מאמינה, אוהבת ומודה

bianckalady

New member
מאמינה, אוהבת ומודה

אבל תקועה. בפורום שכן כבר ביקשתי עזרה לפני כמה חודשים, ועכשיו אני סקרנית אם אמצא רעיונות חדשים לתקיעות שלי. אני- מסתבכת עם כסף..... ספציפית, יש תוכנית לימודים שאני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לעבור, אבל היא יקרה בטירוף. ברמות שכנראה אני אפילו לא מעיזה לחשוב שהיה לי . לשאלתכם- זה בחול, באנגליה היקרה. איך עוברים את המחסום התודעתי שיש לי עם כסף? איך בכל זאת אני מזמנת את הדבר היפה הזה לתוך חיי..? אני מנסה כל יום, במשך כמה דקות לראות את עצמי יושבת שם לומדת, חיה את זה באושר. מה דעתכם? תודה :-X דניאלה

kikona126

New member
לדעתי צריך לפעול שלב שלב

הבעיה היא לא הלימודים לפי מה שאני מבינה, כי אולי להתקבל את יכולה. מה שכן תנסי לחשוב על דרכים להרוויח את הכסף, או משהו בסגנון. אולי זה עוד שלב שחסר לך כרגע לפני תחילת הלימודים...
שיהיה בהצלחה

מחסום אמונה

היה לי את המחסום הזה, התגברתי עליו. הדרך שלי אולי לא מתאימה לכל אחד אבל הנה היא: דבר ראשון- הכרתי בעובדה שאיך שאני לא אסתכל על זה יש לי כסף. באותו זמן ישבתי במקדונלס וכתבתי את המשפט הזה, שאין לי כסף, ואז חשבתי- רגע. יש לי כסף לשבת במקדונלס ולשלם על השתיה הזאת. אז מן הסתם, יש לי כסף לכל דבר שארצה. כסף זה דבר קיים, וגם הדרכים להשיגו. דבר שני- אחרי שהכרתי בעובדה המרעישה שיש לי כסף ואת היכולת להשיג אותו, בחרתי בצורה בה אני רוצה שכסף יגיע אלי. הצורה שנבחרה היתה עבודה במשרה מלאה (דבר שעד אז לא העזתי לעשות, כי לא האמנתי שאחזיק 8 שעות ויותר במקום עבודה. בפועל עבדתי הרבה מעבר ל8 שעות רצוף... סיפור בפני עצמו), ונסגרתי על סוג המשרה שאני רוצה. ברגע שנסגרתי על זה, "במקרה" לפני שיעור גיטרה היה לי זמן, ונכנסתי לסופר שליד כדי לבזבז את הזמן.. ומצאתי עבודה. איך? היה שם שלט, שאלתי, היו צריכים עובדים, עברתי ראיון, והתקבלתי. אז עכשיו כסף הגיע אלי. התפטרתי משם כי בשלב מסויים כבר לא יכולתי יותר עם התנאים החדשים שנוצרו בעקבות החלפת המנהל, ועם השעות הרבות. צריך להיות מדוייקים בבקשות, ואת זה עדיין אני לומדת לעשות. לאחרונה נרשמתי ללימודים במקום, שאם היית מדברת איתי לפני שנה לא הייתי מעלה על דעתי שאצליח לעמוד בזה. לפי מה שהבנתי מקריאת "בין השורות" של ההודעה שלך- הסיבה לתקיעות היא ]פעולה. יכול להיות שאת כן פועלת, אבל מינורית מאוד. יש לך 3 דברים מתוך ארבע. רק תכניסי את הרביעי.. הפעולה. לסיכום, הנה תוכנית, שאת יכולה לבחור אם לעשות אותה או לא: שלב ראשון- הכירי בעובדה שיש לך. אם יש לך כסף לגלוש באינטרנט כדי לכתוב את ההודעה הזאת- סימן שיש לך כסף ואיך להשיג אותו. שלב שני- בחרי בצורה בה את רוצה שכסף יגיע אלייך. שלב שלישי- דמייני אותך מקבלת את הכסף, דמייני אותך נהנית מהעשיה שהובילה לקבלת הכסף. שלב רביעי- הסירי מחסומים. זהי מה אצלך חוסם את קבלת הכסף ואת המעבר לאנגליה. מקריאת ההודעה שלך- נראה לי שהמרחק והתמודדות עם יוקר המחיה זה מה שמונע ממך. שלב חמישי- צרי סביבה תומכת. בלי סביבה תומכת, אפילו בן זוג אם יש, או חברה טובה שמלווה את התהליך, יהיה לך קשה מאוד לעבור אותו. שלב שישי- פעלי כדי לקבל את הבקשה. בררי איך משיגים אשרת עבודה, חפשי עבודה באנגליה, תלמדי אנגלית אם את צריכה, תשיגי בקשה למלגה, וכו' וכו'. שלב שביעי- כשתקבלי את הכסף, כשתעברי לאנגליה, אל תשכחי להכיר תודה ליקום. ועוד דבר, נסי להקדיש לזה טיפה יותר מהכמה דקות. אני למשל, מנצלת את הנסיעה באוטובוסים ל"זימונים". יהיה קצת מסוכן אם תעשי את זה ברכב, אבל לפני שאת נרדמת, תדאגי שזאת תהיה המחשבה האחרונה שלך. ותמיד תזכרי שלא תמיד אנחנו מקבלים את מה שביקשנו בדיוק באותה צורה שבה רצינו לקבל אותו.. ליקום יש דרכים מוזרות משלו לענות על הבקשות שלנו. בהצלחה!

ליאת 888

New member
טרמפ על הטרמפיסטית...../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה. לכי על זה!!! על תנסי לדוש ולדון בעניין כי תתקעי!! פשוט תפעלי, והדברים ינועו מעצמם. קשה לקבל, אני יודעת, כי אנו רגילים לחשוב הלאה ברמה של בטחון כלכלי ובכלל, אז תשני צד בתקליט, תחשבי הלאה - על התמורה שתהיה לך מהלימודים שאת רוצה. פעלי במספר שלבים, אבל אל תשבי ותחכי שהדברים יקרו מעצמם ("אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו..."), - הרשמי ללימודים. קודם כל!!! (קיראי כל חומר בנושא, תבדקי שזה באמת משהו שאת רוצה) - בידקי את האמצעים שלך להתחלה... הלאה אני בטוחה שתוכלי למצוא עבודה, מילגה, הלוואה.. (פיס..
) - סביבה תומכת - חשוב לא פחות, שתפי את הסובבים אותך, אולי יש להם רעיונות, עצות, כיוונים, שונות... שאת בכלל לא חשבת עליהם. בהצלחה!!!!!!!!!!!!

bianckalady

New member
ליאת וטרמפיסטיות יקרות שלי

אני כבר חיה פה, גם עברתי את הראיונות ללימודים.... אפילו שיתפתי את המנהלת בבעיות שלי והיא מוכנה לחכות עם התשלום הראשוני. אז תודה גדולה לכן על התמיכה (סביבה תומכת יש
) ועכשיו אני ממשיכה לחשוב קצת, אולי בסוף אני אבין מאיזה כיוון מוטעה אני מסתכלת על כל התמונה

bianckalady

New member
אאאאאאווווווו, מקסים!

אני אקרא בזה שוב ושוב, כדי להפנים את הכל התהליך שלך. תודה על הפירוט המוצלח!! קיצרתי שלב אחד- אני כבר חיה באנגליה (סליחה אם לא הייתי ברורה...) נשיקות ושבת שלום!

MAGIC39

New member
לך...דניאלה.

|המקור האמיתי לשפע מבוסס על הרעיונות שממלאים את ההכרה, והרגשת שפע יוצרת שפע, זיכרי זאת תמיד ותוכלי להתגבר על כל עימות מנטלי המתייחס לשפע ע"י הצהרות חיוביות, כגון: אני משיגה את אשר אני חפצה..... " " אני משיגה התקדמות מידי יום ביומו........." וכו', את יכולה לבנות לך את התבניות המתאימות לך אשר אליהן את מרגישה קרובה, מה שבטוח תשיגי מכל הרעיון הזה זה שיפור במצב רוח, כי ככל שתזיני את עצמך במחשבות חיוביות ואפילו תדביקי לעצמך חיוך על פנייך ככל שיהיה אפילו מאולץ בהתחלה תראי שהדברים הולכים ומשתפרים לטובתך. בהצלחה יקירה. אה... נזכרתי, אל תשכחי להזמין אותי ללונדון לאיזה סופ"ש....

viclick

New member
תוך כדי את חושבת על משהו יצירתי

פשוט תעבדי ותעבדי

מאמינה, אוהבת ומקיאה

תפסיקי לחשוב שאת מרכז היקום ושאת יוצרת את המציאות שלך. תזכרי שהיקום הוא מסתורין. תחיי את הרגע, ותנסי לפעול בלי מטרה אלא לאן שהרוח תיקח אותך, תנסי לשפוט את החיים בצורה הרבה יותר יפה, תנשמי פחות ותנשפי יותר, בהצלחה בכל דרך בה תלכי.

bianckalady

New member
מתנצלת

אבל לא הבנתי מה ניסית להגיד לי תודה בכל אופן דניאלה

במראה יש יותר ממה שנראה לעין

נראה לי שהכותרת בלבלה אותך אז הנה זאת כותרת חדשה להודעה הישנה:]

למעלה