מאמן אישי/עיסקי

ש ג י א ב

New member
מאמן אישי/עיסקי

שמי שגיא ברגר אני מאמן אישי/עיסקי בהתמחות ובמקביל מסיים תואר שני בפסיכולוגיה קלינית, באוניברסיטת ת"א. אני אשמח לאמן מתאמנים במסגרת ההתמחות שלי ומזמין אתכם ליצור איתי קשר לפגישת הכרות על כוס קפה וממנה, אם תבחרו, נצא למסע משותף של התמודדות, צמיחה והגשמה. בברכה שגיא ברגר [email protected]

tlingit

New member
ברוכים הבאים שגיא ועומר ../images/Emo140.gif

יופי שאתם מצטרפים אלינו לפורום
שגיא הציג את עצמו קצת, אני מזמינה גם אותך, עומר, להציג את עצמך, אם אתה רוצה
ושניכם כמובן מוזמנים לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו שימו
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו: בפורום חברים מאמנים אישיים רבים, כולם טובים ומקצועיים. ומטרתו של הפורום היא ליצור מרחב להעצמה הדדית, להיות מקום לדיונים מקצועיים, שיתוף, הפריה, תמיכה, פיתוח רעיונות, שאלות ועצות בנושאים שונים בהם אנו נתקלים במהלך עבודתנו, וכן לאפשר יצירת קהילה חמה ותומכת. כדי להשאיר את הפורום כמרחב מאפשר החלטנו כאן בפורום לא לפרסם את עצמנו (או את בתי הספר שלנו) בהודעות בפורום, אלא להשאיר את הבמה לדיונים תכניים וענייניים. את הפרסום אנחנו מפנים למקומות שהוקצו לכך כפי שאפשר לראות בכללי הפורום. מאד נשמח להכירכם, ולשמוע את דעותיכם ומחשבותיכם בנושאי הדיונים השונים המתנהלים כאן בפורום. אנא השאירו את הפרסום מחוץ לו.
באיחולים להרבה דיונים מרתקים ופורים

למעלה