מאמנת מתחילה
שלום לכם, שמי כרמית , אני נמצאת היום התהליך הסופרוויז'ן. יש לי תואר שני בלימודי נשים ומגדר. החזון שלי הוא לעסוק באימון כעצמאית, להתפתח עם השנים לסופרוויז'ן, אימון קבוצתי ולהנחות בתחום- כלומר שזה יהיה עיסוקי המרכזי. אני יודעת (ולא בקטע של שוויץ
) שאני מאמנת טובה, גם קיבלתי פידבקים מעולים ממנחיי בתחום. ברור לי שיש לי עוד מה ללמוד ואני עוד חסרת ניסיון. אך אני יודעת שאת הבסיס יש לי- כל חיי לדעתי הייתי מאמנת אך ללא הלימודים. אני גם מתכוונת להעמיק את הידע שלי בעוד בית ספר לאימון בהמשך שבו אני נורא רוצה ללמוד. אני מאוהבת בתחום הזה!! כיום אני עובדת במשרה מלאה כשכירה- נמצאת פה רק עד שארגיש שאני יכולה לצאת, כמובן שאני גם צריכה לקבל את ההסכמה וזה יקח כחצי שנה. יש לי תמיכה מלאה מבן זוגי לגבי העיסוק וזה מאוד מקל- כי זה לא פשוט להיות עצמאית ולעשות את המעבר. השאלה שלי היא איך עושים את המעבר הזה (מבחינת שכר השכר שאותו אני מרוויחה כיום הוא די נמוך) אני מתה כבר להגיע לשם!!!! תודה כרמית
שלום לכם, שמי כרמית , אני נמצאת היום התהליך הסופרוויז'ן. יש לי תואר שני בלימודי נשים ומגדר. החזון שלי הוא לעסוק באימון כעצמאית, להתפתח עם השנים לסופרוויז'ן, אימון קבוצתי ולהנחות בתחום- כלומר שזה יהיה עיסוקי המרכזי. אני יודעת (ולא בקטע של שוויץ