מאמינה חדשה

אסי 84

New member
מאמינה חדשה

ערב טוב אני רואה שכולם עסוקים רציתי פשוט לשאול כמה שאלות אני פשוט מאמינה חדשה והייתי שמחה להכיר מאמינים באדון ישוע המשיח

in stigmata

New member
ברוכה לאמת ולאמונה באדון ישוע המשיח

אמת שממש עכשיו פניתי לאדוני ורציתי משהוא שיתן לי את הכוח להמשיך ולהאמין בו, והינה ההודעה שלך הופיעה כאן. כל מידע, כל אמונה כל תקווה לאמונה ולאמת, אני איתך ושמח שראית בישוע את האמונה האמיתית כדרך למלכות שמים וזאת התפילה הכי במקום, לפי לפי פרנצ'סקו מאסיסי (למטה יש קישור לתפילה מפי האפיפיור יוחנן פאולוס ה-2) תפילת השלום אֱלֹהַי, שִׂימֵנִי כִּכְלִי שָׁלוֹם בְּיָדֶיךָ! בְּמָקוֹם שֶׁל שִׂנְאָה, שֶׁאֲעוֹרֵר אַהֲבָה בִּמְקוֹם חֲטָאִים, אַרְבֶּה מְחִילָה בִּמְקוֹם פֵּרוּד, אֲאַחֵד מְפֻלָּגִים בִּמְקוֹם טְעִיָּה, אֶהְיֶה אִישׁ אֱמֶת בִּמְקוֹם סָפֵק, אֶטַּע אֱמוּנָה בִּמְקוֹם יֵאוּשׁ, אֶתֵּן תִּקְוָה בִּמְקוֹם מַחְשַׁכִּים, אֶהֱיֶה מְקוֹר אוֹר בְּמָקוֹם שֶׁל עֶצֶב, מְקוֹר שִׂמְחָה. רִבּוֹנוֹ שֶׁל עוֹלָם, תֵּן שֶׁלֹּא אֲבַקֵּשׁ לְהִתְנַחֵם אֶלָּא לְנַחֵם, לֹא שֶׁיְּבִינוּנִי אֶלָּא שֶׁאָבִין, לֹא שֶׁיֹּאהֲבוּנִי אֶלָּא שֶׁאֹהַב; כִּי בְּתִתֵּנוּ, נִתָּן לָנוּ בִּשְׁכּוֹחַ אֶת עַצְמֵנוּ נִמְצָא בְּסָלְחֵנוּ, יִסָּלַח לָנוּ בְּמוּתֵנוּ נִזְכֶּה לְחַיֵּי עוֹלָם.

ד ר א ל

New member
תפילת השלווה של פרנציסקוס מאזיסי - תרגום אחר

אלהים - עשה אותי כלי לשלוותך. במקום שבו מקננת שנאה - תן לי לזרוע אהבה. במקום שבו עלבון - סליחה. במקום שבו ספק - אמונה. במקום שבו יאוש - תקווה. במקום שבו חושך - אור. במקום שבו עצב - שמחה. אדון עולם - עשה שלא אתאווה כל כך. לא להיות מנוחם אלא, מנחם. לא להיות מובן אלא, מבין. לא להיות אהוב אלא, אוהב. כי בשעה שאנו נותנים, אנו מקבלים ובעת שאנו סולחים - ייסלח לנו. באשר אנו מתים - אנו נולדים לחיי נצח. אלהים - תן לי את השלווה להשלים עם דברים שאיני יכול לשנותם. תן לי את אומץ הלב לשנות דברים שביכולתי. תן לי את החכמה להבחין בין אלה לאלה. תן לי את שמחת האושר. ולאהבה וליראה אותך כל ימי ולילותי." מתוך הספר אטאר עמ' 186-187

in stigmata

New member
תפילה קסומה

נתן להסיג כיום את הספר "אטאר", הבנתי שהוא ספר תפילות לא. יש אתר של שעות תפילה או תפילות מנוסחות חוץ "מקתולים למען ישראל" (אתר ממולץ דרך אגב) בשם ישוע המשיח האור האמת והדרך.

ד ר א ל

New member
הספר אטאר אינו ספר תפילות

הוא ספר אוטוביוגרפי של המחבר על זמן היותו נער בן 15 במחנה ריכוז באירופה במלחמת העולם השניה. בספר משובצים דברי קדושים. וזה אחד מדברי הקדושים.

in stigmata

New member
טוב לדעת

ועדין לא ענית על השאלה האם ניתן לשיג אותו כיום. ובכלל בנושא תפילה, יש אתר שנותן סדר תפילות (חוץ מ"קתולים למען ישראל") נ.ב, ידוע על נערים ונערות שנצלו מהשואה כי מצאו מקלט בכנסיה, גם הזכירו את זה כשהאפיפיור היה בארץ.

ד ר א ל

New member
כן, ניתן להשיג את הספר כיום.

באתר הוצאת דע"ת. או להזמינו בכל חנות ספרים. לא מתמצא בנושא סדר תפילות. לגבי הערתך על נערים ונערות שניצלו כי מצאו מקלט בכנסיה, לבטח אתה מתכוון שהם הוסתרו על ידי נוצרים בבתי מנזר וכדומה לכך. דעתי היא, יפה מאד שאנשי הכנסיה עזרו להציל אותם. אך למיטב ידיעתי היו מקרים ולא מעטים בהם לאחר שנים של הסתרה - ניסו להשאירם בחיק הנצרות ולא להחזירם כלל. או שלא היה למי להחזיר. ופה אני חושב הם חטאו לאמת ולישוע. כאשר מופקדים בידכם ילדים בני דת אחרת, מחזירים את הפיקודן בשלמותו ולא מנסים להשתלט עליו. אך כאמור הרבה ילדים הוסתרו ובוודאי שלא בכולם נעשו מעשי עוול. ולא.. דעתי היא שלא כופים את ה"אמת" שלך על זולתך.. כל רעיון הבישור בעיני שגוי מהיסוד. אם אתה מנסה לשכנע.. להטיף, לכפות אמונתך בכל מיני אמצעים, ישוע רחוק מליבך כרחוק מזרח ממערב.. מבשרים לזולת על ידי דוגמה אישית. להיות ראוי בכל מעשיך לישוע המשיח. ולנהוג ככל האפשר כישוע בעצמך.

היי, אסי זה לא שם של גבר?

אבל למה אני נכנס מלכתחילה לקטנוניות ?! טוב, אני באמת לא יודע. בכל אופן שיהיה לך הרבה הצלחה. ובכלל אנחנו מאוד נשמח לשמוע ממך איך הגעת לאמונה בישוע המשיח עלי והצליחי באמונה. בשם ישוע המשיח אמן ואמן

lion 7

New member
ברוכה הבאה לפורום הצנוע של האדון /tapuzforum/images/emo140.gif

למעלה