מאמרים בסיסיים

grizelda

New member
מאמרים בסיסיים

אחרי שעברתי על המאמרים המגוונים בפורום, אני מרגישה שאין מספיק מידע בסיסי. כלומר, אני רוצה לקרוא יותר על סמלים, תכונות של צמחים וכל כלי עזר אחר בטקסים המאגים. יותר על טקסים, על משמעות מיקום הירח, מצב מזג האוויר וכו'. בקיצור- יותר מאמרים בסיסיים. אני אנסה להעביר לכאן חומר מהידע שלי. אבל יש המון תחומים שאין לי מושג ואני לא מוצאת דרך שאוכל לדעת עליהם יותר. אז... תרתמו למאמץ?

oduder

New member
הינה כתובת לאתר ממש טוב וידידותי

www.magick.up.co.il או שזה בלי הUP אני לא בטוח

Nizzan Cohen

New member
המממ...

לטעמי סמל הוא דבר משתנה מאוד, סובייקטיבי מאוד. אין ספק שיש הרבה מה ללמוד וללמד בנושא הזה.... אבל... לדעתי "מידע בסיסי" בתחום הזה הוא לא רשימות סמלים - אלה ההגיון בסמלים. "למה אני ביכלל צריך סמלים ?", "איפה אני ניתקל או נתקלתי בסמלים ?", "מה אני עושה עם סמלים ביום-יום", "מה הוא סמל עבורי?", "הכח בסמל או באדם ?", "איך אני יוצר לעצמי שיטת סימול שאני אבין?" לפני שאני נותן לבחור המתעניין מסה של סמלים חדשים, אני חושב שיש מקום לתת לו כלים לנתח את הסמלים המשמעותיים בחייו - שמו, שם משפחתו. הכינויים השונים בהם הוא בוחר להציג את עצמו. התנועה שלו ונימת הקול שלו כשהוא מדבר. הדרך שבה הוא בוחר להיתלבש. הדרך שבה הוא עיצב את החדר שלו. אחר כך, אפשר לתת לו ללמוד את הסמלים בחלומות של פרויד, את הסמליות של הטארוט, רונות, סמלים ממסורות כישוף שונות וכו'. אחר כך הוא גם בין השאר ידע איך הסמל עובד, ויידע לנתח אותו בעצמו. ויתחיל לשאול את עצמו שאלות על סמלים. בקיצור - "זה לא המה אלה האיך". [אני יכול להגיד לכם שאני אוהב חיילים כי הם עמוסים סמלים שאני יכול לנתח... (צה"ל הוא אחד מיוצרים הסימבוליזם הישראלי המרכזיים).]

Bartal j

New member
האתר של כרמית הוא אתר מצויין

ממש ברמה והמאמרים שמה נותנים רע יציב לכל המתחילים המאגיה.. http://www.witchcraft.co.il/

צודקת, לדעתי.

מאמרי הפורום כבר זמן רב לא רועננו. ברגע שיתפנה לי קצת זמן, אכתוב מספר דברים.

ToryMaster

New member
המממ

עם כל הכוח שיש לי

למעלה