מאמרים-ביקורות

dor307

New member
מאמרים-ביקורות

כמו כל פורום גם לאונרד כהן צריך מאמרים!. אז הלכתי על הבסיס,ביקורות על אלבום. אני אתן מספר מאד מצומצם של ביקורות מהאינטרנט אז כדאי לרענן את הזיכרון,ובכלל זאת הזדמנות טובה לשמוע מחדש את האלבומים. בכל מקרה בקישורים, יש קישורים למילות השירים לכל האלבומים. הביקורת יכולה להכתב איך שרוצים,זאת אומרת אפשר לבקר כל שיר מהאלבום בנפרד או את כל האלבום כולו ביחד או בכל דרך אחרת... הביקורת צריכה להיות יותר מ7 שורות. וכמובן תנו לדמיון לפרוח וכתבו את כל מה שעולה לכם בראש כאשר אתם שומעים את האלבום. הביקרות הזוכה תפורסם באתר "מיוזיק נטו" כביקרות שלהם...מגניב.

dor307

New member
ביקרות מהאינטרנט

על-Songs Of Leonard Cohen (האלבום שהביקרות יהיו עליו) קישור ראשון-מספר ביקרות של אנשים (E) קישור שני-ביקרות באמזון (E) קישור שלישי-עוד ביקרות (E) ביקרות אחרונה: Songs Of Le onard Cohen (1968) There are a lot of gripes one could make about this debut album. The orchestrations (by John Simon) are mostly grandiose 60s cornball. The songs are all about romance, from the pensive and creepy ("The Stranger Song," "One Of Us Cannot Be Wrong") to the peppy and creepy ("So Long, Marianne"). The one song that's not creepy, "Hey That's No Way To Say Goodbye," is a routine breakup song. There are no women discussed here, mostly "girls" and a few "ladies." But his rumpled grandeur is hard to deny, and "Sisters Of Mercy," "Teachers" and "One Of Us Cannot Be Wrong" are particularly clever and strangely moving. (DBW) מתוך הדך של לאונרד באתר-http://www.warr.org/cohen.html#SOLC בהצלחה.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifקדימה תשתתפו../images/Emo98.gif.

ואני אנצל את הבמה הזו,כדי להציג את עצמי. אני הילה ואני אחליף את דור בשבוע הקרוב [הוא יצא לגדנ"ע]. אז זהו

למעלה