מאמר חשוב ביותר

zlr86

New member
מאמר חשוב ביותר

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/גירבוץ אני שייך לאסכולה של המתוחכמים בד"כ , למרות שיש מקומות כמו במילואים ובבית (טוב אני גר לבד זה לא כל כך נחשב) , בהם אני הלא דופק חשבון .

wish2

New member
לקח לי שנים לבין שגירבוץ זה בעצם ראשי תיבות

של גירוד ביצים !! תקשיב . היה לי ידיד טוב בצבא , הוא היה מקושר והיה מסדר אותי בשמירות ומטבחים וכל הסיוט הזה . ותמיד היה שם אותי איתו בכל שמירה וואלה היה סבבה , התפקיד שלי היה לא לעשות כלום , רק להיות אני עם השטויות שלי שאז היו במינון הרבה יותר גבוה ... קיצר , היתה לו תופעה נוראית , גרבצן כרוני . עכשיו , אין לי בעיה עם זה , יש כאלה שמלטפים לעצמם את השיער ויש כאלה שאת הביצים . אבל הוא היה מגרד וכשהיה חושב שאף אחד לא רואה הוא היה מריח . לא העזתי להעיר לו אף פעם כדי לא להביך אותו אבל זה היה דוחה ברמות .

zlr86

New member
בצבא זה בסדר להיות דוחה

כל עוד זה לא נוגע באוכל אח"כ , מזכיר לי שהיה לנו טבח בסדיר שקלטתי אותו דוחף אצבע לאף ואחר כך מערבב את האוכל עם היד , ורק חשבתי לעצמי אם מה שיש לי בצלחת עבר דרכו. ניגשתי אליו וצרחתי עליו כמו פסיכופט מול איזה 20 חיילים, מזל שהמג"ד לא היה במקום , עוד היה מוציא אותי על 21 נפשי מרוב שיצאתי מדעתי.

wish2

New member
אצלי היה טבח שהיה דופק על שניצים עם מגב

בצבא אוכלים רק לחם עם שוקולד . לא ידעת?

תלוי באיזה בסיסים

בבסיסי חיל האויר האוכל מעולה, מנסיון שלי ושל עוד רבים. זה בערך כמו ההבדל בין אוכל של בית חולים ציבורי לפרטי. אחת הסיבות שאני ממעטת לאכול במסעדות נובעת בדיוק מהתיאורים שהבאתם פה על הטבחים. לא לוקחת סיכונים

zlr86

New member
בגדודים לוחמים גם אחלה אוכל

רק בבסיסים הגדולים האוכל מסריח , כחייל מילואים כל פעם שאני בצאלים אני כמעט כל הזמן חי רק מהשק"ם. בקשר למסעדות , אני לא מאמין שיש מקרים כאלו לעיתים קרובות משום שמדובר בעבודה של השפים , אף אחד לא יסכן את זה בשביל חיטוט דוחה באף, במיוחד במסעדה שבה הסטנדרטים של הבעלים גבוהים.

גם השף הכי מפורסם הוא בנאדם

ולך תדע מה הוא עושה מאחורי הדלת של המטבח ומה הוא מכניס לאוכל. אבל דיברתי על מסעדות רגילות ולא על מסעדות יוקרה פלצניות. ברוב המסעדות האלה הטבחים הם עובדים זרים או מהשטחים ותנאי התברואה בהתאם.

wish2

New member
חיל האויר... להקיא

יש שם מה שנקרא קצינות שוקו .

למעלה