, הכל שטויות , פעם היה אחרת....רוצים שינוי? רוצים שינוי? אנחנו דור מזוויייןןןןןןןןןן!!!! תתחילו להתעורר כל רובצי הכסף למיניהם כי מחר יהיה מעונן. -------------------------- המשך המאמר מפורסם בעיתון ידיעות אחרונות שלא יצא היום.

liron8899

New member
חחח...צודק!

אין מה לומר, צודק. מי צריך ללמוד קיובייס בבית ספר? בחיאת, אפשר לחשוב תואר ראשון בביואינפורמטיקה. בשביל להיות מפיק מקצועי ומלוטש אפשר להשתפשף במשך הרבה זמן בעבודת אולפן והקלטות (כמו קונדה נראה לי) ואפשר לקצר תהליכים וללמוד הכל בצ'יק צ'אק בקורסים, אבל לא יודע כמה טוב זה עושה, כי גם ככה צריך תקופה ארוכה של שפשוף, ויותר מזה, צריך נשמה. בכל אופן, קיובייס זו לא תוכנה כזו מסובכת, בחיאת...

kundara

New member
בידיוק, אתה צודק

לדעתי למידה בבית ספר (בארץ) זה לא משו, אנשים יוצאים משם מורמי תחת, ויודעים הכל אוטומטית ולא הגיונית. אבל זה גם תלוי בבן אדם והיכולות שלו. לדעתי, ללמוד לבד עוזר להבין יותר טוב. אני למדתי לבד, ואני לא מצטער על זה. המחירים מוגזמים לבתי ספר בארץ, והם חרא, מנסים לחקות את הרמה של חו"ל.

למעלה