מאמר חדש

taz512

New member
מאמר חדש

רוכבני הנבחרים אנרכיסטית ופייר בלייד, הלכו לרכב בחוות הקקטוס, הם טיילו בדקו ונהנו. וכמובן חזרו אלינו עם כל הפרטים הקטנים והגדולים. המאמר נמצא בקישור למאמרים למעלה בקטגורית חוות מומלצות. תמונות מהטיול יעלו לפורום בימים הקרובים. טאז, השד המודיע

תיקון

אני ואסף ביקרנו בחווה, אבל לא הצטרפנו לטיול. התמונות הן תמונות שצולמו ע"י איציק וניתנו לנו על מנת שנעלה אותן כאן. תמונות שאנחנו צילמנו יגיעו בקרוב. ***אין לצרוך יותר מ-2.5 מ"ג סודיום סכרין ביום לק"ג***

פרסה

New member
חייב להגיב

לא יודע הכתבה הזאת נראת כמו פרסומת ו הם נותנים לסוסים קש? בטוחה לא חציר? אוי קש זה המתכון לקוליק ההיתי חייב

אבו-דני

New member
חציר, קש, פרסומת ופרסה

--- אז ככה קש זה פשוט עיסוק הסוס באכילה ב"פריילוף" נקודה. תלתן פאלי מלא בחלבונים וסוס בוגר בעבודה דינו כמו אוכל בקיה (למיניטוס) המתכון לקוליק = חול, עובש באוכל, עודף חומר מתסיס (שעורה),שכחתי משהו? וכל אחד יכול ללכת לכל חווה ולהביא דו´ח מצב כמו עיתונאי לטובת הכלל רק שפרסה לא יכול לעשות לחוות לטרון אבל הוא יכול להזמין את טאז או את אנרכיסטית, קארין, או אחת הבנו כאן לא חסרים לנו קופצים על המציאה. רק צריך לזכור שהדו´ח יכול להיות גם בחלקו שלילי זה ההימור ידידי

פרסה

New member
אאאאאאא......

אם אתה בא אלי בגלל הכתבה אז: לי אין בעיה שתגיע בכל רגע אם כל הפורום צדדים שלילים לא מפחידים אותנו אני מזמין אותך לבוא להתרשמות לכתוב כתבה ומה שאתה רוצה עכשיו שאלה שניה מי בא אלינו לחווה אז ואמר לי בכלל על הפורום? זה היה אתה נכון? או טאז שאמר על קבוצת בנות שמתארגנת... אקיצר אני לא יודע מי זה אבל הוא ראה את החווה ודיבר אם מאיר מי שזה לא יהיה יכול להגיד לך וגם כל אחד פה מוזמן רק תגידו לי שעה קודם שאני אתן אישור כניסה

פרסה

New member
וגם אני באתי פה....

שזה נראה כמו פרסומת כאילו הכל מושלם אבל בכל מקום שאני יהיה אני יכול למצוא פאקים גם בחוות הקקטוס

גדעון היקר...

מהתגובה שלך עולה נימה של כעס... "לא יודע הכתבה הזאת נראת כמו פרסומת" "כאילו הכל מושלם אבל בכל מקום שאני יהיה אני יכול למצוא פאקים" למרות זכויות היוצרים שלך על המשפטים הנ"ל הרשתי לעצמי לצטט. בסיקור החוות יש מטרה ברורה אחת - שיתוף שאר החברים בפורום בחווית הביקור. לי אישית אין שום דעה לגבי חוות לטרון כל עוד לא ביקרתי בה בעצמי ולא קיבלתי הסבר מבעל החווה לגבי דרך ההתנהלות והטיפול שמקבלים הסוסים. דוגמה ?! לפני פחות משנה ביקרתי בעצמי בחוות הקקטוס, אחרי 5 דקות בדיוק עליתי כועס לרכב בחזרה לכיוון כביש החוף. ממש בכניסה לחווה היו כמה סוסים, מורעבים שבקושי עמדו על הרגליים. אני אמרתי לעצמי שלחווה הזו אני בחיים לא נכנס שוב. כשביקרתי עם אנרכיסטית שוב בחווה, הסביר הבעלים שהם עובדים בשיתוף עם העמותה להגנת הסוס ומקבלים סוסים "גמורים" לשיקום ובהמשך במידה וניתן, משלבים אותם בטיולים. אם תשאל אותי, אני קורא לזה עבודת קודש. בנוסף במקום יש פנסיון מלא, שטחי מרעה ענקיים ועוד חלק נפרד להשבחת גזע לסוסים ערביים מצריים טהורי גזע. המקום מתוחזק (ושוב, לדעתי) בצורה טובה ע"י צוות עובדים שחיים במקום בעלי ידע נרחב בתחום. באותה המידה שהחווה קיבלה חוות דעת טובה, ההתרשמות היתה יכולה להיות הפוכה, איך שאומרים - tells it like it is . זהו גדעון, חבל שתכנס לעמדת מגננה בכל פעם שידברו על התרשמות מחווה אחרת, אני אישית אשמח לבקר בחוות לטרון, אולי לאותו עיתונאי אין שום ידע בעולם הסוסים וחוות הדעת שלו מנותקת מהמציאות. לגבי התביעה המשפטית, שמעתי שדיברו על זה פה, אני לא יודע את הפרטים ככה שאני לא יכול להתייחס. במידה והתביעה אכן נכונה ומוצדקת, החווה מבחינתי לא קיימת. בשבוע הבא כנראה נבקר בעוד שתי חוות בצפון, האחת היא החווה בורד הגליל (לכל רוכבי הווסטרן) והשניה היא חווה מיוחדת המתאימה לכל סגנון רכיבה ורוכב מערכת שיעורים אישית. כמו איך רוכב בן 40+ יכול ללמוד מקסימום חומר בווסטרן ב-10 שיעורים. (תתפלאו מקור השיטה באנגליה). הכל כולל הכל בקרוב...

פרסה

New member
מממ..

תראה אני לא כועס ולא כלום אבל זה נראה כאילו הכל טוב אין דבר כזה מושלם הכתבה נראת כמו פרסומת מבחינת ניסוח אני מזמין אותך אלינו לחווה רק תגיד לי כמה ימים לפני שאני אסדר לך פגישה אם מאיר

למעלה