מאמץ ברגליים

lego man

New member
מאמץ ברגליים

שלום רב רציתי לדעת כאשר אני הולך במאמץ (מהר או בעלייה) השוקיים שלי מתחילות לכאוב ונראה כאילו השרירים שם נמתחים עד למצב שבו אם לוחצים עליהם הם קשים מאוד וכמובן מכאיבות. מדוע זה קורה? אני מנסה ללכת לפחות פעמיים בשבוע לשמור על כושר אבל בזמן האחרון קצת מאמץ והשוקיים מתחילות לכאוב כך שאני צריך ללכת לאט מאוד ולקצר את זמן ההליכה. רצוי לציין שלאחר מנוחה שבה אני יושב או שוכב הכאב נרגע והשוקיים חוזרות למצבן האלסטי. בתודה מראש

מאמץ ברגליים

שלום רב, מה שאני ממליץ לך לעשות הוא זה: 1. לא בזמן ההליכה - לבצע מתיחות של השרירים האחוריים ברגל. מספר אפשרויות לעשות זאת: א. עמוד מול קיר במרחק מטר ממך. רגל ישרה לאחור, הברך נעולה, אצבעות הרגליים לכיוון הקיר. הרגל השניה מכופפת. להתכופף לכיוון הקיר ולשמור שהעקב של הרגל הישרה יישאר צמוד לרצפה. להחליף רגליים ב. לשים את הרגל על כסא גבוה, ברך ישרה, הגוף והאצבעות קדימה למשוך את האצבעות כלפיך. ג. שב על הרצפה, שמור רגל ישרה ומשוך האצבעות כלפיך. 2. הקפד על חימום ומתיחות לפני ההליכה 3. השתמש בנעלי ספורט בדגם עם עקב גבוה 4. מדרסים בשיטת E.F.S 5. לך למעסה שיעשה לך מסג'ים בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il

למעלה