מאמא

mary17

New member
בקופידון

מסכנה, מזל שיש לה בעל כזה אבל את יודעת שהיא לימדה אותו וחינכה אותו שיביא לה את המפתחות

MoRaN SaShA

New member
נו כן.. אבל מה לעשות שלא תמיד

המפתח מתאים למנעול?.. אתה יודע? יש משחק כזה לילדים.. שמתאימים את המנעול לדלת.. ולא תמיד זה מתאים!..

נעמהdj21

New member
../images/Emo88.gifנצל"ש - שאלת ספויילר../images/Emo58.gif

תהיתי לי... מי זאת ששולחת מכתבים לאוגנסיאן? וחותמת בשם מיטל??? הרי זו לא מיטל (לירז לא חתומה לעונה זו, לא???) אם ככה מי זאת/זה??? אשמח למידע אמין!!!!!! ועוד שאלונת - אני לא עקבתי כל כך אז אני מבולבלת, למה עכשיו חשוב לאוגניסיאן להשאיר את סער בחיים? ומה הסוד שלחשה מיטל לסער לפני מותה, ממה היא הזהירה אותו???

A m o r e 1

New member
אממ..

לא ידוע מי זאת שכותבת במקום מיטל... וג'וזף משאיר את בער בחיים בגלל שהוא גילה שמיטל לחשה לו משהו לפני שהיא טבעה

השערה שדיי קשורה:

לדעתי מיטל כתבה את המכתב הזה עוד לפני הבריחה והביאה את המכתב לג'וזף. ומיטל העבירה לאלונה, שבמידה ויהיה בעיה, סער יפצה... היא לא תחזור ולא תחזיר טלפונים שאלונה תשלח את המכתב לג'וזף וככה אחד מהם [סער או מיטל] לא ימות כי יש את הסוג והעדים. אולי ההפקה מנסה לחשוב שאולי יש קמצוץ של סיכוי שמיטל חייה? תחשבו על זה :X
... וכן זאת באמת מיטל כתבה את המכתב וג'וזף הזמין גרפולוג והגרפולוג אישר שזה הכתבה שלה.

אולי../images/Emo58.gif

יכול להיות אבל לא בטוח שמיטל לחשה לסער שישחק את עצמו כאילו הוא לא זוכר כלום כדי שגו'זף לא יפגע בו... ויכול להיות מאוד שסער זוכר הכל אלא רק משחק את עצמו....

Liav25

New member
זה לא נכון כי מי שרשם את המכתב...

מי שרשם את המכתב ראה את הפגישה בין אבא של דורי לג'וזף שקרתה אחרי הפיצוץ.

2461

New member
לדעתי (מחשבה ספויילרית חח)

מיטל כן כתבה את המכתבים והיא פשוט החליפה זהות אבל היא קיימת והיא תיהיה בסדרה. עכשיו לכל החכמים ששואלים "איך אבל מיטל לא חתמה לעונה השנייה"...אז נכון זאת אשה אחרת שמגלמת את מיטל לאחר זהותה החדשה....חח אבל לכו תדעו , סתם השערה.

Barefoot1

New member
אני חושבת..

מיטל שולחת מכתבים דרך שליח וגוזף קיבל מכתב ואז הוא הכריח את השליח לומר אצל מי הוא עובד. ואז הוא אמר:"מיכל.. אה לא! מיטל קראו לה." ואז ג'וזף קרא את המכתב שבו היה כתוב:"אם תפגע בי או בסער פדידה אני אדאג שהקלטת שבו ג'וזף מתכנן להרוג את סער תשודר בכל הערוצים. ואז הוא החליט להשאיר את סער בחיים כי אם יקרה לו משהו מיטל תדע שהוא פגע בו ואז היא תשדר את הקלטת בנושא הסוד שלחשה מיטל לאוזנו של סער אני לא ממש בקיאה אבל הסוד היה:"הוא הולך להרוג אותו! אל תשכח את זה,זה יציל אותך!" בעניין "אותו" מי זה אני לא כבר לא יודעת. בעניין מיטל אולי זו הייתה סצינה קטנה והיא לא תופיע יותר אפילו שהיא לא חתמה על העונה השנייה. מקווה שעכשיו את פחות מבולבלת!

ORTALI6

New member
נצל"שש.. שאלהה

היום ( יום ראשון)... היה האלופה!!? תודה לעונים=]]

וואי איזה סתומה אני

שכחתי שחג, ולא הייתי בבית ב8+ ככה.....אז נכנסתי לויאודי ולא הבנתי למה לא העלו את הפרק
ואז ב00:05 לא הבנתי למה אין שידור חוזר
עד שירד לי האסימון שחג

Dark chocolate

New member
היי..טיפדים שליתה../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif/m\

וחוצמזה..אם לא היו טיפדים בעולם..לא היה מי שיכתוב שירים על מצה!

linoy7

New member
../images/Emo6.gifועל לין הדוס?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

למעלה