מאמן עיסקי שלום ובוקר טוב האם ניתן לקבל המלצות דרך הפורום לגבי מאמנים עסקיים?. תודה
י יהלי שלי New member 17/12/07 #1 מאמן עיסקי שלום ובוקר טוב האם ניתן לקבל המלצות דרך הפורום לגבי מאמנים עסקיים?. תודה
ענבל כהן חמו מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת מנהל 19/12/07 #2 ליהלי לצערי הפורום אינו במה להמלצות. נשמח לעזור לך לברר מה אתה מחפש במאמן, וכיצד תוכל לבחור את המאמן המתאים ביותר עבורך. תוכל גם להעזר בתשובות לשאלות הנפוצות בנושא זה.
ליהלי לצערי הפורום אינו במה להמלצות. נשמח לעזור לך לברר מה אתה מחפש במאמן, וכיצד תוכל לבחור את המאמן המתאים ביותר עבורך. תוכל גם להעזר בתשובות לשאלות הנפוצות בנושא זה.
י יהלי שלי New member 21/12/07 #3 תודה בכל מקרה קיבלתי הרבה מסרים ממאמנים למרות שברמת העיקרון ביקשתי המלצות , אבל גם עם זה אפשר להסתדר. הפורום הזה עושה רושם חביב למדיי אז שוב תודה ואגב, אני אישה...
תודה בכל מקרה קיבלתי הרבה מסרים ממאמנים למרות שברמת העיקרון ביקשתי המלצות , אבל גם עם זה אפשר להסתדר. הפורום הזה עושה רושם חביב למדיי אז שוב תודה ואגב, אני אישה...
ענבל כהן חמו מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת מנהל 23/12/07 #4 ../images/Emo207.gif ו../images/Emo50.gif