מאמנת

mayconet

New member
מאמנת

שלום לחברי הפורום! אני מאמנת אישית מזה 3 שנים. למדתי אימון באוניברסיטה הפתוחה בתוכנית משולבת עם תות- תקשורת ותוצאות. הלכתי ללמוד אימון כדי לעבוד בעיקר עם זוגות שעוברים טיפולי פוריות. כמי שעברה בעצמה שנים רבות של טיפולים לא פשוטים אני מכירה מקרוב את התחום, ויודעת שיש צורך הטיפול רגשי המלווה תחום זה, ויודעת שקופות החולים ובתי החולים לא מספיק מתייחסים לאספקט הנפשי-רגשי. אני גרה בירושלים, אך עובדת בכל הארץ באמצעות הסקייפ. יש לי אפילו 2 מאומנות מארה"ב. אשמח אם יש לכם רעיונות כיצד להרחיב את תחום המאומנים שלי. יש הרבה נגזרות לתחום הפוריות- כגון דימוי עצמי, יחסים בתוך המשפחה וכו'. יום טוב לכולם ועבודה פורייה....

ordanco

New member
לדעתי

כל הכבוד על פעילותך החשובה! בעיני - אל תרחיבי תשאירי את המיקוד הנפלא שלך ותחזקי את השיווק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נישה אימונית

יקירה. נשמע שאת מאוד ממוקדת וזה מצויין. מאחר והקהל שלך ממוקד כדאי לחפש אותו היכן שהוא נמצא - במרפאות הפוריות, בפורומים שמיועדים לזה, קבוצות תמיכה, עיתונים שעוסקים בנושא - אני מניחה שאת מכירה הכי טוב את התחום. את יכולה ליזום סדנאות במחיר מוזל כפיילוט ולהציע דרך הקליניקות, או אפילו לתת מפגשי חינם או בעלות סמלית לאנשים שמגיעים לקליניקות. אני מניחה שעשית חלק מזה - היכן את עומדת? היכן את זקוקה לעזרתנו?

תשארי איפה שאת ותתמקצעי

מסכים עם כל הדרכים שענבל העלתה. את מאמנת לנישה מסוימת וייחודית לך. בארץ את באמת יכולה לעשות את מה שענבל מציעה, סדנאות בקלינקאות, פרסום שם ובמרפאות פוריות. אפילו הייתי פונה למשרד הבריאות בעניין ומציע את השירותים שלך. שימי לב שהגעת למצב שאת מאמנת אנשים בחו"ל דרך הסקייפ. אני הייתי חושב על השקעה של פתיחת אתר בינלאומי ושיווק בערוצים בינלאומיים חברתיים כגון פייסבוק, טוויטר, לינקדאין וכו'.. את יכולה לעבוד מהארץ ולאמן אנשים בחו"ל. כל הכבוד לך!

למעלה