מאמן?

מאמן?

שלום רב לכולם, אני בחור צעיר, בחצי השנה האחרונה התוודעתי לעובדה שיש לי הפרעת קשב וריכוז. אני לוקח מידי פעם כדורים ומרגיש שזה עוזר לא רק מבחינה אקדמית אלא מבחינת תובנות על חיי היומיום. אני על סף תחילת לימודים , עובד ומרגיש בסדר . אבל יש תחומים ודברים בחיים שהזנחתי ולא הקדשתי להם מחשבה. בהתחלה חשבתי לגשת לפסיכולוג כי חשבתי שהוא גם יוכל לעזור לי ברמה הרגשית אבל לאחר התייעצויות הגעתי למסקנה שגם מאמן\מאמנת יוכל להיות מועיל גם כן . הייתי שמח לעצות , להמלצות על מאמן טובים בתחום הקשב והריכוז ולסתם תגובות בתודה מראש willie

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון קשב וריכוז

willie היקר, הטיפול המומלץ לקשב וריכוז הוא תרופתי + התנהגותי. הטיפול התרופתי מאפשר לך להיות פנוי יותר להתבונן ולשנות את ההתנהגות ולאמץ דפוסי התנהגות מועילים יותר. אימון אישי לקשב וריכוז הוא התמחות בתוך תחום האימון האישי אשר נוגעת למאפיינים המיוחדים של בעיות קשב וריכוז. תפקיד האימון הוא לאפשר לך לגדול ולצמוח בכל תחומי החיים. יש ספרים רבים וגם חומרים באינטרנט - העיצה הכי טובה שאפשר לתת היא לדעת יותר - לקרוא ולהבין מה האפיונים של בעית הקשב והריכוז ומהן טכניקות התמודדות והתארגנות. מעבר לזה - אימון כמובן יכול לסייע. איננו נותנים המלצות מעל גבי הפורום, אך אני ממליצה למצוא מאמן שמתמחה בנושא הקשב והריכוז.

למעלה