מאמר חדש!

מאמר חדש!

כתבתי מאמר על הבאגואה - מפת הבית לפי איזורים. קיראו והאירו/העירו את הארותיכם, הערותיכם. כולכם מוזמנים קריאה נעימה ןמועילה אביבה

dreamerit

New member
אביבה בוקר טוב,

קראתי את המאמר ולא הבנתי לאיזה כיוון שייך כל נושא...

חלומית....

אני מקווה שבסדר לך השם הזה, ואם לא אז תגידי.... ההתיחסות היא לחלוקה של האזורים מהמקום של העמידה בדלת הכניסה לבית או לחדר זו התסכלות נוספת, של הפאנג שואי שיכולה לתת אפשרויות של ריפוי משם, מדלת הכניסה,פורסים את המפה, הבאגואה, שמחלקת את הבית או החדר לתשעה חלקים שוים וכך אפשר לעבוד על מיקום בחדר שחסר בבית, ולתקן ואפשר לשלב בין הגישות אביבה במאמר לא יכולתי לעשות את הרווחים כך שזה יראה ברור אביבה

שאלה בקשר למאמר......

איך ה"רוחות" יודעות היכן בחרתי למקם את כל אחד מהאלמנטים? האם בכך שקבעתי בייני לבין עצמי, שאזור מסויים הוא ה"אני" זה מספיק? איך אני "מצהיר" על כך, ומבקש שיטופל בהתאם? (זה נכון גם לגבי שאר האזורים) שלך,

ה"רוחות" שומעות/ רואות/באות

אני קוראת להן אנרגיות זוהי צורת התכוונות של האדם בביתו, כמו ברייקי כשאדם עושה משהו למען עצמו בביתו, כמו לטפל בזוגיות שלו, הוא עושה את עבודת ההתכוונות ביחד עם הסמלים של הפאנג שואי הסמלים, שאנחנו יוצרים בביתינו, משפיעים עלינו ואנחנו עליהם, זה מסלול דו כיווני החלוקה הזאת באה מכיוון מיסטי, התסכלות על הבית דרך הכיוונים ושילוב בתרבות המערבית יש אנשים שאוהבים יותר את העבודה עם הכלי הזה, לכן הבאתי אותו ויש שמתחברים יותר לכיוונים אני אישית, משתמשת בשניהם העשייה, שהיא תוצאה של מחשבה, היא ההצהרה "כך אני רוצה שיהיה, ולכן עשיתי כך..." זה איננו מטה קסם, אלא כלי עבודה שעוזר, עוזר מאוד ערב נעים אביבה

Micky47

New member
שאלת הבהרה../images/Emo5.gif

לאביבה שלום מאחר ואני מתעניין בנושא רציתי לשאול לדעתך על האסקולות השונות בפאנג שאוי, (מצפן, בגואה, ואולי אחרות שאני לא מכיר). בהזדמנויות שנות קראתי בספרים שונים שתומכים באסקולה זאת או אחרת מהיא הדרך הנכונה? , לפי הנסיון שלך? Micky47

היי Micky ../images/Emo13.gif

בהודעת המנהלת שלי תוכל לקרא את ההתיחסות שלי לאסכולות השונות ולפאנג שואי. אני משלבת ביניהן, לדעתי הן יכולות לעזור, תמיד חג שמח אביבה

למעלה