מאמנת מתחילה

כרמית70

New member
מאמנת מתחילה

שלום לכם, שמי כרמית , אני נמצאת היום התהליך הסופרוויז'ן. יש לי תואר שני בלימודי נשים ומגדר. החזון שלי הוא לעסוק באימון כעצמאית, להתפתח עם השנים לסופרוויז'ן, אימון קבוצתי ולהנחות בתחום- כלומר שזה יהיה עיסוקי המרכזי. אני יודעת (ולא בקטע של שוויץ :)) שאני מאמנת טובה, גם קיבלתי פידבקים מעולים ממנחיי בתחום. ברור לי שיש לי עוד מה ללמוד ואני עוד חסרת ניסיון. אך אני יודעת שאת הבסיס יש לי- כל חיי לדעתי הייתי מאמנת אך ללא הלימודים. אני גם מתכוונת להעמיק את הידע שלי בעוד בית ספר לאימון בהמשך שבו אני נורא רוצה ללמוד. אני מאוהבת בתחום הזה!! כיום אני עובדת במשרה מלאה כשכירה- נמצאת פה רק עד שארגיש שאני יכולה לצאת, כמובן שאני גם צריכה לקבל את ההסכמה וזה יקח כחצי שנה. יש לי תמיכה מלאה מבן זוגי לגבי העיסוק וזה מאוד מקל- כי זה לא פשוט להיות עצמאית ולעשות את המעבר. השאלה שלי היא איך עושים את המעבר הזה (מבחינת שכר השכר שאותו אני מרוויחה כיום הוא די נמוך) אני מתה כבר להגיע לשם!!!! תודה כרמית

בהצלחה!

היי כרמית, נשמע שמצאת משהו שמתאים לך, מספק ומצמיח אותך וזה מצויין. כתבת שאת יודעת שאת מאמנת טובה, שיש לך את התמיכה ושאת רוצה לעשות את המעבר. אם כך, מהי בעצם שאלתך? למה הכוונה ב"מעבר הזה"? האם את מתייחסת לפרטים טכניים של פתיחת עסק? האם את מתייחסת לשכר וגיוס לקוחות? האם למשהו אחר? נראה לי שיעזור לנו אם תמקדי את השאלה ותגידי לנו מה נראה לך לא פשוט במעבר לעצמאות. ושוב - המון הצלחה! ענבר

ordanco

New member
3 שלבים ו 2 טיפים

שלום כרמית, ברכות על החיבור וההצלחה! שלב א - אם אפשר- אל תעזבי את העבודה השכירה בינתיים. למה? יותר קל להקים עסק כאשר יש גב כלכלי (לעצב לוגו, לבנות אתר, לשווק) תהליכי שיווק לוקחים כמה חודשים, ובינתיים יש הכנסות ולא רק הוצאות. שלב ב - לבנות אסטרטגיה שיווקית. נשמע כבד, אך למעשה את עושה את זה כל יום באופן טבעי. זה בדיוק כמו להיכנס לאוטו ולנסוע לעבודה. (בחירת יעד, בחירת מסלול לפי משתנים כמו עומסי תנועה וכד') שלב ג - לבצע את האסטרטגיה השיווקית פעולת היישום של השיווק מושכת את הלקוחות. בהתחלה יהיה קצת יותר עמוס לעבוד כשכירה וגם לשווק וגם לעבוד עם לקוחות, תהיה נקודה שתראי שזה משתלם ותוכלי להיפרד ממשרת השכירה. והנה עוד 2 טיפים קטנים - 1. היי מוכנה לחודשי חגים וקיץ בהם בד"כ יש ירידה בפעילות של האימון, זה גם לא זמן טוב להפסיק את עבודת השכירה ולהיות עצמאית בתחום האימון בלבד. 2. בתחום השיווק אין כמעט טעויות חדשות, יש בעלי עסקים חדשים שעושים טעויות וותיקות שעולות להם אלפי שקלים. התחילי ללמוד את התחום. בהצלחה! אורן טוקר

למעלה