מאמר נחמד על הקשר בין בנות גילמור ליהדות.
G Gilmore Girl Rules New member 18/5/03 #4 הסימנים...המיוחדים... מעצבנים אותי. אבל אני אקרא כי אני מאגניבה
מ מ כ ו ש פ ת New member 19/5/03 #6 ../images/Emo4.gif זה עם אבטחה וזה עושה לי בעיות לטאג-ליין.. מישהו מתנדב לתרגם?
G Gilmore Girl Rules New member 19/5/03 #7 הייתי מתנדבת... יודעת מה? מתנדבת! צריך השקיע בבאגי-בוי ליום רביעי זה מוכן, אולי אפילו למחר...פשוט...אמ, זה איכסה להגיד...אבל...מיגרנה. רבאק.
הייתי מתנדבת... יודעת מה? מתנדבת! צריך השקיע בבאגי-בוי ליום רביעי זה מוכן, אולי אפילו למחר...פשוט...אמ, זה איכסה להגיד...אבל...מיגרנה. רבאק.
B blue dragonfly New member 19/5/03 #8 אווווווויי../images/Emo24.gif את יודעת בדיוק היום יצא לי לקרוא שוב את ההודעה שלך מפורום באפי אם את יודעת למה אני מתכוונת
אווווווויי../images/Emo24.gif את יודעת בדיוק היום יצא לי לקרוא שוב את ההודעה שלך מפורום באפי אם את יודעת למה אני מתכוונת
מ מ כ ו ש פ ת New member 19/5/03 #9 פששש.. אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif [הסמיילי להמחשה בלבד] כל הכבוד, אני גאה בך מצפים ומחכים.
פששש.. אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif [הסמיילי להמחשה בלבד] כל הכבוד, אני גאה בך מצפים ומחכים.
G Gilmore Girl Rules New member 19/5/03 #10 ../images/Emo9.gif בלה! כמה מאגניב, הפלאפון שלי מככב בפרסומת שיש עכשיו בתפוז אניווי בייבי. אולי אני אביא את זה היום למדורה. יהיה משעמם גם ככה אה, ודפני, האם את רומזת למשהו?! סתם אנשושית. אני סלב .
../images/Emo9.gif בלה! כמה מאגניב, הפלאפון שלי מככב בפרסומת שיש עכשיו בתפוז אניווי בייבי. אולי אני אביא את זה היום למדורה. יהיה משעמם גם ככה אה, ודפני, האם את רומזת למשהו?! סתם אנשושית. אני סלב .