מחסום אמונה
היה לי את המחסום הזה, התגברתי עליו. הדרך שלי אולי לא מתאימה לכל אחד אבל הנה היא: דבר ראשון- הכרתי בעובדה שאיך שאני לא אסתכל על זה
יש לי כסף. באותו זמן ישבתי במקדונלס וכתבתי את המשפט הזה, שאין לי כסף, ואז חשבתי- רגע. יש לי כסף לשבת במקדונלס ולשלם על השתיה הזאת. אז מן הסתם, יש לי כסף לכל דבר שארצה. כסף זה דבר קיים, וגם הדרכים להשיגו. דבר שני- אחרי שהכרתי בעובדה המרעישה שיש לי כסף ואת היכולת להשיג אותו, בחרתי בצורה בה אני רוצה שכסף יגיע אלי. הצורה שנבחרה היתה עבודה במשרה מלאה (דבר שעד אז לא העזתי לעשות, כי לא האמנתי שאחזיק 8 שעות ויותר במקום עבודה. בפועל עבדתי הרבה מעבר ל8 שעות רצוף... סיפור בפני עצמו), ונסגרתי על סוג המשרה שאני רוצה. ברגע שנסגרתי על זה, "במקרה" לפני שיעור גיטרה היה לי זמן, ונכנסתי לסופר שליד כדי לבזבז את הזמן.. ומצאתי עבודה. איך? היה שם שלט, שאלתי, היו צריכים עובדים, עברתי ראיון, והתקבלתי. אז עכשיו כסף הגיע אלי. התפטרתי משם כי בשלב מסויים כבר לא יכולתי יותר עם התנאים החדשים שנוצרו בעקבות החלפת המנהל, ועם השעות הרבות. צריך להיות מדוייקים בבקשות, ואת זה עדיין אני לומדת לעשות. לאחרונה נרשמתי ללימודים במקום, שאם היית מדברת איתי לפני שנה לא הייתי מעלה על דעתי שאצליח לעמוד בזה. לפי מה שהבנתי מקריאת "בין השורות" של ההודעה שלך- הסיבה לתקיעות היא
]פעולה. יכול להיות שאת כן פועלת, אבל מינורית מאוד. יש לך 3 דברים מתוך ארבע. רק תכניסי את הרביעי.. הפעולה. לסיכום, הנה תוכנית, שאת יכולה לבחור אם לעשות אותה או לא: שלב ראשון- הכירי בעובדה שיש לך. אם יש לך כסף לגלוש באינטרנט כדי לכתוב את ההודעה הזאת- סימן שיש לך כסף ואיך להשיג אותו. שלב שני- בחרי בצורה בה את רוצה שכסף יגיע אלייך. שלב שלישי- דמייני אותך מקבלת את הכסף, דמייני אותך נהנית מהעשיה שהובילה לקבלת הכסף. שלב רביעי- הסירי מחסומים. זהי מה אצלך חוסם את קבלת הכסף ואת המעבר לאנגליה. מקריאת ההודעה שלך- נראה לי שהמרחק והתמודדות עם יוקר המחיה זה מה שמונע ממך. שלב חמישי- צרי סביבה תומכת. בלי סביבה תומכת, אפילו בן זוג אם יש, או חברה טובה שמלווה את התהליך, יהיה לך קשה מאוד לעבור אותו. שלב שישי- פעלי כדי לקבל את הבקשה. בררי איך משיגים אשרת עבודה, חפשי עבודה באנגליה, תלמדי אנגלית אם את צריכה, תשיגי בקשה למלגה, וכו' וכו'. שלב שביעי- כשתקבלי את הכסף, כשתעברי לאנגליה, אל תשכחי להכיר תודה ליקום. ועוד דבר, נסי להקדיש לזה טיפה יותר מהכמה דקות. אני למשל, מנצלת את הנסיעה באוטובוסים ל"זימונים". יהיה קצת מסוכן אם תעשי את זה ברכב, אבל לפני שאת נרדמת, תדאגי שזאת תהיה המחשבה האחרונה שלך. ותמיד תזכרי שלא תמיד אנחנו מקבלים את מה שביקשנו בדיוק באותה צורה שבה רצינו לקבל אותו.. ליקום יש דרכים מוזרות משלו לענות על הבקשות שלנו. בהצלחה!