מאמרים צלולים

טישט

New member
מאמרים צלולים

שלום לכולם... חזרתי לעיניים, אחרי מ'ס שנים בלי התעסקות בנושא, אני חוזר ובגדול... בדיקות מציאות על ימין ועל שמאל כולל יומן חלומות יומי וכבר התפנקתי על חלום צלול ראשון שהיה לי שלשום.... בנוסף בגלל היותי סטודנט אני רוצה לחקור את הנושא יותר לעומק ובשביל זה אני צריך למצוא מאמרים בנושא.... אם יש פה מישהו שאולי קרא איזה מאמר טוב.... או יודע על אתר שמכיל כמה.. אשמח לקבל לינק.. (עדיפות בעברית) תודה רבה יום טוב

MetalSinagouge

New member
מה אתה לומד?../images/Emo13.gif

בעברית לא בטוח אם יש יותר מדי חומר אקדמאי בנושא. יש את האתר לשמאלך|חץ| ויש גם ספר של יוסי באומהקר בשם "תודעות משולבות". אני יודע שבמאמר האנגלי בנושא בויקיפדיה יש בסוף הפניות לכל מיני מאמרים אקדמאים, הנה אחד מהם: http://www.lucidity.com/SleepAndCognition.html ברוך השב וכאלה.

Bluescale

New member
ברוך השב

שמח לשמוע שיש עוד אנשים שחוזרים לחצלל :) באמת מה אתה לומד? פסיכולוגיה?

טישט

New member
פסיכולוגיה.....

לא כ"כ, אני לומד אנימציה בבצלאל ומתעניין בחלומות צלולים די הרבה זמן, אפילו כתבתי תסריט בנושא שיכול להיות שיהפוך בסופו של דבר לסרטון... בקשר לעבודה ,במסגרת יום העיון השבועי יש לי קורס על 'עליסה בארץ הפלאות' שכמובן מתקשרת לחלומות, אנחנו צריכים לעשות עבודת פרוסמינר על כל נושא שעולה על רוחנו שמתקשר לעולמה של עליסה.

MetalSinagouge

New member
פששש...

מגניב. קודם כל רוץ לראות את הסרט Waking Life. זו אנימציה רוטוסקופית שכולה מתרחשת בחלום, ויש אפילו כמה איזכורים ישירים של שיטות ושיחות על זה. אני ממליץ לך לקרוא את הטקע הזה: http://paleotrope.wordpress.com/2006/09/13/solipsism-and-other-minds/ אני חושב שזה והסרט יוכלו לשמש השראה למופת.

טישט

New member
waking life האגדי

כמובן שציפתי בסרט המופלא הזה ואני בדיוק מתכנן גם הערב לערוך הקרנה נוספת תודה רבה על הלינקים ואשמח להעשיר את הידע שלי בעוד מאמרים עם למישהו ייצא להיתקל בכמה.. לילה..

MetalSinagouge

New member
תראה בהזדמנות גם את Scanner Darkly

אם עדיין לא יצא לך. זה אותו יוצר של הסרט הקודם. הפעם זה מבוסס על ספר של פיליפ ק. דיק השולט.

וולפהרט

New member
אנימציה!../images/Emo45.gif

גם אני בתחום עובדת עכשיו על פרוייקט גמר (בקלאסי)

silverhawk

New member
כמו שכבר כתבו לך

סביר שלר תמצא מאמרים רבים בנושא בעברית, לפחות לא ברמה גבוהה. את המאמרים המדעיים הטובים ביותר, סביר שתמצא באתר המכון לחקר חלימה צלולה. ברוך השב לפורום.

למעלה