גדעון היקר...
מהתגובה שלך עולה נימה של כעס... "לא יודע הכתבה הזאת נראת כמו פרסומת" "כאילו הכל מושלם אבל בכל מקום שאני יהיה אני יכול למצוא פאקים" למרות זכויות היוצרים שלך על המשפטים הנ"ל הרשתי לעצמי לצטט. בסיקור החוות יש מטרה ברורה אחת - שיתוף שאר החברים בפורום בחווית הביקור. לי אישית אין שום דעה לגבי חוות לטרון כל עוד לא ביקרתי בה בעצמי ולא קיבלתי הסבר מבעל החווה לגבי דרך ההתנהלות והטיפול שמקבלים הסוסים. דוגמה ?! לפני פחות משנה ביקרתי בעצמי בחוות הקקטוס, אחרי 5 דקות בדיוק עליתי כועס לרכב בחזרה לכיוון כביש החוף. ממש בכניסה לחווה היו כמה סוסים, מורעבים שבקושי עמדו על הרגליים. אני אמרתי לעצמי שלחווה הזו אני בחיים לא נכנס שוב. כשביקרתי עם אנרכיסטית שוב בחווה, הסביר הבעלים שהם עובדים בשיתוף עם העמותה להגנת הסוס ומקבלים סוסים "גמורים" לשיקום ובהמשך במידה וניתן, משלבים אותם בטיולים. אם תשאל אותי, אני קורא לזה עבודת קודש. בנוסף במקום יש פנסיון מלא, שטחי מרעה ענקיים ועוד חלק נפרד להשבחת גזע לסוסים ערביים מצריים טהורי גזע. המקום מתוחזק (ושוב, לדעתי) בצורה טובה ע"י צוות עובדים שחיים במקום בעלי ידע נרחב בתחום. באותה המידה שהחווה קיבלה חוות דעת טובה, ההתרשמות היתה יכולה להיות הפוכה, איך שאומרים - tells it like it is . זהו גדעון, חבל שתכנס לעמדת מגננה בכל פעם שידברו על התרשמות מחווה אחרת, אני אישית אשמח לבקר בחוות לטרון, אולי לאותו עיתונאי אין שום ידע בעולם הסוסים וחוות הדעת שלו מנותקת מהמציאות. לגבי התביעה המשפטית, שמעתי שדיברו על זה פה, אני לא יודע את הפרטים ככה שאני לא יכול להתייחס. במידה והתביעה אכן נכונה ומוצדקת, החווה מבחינתי לא קיימת. בשבוע הבא כנראה נבקר בעוד שתי חוות בצפון, האחת היא החווה בורד הגליל (לכל רוכבי הווסטרן) והשניה היא חווה מיוחדת המתאימה לכל סגנון רכיבה ורוכב מערכת שיעורים אישית. כמו איך רוכב בן 40+ יכול ללמוד מקסימום חומר בווסטרן ב-10 שיעורים. (תתפלאו מקור השיטה באנגליה). הכל כולל הכל בקרוב...