מאמר --- על משא"ז

מאמר --- על משא"ז

עקב המצב הביטחוני בארצנו -המשמר האזרחי- התקדם מהקצה לקצה-. המשא"ז של היום התקדם מהקצה לקצה-מכיון שהמצב הביטחוני היה על הפנים אם לא היה לנו . 1-משטרה חזקה 2-משא"ז-חזק 3-צבא חזק- אני מחלקת את זה ל3 נושאים 1- משטרת ישראל כיום נחשבת המישטרה בעלת האמצעים הכי טובים-על פי הפיתוח שיש לה על פי הטכנולוגיות שיש לה-המישטרה הכי חזרה אם הציוד הכי אמין ---------------------------------------------------------------------- משא"ז ------- המשא"ז פיתח את עצמו מהקצה לקצה0אם האנשים הטובים שיש להם אם הסק"מים הצוות המאומן מתגבר את המישטרה ביום והליל יוצא למחסומי בוקר-מתגבר בערב ונשאר עד השעות הקטנות של הלילה........ מתנדבים טובים מתנדבים מעולים שלומדים א- ידע-על דוחות- ב-ידע על השטח- ג- לרכז צוותים ולהוציא אותם לשטח-כאמור בסיורים רגליים-או ממונעים. ד- למידת עקרונות-ולהוציא על רמת ביצוע שטח-לסייע במקרא של אירועי פח"ע הרחקת אנשים ובידוד זירות- ככה מתנדב יעיל ובקיא בשטח ברמה עקרונית וביצועית- המשא"ז כיום התרחב והתעשר מהמיתנדבים שלוקחים ערך רב בבצוע תפקידים אם זה 1-יח"מ- 2-ית"מ 3=מתמיד 4 קלאסי 5 י´ח אופניים 6חבלה יש אלפי יחידות מעולות ומצויינות הנותנות השראה לבוא ולתנדב אליהם-ולתרום לזולת ולעבוד על הצד הטוב ביותר על מנת לתרום לקהילה ולתושבים הגרים במקומות ישוב- מה שלמדתי מקורס של מגן דויד אדום! זמן=חיים שאתה בא מול מחבל מתאבד ואתה קולט שזה מחבל מתאבד אתה צריך לנטרל אותו מכלל שימוש -זאת אומרת שלא יהיו פצועים או הרוגים- ואיך מתבצע שיטת פעולה זאת א- וידוי שאין אנשים אזרחים בשטח שלא יפגעו חס וחלילה מכדור טועה או תוך כדי ירי שהמחבל חוטף חורפה ומתחיל לרסס בירי או שמפעיל מטען נפץ. ב-לצעוק תוך כדי וידוי וזהוי המחבל לצעוק בקול רם "זהירות מחבל"-על מנת להעיף תעוברים ושבים על מנת שיתפזרו כמה שיותר מהר שהשטח יהיה ריק מאדם ג-לזמן כוחות רבים שיצמצמו למקום-+ לזמן כוחות מד"א כ"א(כיבוי אש) שיהיה בכוננות. ד- לפתוח באש-לכיון הרגליים -אני חוזר ואומר הכל תוך כדי ז ה י ר ו ת !! תבינו -זה חוק ברזל-על מנת שלא יהיו פצועים בשטח לוודא הכל מהקצה לקצה ה-ולהוריד אותו בכמה כדורים בחזה-אבל=קחו בחשבון אם אין לו או יש לו חגורת נפץ-תנסו לחשוב איך אתם פועלים במצב שכזה-- 1-להוריד אותו אם כדור בראש?-אופציה טובה- 2-לדפוק לו כמה כדורים שינטרלו אותו ה- ביצוע מעצר מחבל מתאבד 1-עצוררררררררררררר! תרים ידיים-תרים תחולצה 2-שכב על הריצפה-ידיים פרוסות -(על מנת שהוא לאילחץ על מתג הפעלה) 3-אם הוא מתחיל לצמצם לכיוון שלך -להוריד אותו!!!! במיידי ! ---------------------------------------------------------------------- צה"ל-צבא ההגנה לישראל- צה"ל כיום הצבא הכי חזק אם הרבה אמצעים(לא מרחיב נושא) יש לו לנו לצבא יחידות עלית מ צ ו י נ ו ת-כבן של קצין לשעבר וכתלמיד בבית ספר צבאי 3 שנים ועבדתי בצבא -באופן אישי על פי הטכנולוגיות שיש לנו צה"ל הוא מוכן בכל ספק למצב של פתיחת מלחמה ומצב של כוננות ספיגה בלי שום ספק אני אומר את זה ואם יד על הלב אני אומר לכם -שצה"ל עובר בהרבה את צבא ארה"ב-אם כל הציוד והטכנולוגיות שיש לנו -מהדבר הכי פיצפון אלה לדבר הכי גדול לצה"ל יש את זה -והוא מביא את זה לי´ח בכל האזורים מהצפון לדרום. לצה"ל יש תיחידות והקצינים הכי טובים והכי מאומנים והכי אמינים שיש אם זה מנווט שטח עד למצב של תקיפה-לצה"ל יש תאמצעים האלו. צה"ל כיום נחשב -לצבא שלצערי נהרגו לנו בכל המערכות חיילים טובים ומאומנים שנפלו בעת קרב-אם יד על הלב אני אומר לכם שזה כאב גדול חבל על הזמן. יש לנו לצבא את בית הספר לקצינים-שמה מאמנים אותם להיות מפקד מצוין ומנווט מעולה בשטח.-אנשים יצאו משם מהבית ספר לקצינים שהם עברו שם קק"ץ (קק"ץ=קורס קצינים) יצאו שם אלפי קצינים מאומנים שידעו לבלוט בשטח -ולהביא לרמת ביצוע טובה . חיל המודיעין- יש לו את אופציה ממש טובות 1- יחידות מצוינות 2- רמת ביצוע העברת מידע עדכני ומצוין לכל רגע אפשרי שיתחולל. 3- אנשימודיעין -אנשים מקסימים הנותנים מכל ליבם על מנת שמדינת ישראל-תסתייע במידע עדכני וטוב-על מנת שצבא האויב לא יפתיע אותנו-שאנחנו נהיה מוכנים מאפשרות הכי הכי קיצונית-או למצב של סיכון ממשי. יש לנו תיחידות העלית--כמו-גולני-גבעתי ושאר היחידות שחייליה נותנים הכל ממש הכל זהו אני יביא במהלך השבוע הקרוב עוד סיכומים מרשימים בתודה ויום נעים גבאי-רועי

למעלה