מאמר יפה :

lightflake

New member
פשוט עצוב שאנשים ככה מלכלכים על אנשים טובים

שום "עדויות" ושום בטיח... הכל שקרים רעים
כאב לכמה חרדים פנאטים ביריונים שהרבה דתיים נמשכו ללימוד שלו אז הם איימו עליו וזו הסיבה שהוא עזב את ישראל (הוא אמר לי את זה אישית)
&nbsp
כמה קל ללכלך על אנשים כאילו בתמימות הכתב "רק" מעביר כמה שמועות הלאה ואתה בתמימות "רק" מעביר לפה את הכתבה ... כולם רק נשמות טובות...
&nbsp
אם יש עדויות בבקשה - לכו למשטרה ותגישו תלונה

lightflake

New member
מצחיק שאפילו אין באתר הזה כלום

אפילו לא עדות אחת
וכל ה"מקורות" זה פשוט קישורים לאתרים נגד דתות באופן כללי...

אבל יש אתר ... זה מה שחשוב...
He uses typical mind control techniques, such as sleep and food deprivation, and accumulation of wealth by enslaving his devotees, as well as more aggressive cult leaders’ techniques, such as mental abuse and sexual abuse of female and male devotees in cruel and cynical ways.

food deprivation?
חחח... צודקים, קוראים לזה צום! מה לעשות שהם מתרגלים יוגה?
כל השאר פשוט הזוי ואם היית נפגש עם התלמידים שחיים איתו ומדבר איתם היית מיד מבין כמה זה רחוק מהמציאות...
כמה קל להכפיש שם של אדם... מדהים...

lightflake

New member
ומה יש בפורום?

65 עמודים רק של פרסומות לויאגרה ! (מראה לך כמה הפורום פעיל)

אבל היי יש אתר! ופורום מלא דפים! הרי זה מוכיח שהוא אשם לא?

אגב רק לידיעתך לפני איזה 3 שנים משהו כזה נכנסתי לאתר הזה ספציפית וכתבתי שם הודעה פשוט שאלתי איפה העדויות ולמה הם כותבים בעילום שם ואין שום עדות ממשית ? ושאם הדברים נכונים למה לא מגישים תלונה במשטרה? כמובן שהם פשוט לא פרסמו את התגובה שלי.

זה אתר-דמי שאין בו כלום וזה פשוט ברור
נפלת לפח בקלות ידידי
בקום שתבדוק מאה פעם לפני שאתה מוציא כך דיבתו של אדם קפצת על המציאה

lightflake

New member
אגב, יש גם חרדים שיודעים לפתוח אתר באנגלית

אתה יודע.... יש לא מעט חרדים אמריקאים...
אז זה שיש אתר כזה לא אומר שלא מדובר על אותם קומץ שהחליטו להתנכל לו...
או לך תדע מי... מספיק שאיזה מישהו אחד נעלב ממנו או משהו, והחליט לנקום, יכול להיות מישהו שרצה להצטרף אליהם ולא נתנו לו, חסר מטורפים? הם ממש לא ששו להכניס אנשים חדשים לקומונה, והר-ציון רצה לראות שהבן אדם מאוד רציני לפני שהוא משקיע בו כל כך הרבה ונותן לו לגור איתם ולחיות איתם.
בכל אופן לי יש חוויה אישית מופלאה ממנו ומתלמידיו, לא חושב שאי פעם קרה לי שככה קיבלו אותי ועזרו לי בלב פתוח וללא כל תמורה, הייתי במצב מאוד גרוע וסוער בזמנו והר-ציון פשוט פתח בפני את ביתו גם שזה היה בזמן מאוד לא נוח, הרגיע אותי ועזר לי לצאת מזה בחכמה ובאהבה ענקית, התייחסו אלי שם פשוט כמו מלאכים מהשמיים, נתנו לי אוכל, לימדו אותי יוגה, לימדו אותי מדיטציה, התלמידים דיברו לגמרי פתוח על החיים שלהם וגם ההתלבטויות שלהם בתוך הקומונה, אפשר היה לראות שכל אחד שם עושה עבודה עצמית מאוד עמוקה ולא מוחזק שם בכח... ואת כל זה הם נתנו בלי שום תמורה. כלום. זה היה מדהים.

ינוקא1

New member
יפה

אלו שהתנכלו לו זה כנראה "יד לאחים" - ארגון חרדי שפועל נגד מסיון ונגד כתות.
הם בדרך כלל לא פותחים אתרים באנגלית , אבל מי יודע.

נו , טוב , אז אתה לא קיים באמת , והוא לא קיים באמת , אז מה אכפת לך מה אומרים עליו חרדים (שגם לא קיימים באמת)

lightflake

New member
שוב אתה מכפיש בלי לבדוק

מוטב לא לפתוח את הפה אם לא יודעים
על פי מיטב זכרוני הר ציון מודה מאוד לארגון הזה ולרב ליפשיץ בספר הראשון שלו אז אני בספק
&nbsp
לגבי מה שכתבת אחרי זה - זה להשתמש בידע רוחני שלא הבנת כתירוץ לפגיעה באחרים - על זה בדיוק הכוונה שלא לתת פנינים לחזירים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ינוקא1

New member
אין למי לסלוח. אבל גם אני אוהב אותך ומאחל לך

המון בריאות ושמחה.

בהחלט מעניין
ואני דליתי משם פנינה נוצצת במיוחד -

המילה ׳התבטלות׳ וללא קשר ישיר להקשר שלה בכתבה.
המילה ׳כניעה׳ לא ירדה (או עלתה) לי טוב בגרון אף פעם
והמילה ׳התמסרות׳, הרגשתי שהיא לא מעבירה לגמרי את המסר.
אבל המילה ׳התבטלות׳ - איזה דיוק!
תודה על המתנה, גם אם לא התכוונת...

למעלה