מאמנת טיסה :)

Daphne Z

New member
מאמנת טיסה :)

הייתי במבחנים לתפקיד מאמנת טיסה בבסיס חצרים לפני שבוע. אמרו לנו שהסיכויים להתקבל לתפקיד הם לא ממש גדולים (הרבה בנות נבחנות, מעט מקומות בקורס...). יש כאן במקרה בנות שגם הן היו במיונים? ואם כן, יש כאן מישהי שקיבלה כבר תשובה?

aurora0

New member
שאלה אליך

אני עוד לא הייתי במיונים -רק קיבלתי מנילה, אבל קיבלתי גם את זה והייתי רוצה לדעת אם אני ארשום את זה בעדיפות שנייה הם גם ייקחו אותי או שהם רוצים רק בנות שזה בעדיפות ראשונה אצלן -כלומר עם המון מוטיבציה

daphne

New member
מקום ראשון עדיף :cool:

אין לי מושג אם זה משנה אם תרשמי את התפקיד מאמנת טיסה בעדיפות ראשונה או שנייה. הם שולחים זימונים למיונים על פי הנתונים האישיים הכוללים (קב``א, בגרויות, וצריך לתפקיד הזה 5 יחידות פיזיקה). דבר אחד אני יכולה לומר לך, רק בנות איכותיות מגיעות למבחנים האלה. אני ממליצה לך להקליד את התפקיד במקום הראשון כי זה באמת אחד התפקידים המעטים בצבא לבנות שבאמת עושים בו משהו מעניין ומשמעותי (ולא פקידות). ולמי ששאל מה זה מאמנת טיסה: הדרכת טייסים וצוותי אוויר על סימולטורים של מטוסים.

Daphne Z

New member
תפקיד מצויין

90% מהתפקידים לבנות הם שם נרדף לפקידה. מאמנת טיסה הוא בין התפקידים היחידים שלא נכללים ב-90%... מדובר בהכשרת טייסים וצוותי אוויר על-ידי סימולטורים. תפקיד מעניין ומרתק, ועבודה עם אנשים איכותיים.

למעלה