מאמן

קטי555

New member
מאמן

האם קיים קאוצ'ר בתחום הרפואי? אסביר את עצמי: מי זה 4 שנים ,אני מלווה אח רווק שניפצע קשה בתאונת דרכים.אני היחידה במשפחה שדואגת לו יש לציין שבשלבים הראשונים כאשר שהה בבית החולים,אני עצמי הייתי במצב של שוק והלם זמן רב עד ההפנמה. הפציעה היתה פגיעת ראש קשה ופגיעה מוחית. אני מודה בדיעבד שעשיתי הרבה טעויות אסטרטגיות איתו שהחמירו את הרצון של הגורמים השונים לתת עזרה. עד היום אני נילחמת בשבילו והרבה ניתקלת בקירות אטומים .בינתיים עובר זמן והעזרה לא ניתנת איך לדעתכם אני יכולה לקבל עזרה?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
השאלה מה את מחפשת

קטי יקרה, כל הכבוד על ההתגיסות לעזרה לאחיך. פגיעת ראש היא מהדברים הקשים ביותר שיש. האם את מחפשת יעוץ איך לגשת לגורמים הרפואיים והממסדיים כדי לקבל עזרה? האם את מחפשת תהליך שיחזק אותך בתהליך הלא קל שאת עוברת? אילו שני דברים שונים. יש מאמנים שעוסקים בתחום הרפואי - בליווי חולים ובני משפחה שלהם. אוכל לתת לך הפניה אם תרצי. זה תחום שונה מאשר הכרת הזכויות החוקיות, למרות שיש סיכוי שהם יכירו את התחום הזה טוב יותר ממי שלא עוסק כלל בתחום הרפואי. אם את מכירה כבר את הזכויות שלכם, והשאלה היא שאלה של יחסי אנוש, ואיך לנהל את עצמך - כל מאמן יוכל לעזור לך. נסי למקד את שאלתך ונוכל לכוון באופן מדויק יותר.

קטי555

New member
תשובות

יש כאן כמה דברים שאני מחפשת, איש מקצוע כמו עו"ס למשל ,שילווה אותנו בקבלת הזכויות שמגיעות לו,שיודע איך לדבר עם הגופים השונים ,שאוכל להעביר דרכו את החששות,הלבטים,החרדות,ההתנגדויות,,בצורה אמפטית מבלי ליצור "אנטי" ,מה שאני הצלחתי לעשות לצערי. כמו כן ,בעקבות המצב הקשה,גם במקום העבודה שלי לא קל,אני משלבת את הטיפול בו בתוך ימי חופשה ומחלה,כמו כן יש לי 2 הורים קשישים שגם להם אני דואגת

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נשמע שדייקת את הבקשה

ואכן עובד סוציאלי אשר עובד עם המערכת הרפואית כנראה יוכל לעזור לך יותר מאשר מאמן. האם יש עמותה רלוונטית שיכולה לתמוך? במחלקת הרווחה יש עובדים סוציאליים, אולי הם יוכלו לכוון אותך? גם בבית החולים צריך להיות עובד סוציאלי שתפקידו לסייע. האם בדקת אפשרויות כאילו?

קטי שלום

לא ברור עבור מי את רוצה "קאוצ'ר רפואי", כדבריך. אם המטרה היא למצות את הזכויות והעזרה הרפואית המגיעים לאחיך בעקבות התאונה - לדעתי יש צורך בגורם משפטי, כמו עו"ד או גוף אחר העוסק במיצוי זכויות רפואיות. האם את מחפשת מאמן שילווה אותך ויקל עליך להתמודד עם המצב שנכפה עליך?

זה מעציב

המשפט הזה "אני היחידה במשפחה שדואגת לו" צורם לי מאוד כי הוא משקף הריקבון של התרבות המערבית שאנחנו חיים בה. אם אחיך היה יצחק תשובה, אז כולם היו רצים לעזור לו. ואם הוא היה ילדה קטנה, אז כל התקשורת והמדיה היתה מתגייסת לעזור לו, וכל הילדים היו חברים שלה בפייסבוק עד שהתיה מגיעה ליותר מ 5000 חברים והיא היתה מוקפת באהדה שהיא צריכה שבטח בריאה בפגיעת ראש. אבל הוא לא ילדה קטנה ומתוקה, וגם לא עשיר ביל גייץ, אז אף אחד לא עוזר לו. כל הכבוד לך שלפחות יש לו רק אותך. תתארי לך שלא היתה לו אחות (ואחות טובה כמוך), מי היה רוצה לבוא אליו ולדבר איתו - אף אחד כי הזמן חולף, השנים חולפות ודור חדש של צעירים מתרבה ודמות זיכרית משעממת אותם. עולם אכזר שצריך להיות או ילדה קטנה כדי לקבל ביקוש גדול של תשומת לב או עשיר מאוד כדי לקבל ביקוש גדול של תשומת לב.

ordanco

New member
אני מכיר

מכיר מאמנת רפואית נפלאה בתחום. אשלח לך פרטים במסר אישי

למעלה