מאמנת בתחילת דרכה

rachbar

New member
מאמנת בתחילת דרכה

סיימתי לימודי אימון ואני מאד רוצה להפוך זאת למקצוע . אבל- בגלל שאין לי ניסיון רב בתחום, ברור לי שאני צריכה "להשתפשף" עוד, ויש לי מה ללמוד ורק אחר כך אהיה באמת מאמנת טובה. אני מסתובבת כרגע במעגל שאומר שאם אני לא טובה מספיק ועם ניסיון, איך אני יכולה לאמן, ואם אני לא מאמנת, איך אהיה מאמנת טובה? כיצד יוצאים מהמעגל הזה? מאיפה משיגים מתאמנים בתחילת הדרך? ניסיתי להתנדב בעמותות לאמן חינם על מנת לצבור ניסיון, אך הן דחו אותי בטענה שאין לי ניסיון.......

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התחלת העיסוק באימון

יקירה, שתי הצעות: 1. את יכולה להוסיף הודעה מטעמך לשרשור הסטאז'רים כאן למטה בפורום. מנסיון של אחרים נמצאו להם מתאמנים דרך הפורום. צייני באיזה אזור את מעוניינת לקבל מתאמנים. 2. כדאי לך לקחת סופרוויז'ן, אישי או בקבוצה. זה יסיע לך להפוך את הניסיון שאת צוברת לחויה חיובית ובונה עבורך, ללמוד ולהתפתח.

rachbar

New member
התחלת העיסוק באימון

תודה על תשובתך ידוע לך היכן מתקיים סופרוויזן קבוצתי מומלץ?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בדרך כלל מתקיים במסגרת בתי הספר לאימון

כי זו אחת הדרישות של לשכת המאמנים לצורך הסמכה. כמו כן תוכלי לגבש קבוצה ולפנות למי שעוסק בסופרוויז'ן ביחד. איננו עוסקים בהמלצות אישיות מעל גבי הפורום.

פתרון אפשרי - תשלום נמוך ועולה בהדרגה

שלום לך, שאלה יפה שאלת. גם אני עמדתי פעם באותו המקום. מניחה שרובנו. קודם כל מצטרפת לענבל - סופרויז'ן זה ה-דבר. מעולה. עושה שינוי אמיתי. שלא רק יעבור הזמן, אלא גם יקרה שם משהו. בנוסף, מה שעזר לי היה לגבות תשלום נמוך בהתחלה. אני לא אוהבת לעבוד בחינם, אבל גביתי תשלום שהרגשתי שהוא מתאים לבטחון שלי במה שאני מספקת. ידעתי שאני מאמנת טובה ברמה מסוימת, שאני נותנת ערך ללקוחות - אולי לא מקסימלי, אבל ערך. אז גביתי בהתאם. ידעתי שלתשלום הזה אני הוגנת ומתאימה. וכך עליתי בהדרגה, ככל שהרגשתי שאני משתפרת. עד שהגעתי לתעריף המקובל, פחות או יותר. בהצלחה רבה

נסיון

נסיון בתחום, דורש ל ה ת נ ס ו ת. אין דרך אחרת לרכוש נסיון. אם בחרת במקצוע הזה, אזי שאת מאמינה בכל ליבך שתהיי מאמנת טובה. אולי הסביבה שלך גם מאמינה בך? לגבי הדרכים להשיג מאומנים, יש לא מעט, את יכולה אפילו להתייעץ עם חברים, לשאול לדעתם, לאמץ מנטור עיסקי, או מאמנת בכירה יותר שתדריך אותך. כולנו מתמודדים עם זה כל יום... בהצלחה!

למעלה