מאמציי השתלמו

מאמציי השתלמו

היה לי היום צו ראשון. אחרי שאכלתי ואכלתי ואכלתי במשך שבוע (וכמעט אף אחד מכם לא האמין שאצליח) העליתי קצת במשקל. היום כשהחיילת שקלה אותי אמנם הייתי עם ג'ינס (
) ואמנם המשקל הראה שאני 49.7 .. ואמנם זרקתי לה איזו הערה "תעגלי לי את זה.."
אבל בכל זאת הצלחתי, ויש לי פרופיל 97...
עזבו שתהיה לי קב"א על הפנים כי את כל הנושא של המתמטיקה ניחשתי.

מה זה כ"כ משנה שתהיי 97??

את רוצה קרבי?! בשביל הבריאות שלך תאכלי מותק|המבורגר| לא בשביל פרופיל דבילי..

אממ קרבי לא..

אבל מ"כית כן, וזה די חשוב לי.. כי אני רוצה להעביר שנתיים עם התפקיד הזה.. ולא משק"ית בדיקות שתן ... בכל אופן בניתי על המבורגר היום.. אבל לא היה לי כוח ללכת כל כך רחוק בשבילו

אפשר אפשר

הכל אפשרי, פשוט צריך לקחת את זה לאורך זמן.. לא מעלים משקל בשבוע ולא בשבועיים.. עד הגיוס יש לך מלא זמן, תתחילי להתמיד :)

חחח תאכלס

אבל אז אני אהיה שמנה ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.. נכון? בכל אופן יש לי מלא מלא מלא זמן.. (היום קיבלתי תאריך - 18.2.08) :)

mean girl 16

New member
וזה תכלס, כל כך טפשי

שבחורה בגובה 1.70 ס"מ יכולה לשקול 50 ק"ג, תת משקל רציני, בלי שיורידו לה נקודה בפרופיל. טפשים.

איך את יודעת שלא מורידים?

לא בדקתי את זה, אבל יכול להיות שמעל 50 ק"ג הם עובדים מול הטבלה של הגובה-משקל ובודקים עם זה תקין או לא. פשוט מתחת ל-50 ק"ג הפרופיל הוא אוטומטית 64. מעל 50 זה לא אוטומטי.

mean girl 16

New member
אני יודעת שלא מורידים.

יש לי הרבה חברות כאלה וזה גם די ידוע. הם לא בודקים שום טבלה ולא משווים לגובה. מתחת ל50 יורד פרופיל, מעל 50 לא.

המשקל שלי היה רשום על הטופס הרפואי

אבל נשקלתי בבית כי הרופאה לא שקלה אותי. אבל חשבתי שכולם ממלאים שאלון רפואי...

ואני זייפתי קצת את המשקל שלי

הרופאה לא שקלה אותי, אז רשמתי את "המשקל" שלי במקומה.. ובכל זאת שקלו אותי ומדדו את הגובה שלי.. (נושא רגיש)

למעלה