מאמנת לעתיד

2ש ל ג י ה

New member
מאמנת לעתיד

שלום חברים, אני לומדת תואר שני בתחום טיפולי והייתי מאוד רוצה ללמוד להיות מאמנת,אני חושבת שזו כלי נהדר.ראיתי ביום שישי בעיתון מודעה של "תות" שמגייסים מאמנים חדשים. כשנכנסתי לאתר ראיתי שהקורס בתשלום ושעליי להתחייב לעבוד בחברה. מישהו/מישהי יכולים להאיר את עיניי על החברה הזו? מה אתם יודעים עליה? האם שווה לי ללמוד שם? שלגי

אוריק3

New member
היי שלגיה..לפניי ההוצאות...הייתי מציעה לך

להתנסות באימון או שניים עלמנת להתנסות ממש..מטרת בתי הספר היא רווחים כמובן, לכן כדאי לך להתנסות לפני ההבטחות.. שתצליחי..

bridges

New member
ואני אוסיף...

ברוב המכללות יש ערבי מבוא שלפעמים גם כוללים הדגמות של אימון והצגה כללית של מודל האימון. אני מזמין אותך פשוט ללכת לערבי המבוא לדבר עם מאמנים שאולי את מכירה ולראות מה מתאים לך... שימי לב ש"תות" יוצאי דופן מבחינת ההתחייבות לעבודה. רוב המכללות האחרות הם בתי-ספר לאימון בלבד. יש יתרונות וחסרונות לכל שיטה. בהצלחה, רונן

תות

על פי הגדרתם אינם בית ספר לאימון במובן הרווח של המושג תות זו חברה שנותנת שרותי אימון ככזו היא מכשירה אנשים מין השורה להיות מאמנים על פי המתודולוגיה של אלון גל וזאת לצורך עבודה במסגרת תות ולכן גם עליך להתחייב לשנתיים עבודה בלעדית בתות כפרילנסרית (אם אינני טועה) נכון למרות שמדובר בהכשרה במסגרת עבודה בכל זאת מדובר בהכשרה ארוכה שמין הסתם מקנה ללומד כלים שניתן לממשם מעבר לעבודה בתות אני רואה בזה רציונאל מספק לדרישת תשלום גילוי נאות - אני עצמי לא מכיר את התוכנית לפרטיה ולא הייתי בקשר עם תות ההתיחסות שלי היא ברמה האדמיניסטרטיבית בלבד ואין לי מושג לגבי האיכות של המקום או הקורס אם את שוקלת רק בתי ספר נטו - תות זה לא המקום

מקצועית

New member
תות.......

הייתי אצלם בפגישת מבוא. אלון גדול בטלויזיה אבל העסק שלו "מסחרה של כסף." הקורס עולה 10,000 ש"ח יש 3 פגישות סינון. ראשונה חינם. הגעת לשניה 250 שח, לשלישית 500 שח. רק אז מראים לך\ את החוזה עליו את חותמת. כל זמן שתעבדי כמאמנת (עצמאית לחלוטין ללא עזרה מהם בשווק או משהו ,הם יקבלו אחוזים מכל לקוח שלך) למרות שרק ורק את עבדת להשיגם. להתנתק מתות זה אומר תקופת צינון ללא עבודת אימון של שנה לפחות. לדעתי האישית טירוף. עזבתי כבר בפגישה הראשונה. כל שבעה חודשים מוציא לשוק 75 מאמנים שונים שמכניסים לא כסף כל אימת שעובדים כמאמנים. תאמיני לי שההוא יודע מה הוא עושה. אני לומדת אימון הכישורים. לא יקר,נחמד נותן הרבה ידע,מקצועיות וניסיון.

אגב עיניין כללי בנושא תקופת צינון

תקופת צינון כפי שלא מעט מקומות עבודה אוהבים להכניס לחוזים אינה עולה בקנה אחד עם חוק יסוד חופש העיסוק סעיף כזה לא יעמוד בשום בית משפט וגם כותביו (במידה ונועצים בעו"ד) יודעים זאת

למעלה