מאמר על Hyper Converged

hetzbh

New member
מאמר על Hyper Converged

הנה המאמר שהבטחתי על Hyper Conveged. שיהיה לכם ברגע שיפנו למכור לכם את זה

http://hetz.me/h0qvb

DuuGi

New member
אני חושב שהעלתי בעבר פוסט על הנושא לאחר שבחנתי מערכת כזאת

המוצר הזה הוא מוצר ראוי .
יש את היתרונות כמו החזקת המידע על יותר מ-NODE אחד מארז בודד 2U שמחזיק לך הכל יחד ועוד...
אבל לא מתאים לכל אחד.
הסיבה לכך היא שאם היחס סטורג'/עיבוד/זיכרון שלך לא נמצא בסקלה של המכונה כלומר אתה לא צריך הרבה סטורג' אבל כן צריך CPU גבוה אתה בעצם תשלם על יותר הוסטים ותקבל המון סטורג' (כולל IOPS) מיותר מה שבסופו של יום אומר שתשלם הרבה יותר כסף ממה שאתה משלם אם תרכוש סטורג' שמתאים לצרכים שלך.
כמן כן אתה חייב להשקיע בתשתית 10G שזה גם לא סיפור זול.
&nbsp
אני עשיתי את החשבון שאם אני צריך בערך 10 NODES עם 128 GB זיכרון 2 מעבדים (אבל צרכי הסטורג' של יחסית קטן עבור המכונות הוירטואליות) העלות של הסיפור הזה מרקיעת שחקים לעומת סטורג' מרכזי ו10 מכונות HOST.
&nbsp
דוגמה להצעת מחיר שקיבלתי מנוטניקס הייתה עלות של 16$K עבור כל NODE וזה על החומרה הכמעט הכי בסיסית שלהם עם 128GB זיכרון 2 מעבדים (טובים) 400 SSD ו TB4 NL_SAS . הם טוענים שכל NODE כזה מספק 24K IOPS (אני לא מכיר מכונה עם תצורת דיסקים כזאת ולא משנה איזה מניפולציות היא עושה שמסוגלת להגיע לרמה כזאת של IOPS ).
&nbsp
החשבון שלי היה 40-60K$ עבור סטורג' מרכזי + 100K$ עבור 10 מכונות או בלייד HP עם כל התקשורת ו-10 שרתים.
יותר מודולארי ובאותו מחיר.
&nbsp
שוב אני לא פוסל את הפיתרון אני רק אומר שלא מתאים לכל אחד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

hetzbh

New member
זה מתאים ל-2 סוגים

1. למנהלי IT שיש להם תקציב לא מוגבל
2. לכל אלו שאוכלים HYPE

DuuGi

New member
רק הערה קטנה לגבי Simplivity

פעם אחרונה שאני בדקתי את זה, הממשק שלהם לאמזון היה לגיבוי בלבד, לא באמת יכולת לעבוד עם המכונות באמזון.

hetzbh

New member
בדקתי שוב

ה-OmniStack המעודכן שלהם מאפשר לך להריץ VM באמזון.

DuuGi

New member
לדעתי טרול שדוחף הפרסומת כזאת אנחנו צריכים להפיל לו את האתר

למעלה