מאמי או מרי לו?

מאמי או מרי לו?

אנשי פורום יקרים.החלטתי ללכת לראות מחזמר למרות המצב הבטחוני הרעוע בפורים,ורציתי להתייעץ עמכם לאיזה מהנ"ל כדאי?

Hippie Jeannie

New member
ראיתי את שניהם ו...

שנאתי את שניהם. עם זאת עליי להודות שמאמי הוא אפילו הגרוע יותר מבין השניים. יצאתי משם כעבור רבע שעה בערך. האוזניים שלי התפוצצו מהווליום. זה היה יותר קרוב למופע רוק מאשר למחזמר אעלק. לעומת זאת מרי לו אולי פתטי, אבל גם מפתטיות אפשר ליהנות. ולפחות המוזיקה יותר קלילה וקליטה, ולא עושה לך צלצולים באוזניים. So make your choise.

גארסיה

New member
מאחר ומאמי זו אופרת רוק...

זה לא ממש מוזר שיש דמיון למופע רוק. מממ, לא?

suzzie q

New member
אכן, גם אני לא הבנתי את הטיעון

כנראה שאתם לא אוהבים את הסגנון או משהו

Hippie Jeannie

New member
לא לא לא

יש אופרות רוק, סטייל טומי וישו כוכב עליון - ששניהם מדהימים לדעתי. לעומת זאת יש wannabe אופרת רוק, דוגמת דוד (דוד? רוק? לא מצאתי קשר.) או מאמי, שזאת לא אופרת רוק, זה נשמע כמו איזה מופע ממוצע בהיינקן קלאב (נו אופנס) שמטרתו היחידה היא לשמש אווירת רקע לאנשים שיכורים ולפוצץ להם את הואזניים תוך כדי. בא לי להקיא מזה. לקרוא לזה אופרת רוק??? over my dead body!!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif סתיו- לא יכולתי להגדיר את זה..

יותר טוב ממך סחטיין
הזמרת הזאת שם הסולנית,איזה גרועה היא

suzzie q

New member
זו אורית שחף

כשיהיה לכם קול כמו שלה תדברו... אולי זה פשוט לא הסגנון שלכם או משהו כזה כפי שכבר אמרתי

Hippie Jeannie

New member
מור, אני חושבת שכבר דיברנו על זה

אבל בכל זאת: לא יודעת מה ערן חושב על הנושא, אבל דעתי היא שאורית שחף היא בחורה עם פוטנציאל ענקי. אבל היא לא זמרת. למעשה, היא צריכה ללמוד עוד הרבה פיתוח קול עד שהיא תוכל להתיימר לקרוא לעצמה זמרת. להיות סלונית של להקה לא מספיק. למה? כי היא פשוט לא יודעת לשיר. יש לה כישרון, אבל אין לה טכניקה. היא לוחצת על הגרון שלה בצורה איומה, ובקצב הזה תוך מספר שנים היא לא תוכל לשיר עוד לעולם. אז כישרון לא מספיק, צריך גם ללמוד. ואני בטוחה שאם היא תלמד לשיר כראוי היא תהיה מהממת.

suzzie q

New member
הבעיה היא

שאני מסכימה במשהו אחד-הקול שלה התקלקל. המון הופעות של מאמי בוטלו משום שהיא עברה איזשהו משהו במיתרי הקול-אין לי מושג מה..הבנתי שהיא הייתה מאוד חולה והכל.אין לי מושג מה נסגר עם זה בסוף אבל ידוע לי שהביצועים שלה פחות טובים, לדעתי יש לה קול מדהים ואם הוא נהרס כפי שאתם מספרים חבל לי לשמוע, לצערי לא הייתי במאמי אז לא בדיוק חויתי את ה"זוועות" אבל היה לי מוזר שטוענית שהיא לא יודעת לשיר עקב זה שאני מכירה את הקול שלה היטב ולדעתי הוא יפה מאוד.בכל אופן-טעם וריח מה שכן אני יכולה לצרף לכאן קטע ישן שלה כדי שאולי תהיה לכם חוות דעת נוספת

למעלה