מאמנת כושר אישית

אמא 309

New member
מאמנת כושר אישית

האם מישהו מכיר וממליץ על מאמנת (דגש על מאמנת ולא מאמן) כושר אישית? מישהו מכיר טווח מחירים לנושא?
מה צריך לברר טרם מתחילים עם אימונים אישיים?
תודה וערב טוב.

הנרייטה מ"אגו"

אחרי הלידה, אשתי נרשמה לחדר כושר "אגו" בקניון והנרייטה בנתה לה תכנית אימונים ועשתה לה מעקב אחרי המשקל וההתקדמות בכושר הגופני. התוצאות מדהימות.
&nbsp
החלטתי להירשם גם, אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי.
הנרייטה בנתה לי תכנית מאוד מקצועית, כולל תרגילים מתונים לחיזוק הכתף שנפגעה אצלי די חזק בתאונת דרכים לפני כמה חודשים.
היא מקצוענית, בעלת נסיון, מדברת לעניין, מבינה את הצרכים של המתאמן ומתאימה את התכנית כמו שצריך, אדיבה, בקיצור מדריכה מצויינת.
כדאי לדבר איתה ולבדוק אם היא עושה גם אימונים אישיים. אני מאמין שכן.

אמא 309

New member
טווח מחירים?

קודם כל תודה.
איך אני יכולה להגיע אליה ישירות ולא דרך המכון כושר? (לא בטוח שיתנו לי לדבר איתה אני מניחה)
יודע אולי מה טווח מחירים לאימונים אישיים?
תודה.

אין לי מושג

אני לא מקבל ממנה אימונים אישיים אלא הדרכה שניתנת במסגרת המנוי.
נהוג ומקובל בחדרי כושר, שמדריכים שעובדים במקום יכולים לעשות אימונים פרטיים מחוץ לשעות העבודה, ולהכניס את הלקוחות שלהם לחדר הכושר לצורך האימון (גם בלי שהלקוח יהיה מנוי בחדר הכושר).
&nbsp
תבררי מול אגו, הם יתנו לך פרטים בשמחה. יש להם אינטרס שהמדריכים שלהם יאמנו שם לקוחות פרטיים, כי הדרך משם לחתימה על מנוי בד"כ קצרה מאוד.
08-9709800

בןבן16

New member
מאמנת כושר אישית מדהימה!!!

גלית צין - מקצועית ברמה בלתי רגילה עם הבנה עמוקה של התחום והסברים תוך כדי פעילות. את יכולה לרשום את השם שלה בחיפוש בפורום ותראי מה רושמים עליה, 052-8729180 , בהצלחה!

למעלה