מאמא

דחוף!

מישהו מכיר משקה אלכוהול עם האותיות מ ו-ח??! מי שמכיר שישלח הודעה בפורום ביי

עזרה בבקשה- חלומות מוזרים בחו"ל

היי, חזרתי מטיול מדרום אמריקה לפני מספר ימים. במהלך הטיול היו לי מספר חלומות מוזרים ביותר.... חלום I חודשיים לאחר תחילת הטיול כשחלמתי את החלום הזה, הייתי ברורה-נבאקה (בוליביה), מספר ימים לפני שחזרתי ללה-פאז (בוליביה) חלמתי שאני מקבלת מייל מחברה שלי מהארץ, שהיא נוסעת לחופשה בחו"ל. כשאני חוזרת ללה-פאז, אני רואה אותה שם, באכסנייה שאני ישנה בה, עם חבר שלא קיים במציאות (במציאות יש לה חבר כבר כמעט שנה, אבל זה לא אותו בחור מהחלום). אני שואלת אותה למה היא לא אמרה לי שהיא נוסעת לבוליביה. במקום לענות לי על השאלה, היא מנסה לתת לי הסבר למה היא יוצאת עם אותו בחור. גם היא, וגם כל מי שנמצא שם איתנו, חוזרים ואומרים שהחבר שלה הוא "צרות". חלום II את החלום השני חלמתי בערך שבועיים אחרי החלום הראשון. הייתי בצ'ילה, על גבול בוליביה (סאן-פדרו דה אטקמה) חלמתי שחברה אחרת שלי מהארץ מספרת לי שהיא וחבר שלה נפרדו. כשאני חוזרת לארץ, הם מתנהגים כאילו הכל כרגיל. היא אומרת לי שהיא שמחה שאני לא אומרת לו שום דבר על זה, מה שנראה לי מוזר. כשהיא ואני נשארות לבד, אני שואלת אותה מה הסיפור. היא אומרת לי שחבר שלה לא יודע שהיא רוצה להיפרד ממנו, ושהיא לא יכולה להיות איתו יותר. היא מתלוננת שכל מה שהוא מדבר עליו זה שהיא צריכה ללמוד משפטים. חברה שלי וחבר שלה כבר חצי שנה ביחד. הם בשלבי מעבר לגור יחד כרגע, ככה שאין להם שום בעייה רצינית בקשר.... חלוםIII החלום נחלם בפאנטנאל (ברזיל), חודש לפני סוף הטיול כמה ימים לפני שחלמתי את החלום, קראתי את הספר "אמונה עיוורת" חלמתי שאני בארץ, מתכוננת לטיול בפטגוניה ואנטרקטיקה. אני נפגשת עם מלאך המוות, שמתגלה לעיני בדמות אישה דתיה או חרדיה (קשה לקבוע בודאות) צעירה מאוד בשם רחל. משום מה, אני יודעת מראש שאני הולכת לפגוש אותה, ויודעת גם מיהי. אני פוגשת אותה באיחור, והיא מעירה לי על זה. היא אומרת לי מתי ואיפה לפגוש אותה בפעם הבאה (יום המוות שלי, במאה שערים), להביא חפץ מסויים (איזשהו קישוט ספציפי לבית שלא קיים במציאות), ושלא לאחר! אני ממשיכה כאילו הכל כרגיל ומתארגנת למוות כאילו הוא בעצם הנסיעה לפטגוניה. ביום שבו אני צריכה לפגוש אותה שוב, המשפחה שלי אמורה להסיע אותי חלק מהדרך למקום המפגש. אני אורזת הכל ברגע האחרון, ומפחדת לאחר. אמא שלי, היחידה במשפחה שלי שאיכשהו יודעת שאני הולכת למות, אומרת לי להירגע ושזה לא אסון אם אני אאחר. כשכולנו נמצאים במכוניות (כל המשפחה המורחבת), אני נזכרת ששכחתי את החפץ שרחל אמרה לי להביא. אמא שלי אומרת לי לנסוע כבר בלי זה, ואני אומרת לה שזה משהו שאני לא יכולה לוותר עליו. מאה-שערים וירושלים לא נראות בכלל כמו שהם נראות במציאות. המשפחה שלי מסיעה אותי עד לנקודה מסויימת שבה הכביש נגמר ומשם חייבים להמשיך ברגל. מדובר בעלייה על הר, באמצע שומקום. אני מגיעה לפגישה באיחור. הפעם רחל, מלאך המוות, היא אישה חילונית מבוגרת יותר. היא שואלת אותי אם אני מוכנה, ואני שואלת אותה אם אני יכולה להתוודות פעם אחרונה לפני המוות. היא אומרת לי שהיא ממליצה לי לעשות את זה. יש לה ביד דפים עם רשימות (כנראה מידע עלי). אני מתנצלת על האיחור ומתחילה להתוודות עד שאני מתעוררת. בספר "אמונה עיוורת", ישנה דמות של אישה חרדיה צעירה ממאה שערים בשם רחל. חוצמזה, לחלום אין קשר לספר. אם מישהו רק יוכל לפענח לי את החלומות הנ"ל.... הם מטרידים אותי כבר כמה חודשים!!!! תודה רבה מראש על הסבלנות והטרחה! שירי

חלום צלול ללא שליטה../images/Emo53.gif

חלום שחלמתי הלילה, אולי יש פה מישהי שמבינה בחלומות? בית גדול מאוד, אני חושבת ששתי קומות היו בו, המון אנשים אפילו כאלה שלא מכירה או מזהה, אבל חלק כן, משפחה, אחים שלו, חברים שלו ועוד, אבל רובם לא מוכרים. ואני לבושה בשחור, ארשת פני נוגה, אני מרגישה חנוקה, מאבדת מדי פעם הכרה ונופלת לריצפה. מרגישה מגע של מים על פני ומתעוררת, ואז שואלת את האנשים סביבי ראיתם אותו??? אני ראיתי הוא פה, הוא מסתובב ביננו, למה רק אני רואה אותו איך זה יכול להיות, הוא כבר מת, מה הוא רוצה ממני??? ואז על השולחן, יש תרנגול הודו גדול(ממש כמו שרואים בסרטים בחג ההודיה) אבל התרנגול אפויי כהלכה בתנור, העור של התרנגול קרספי כמו שאני אוהבת, וזה נראה מגרה לטעום, שלפתע אני שומעת שמתחילה התפילה, ולא מבינה עדין מה קורה בתוך הבית, למה כל כך הרבה אנשים, ולמה אני שם בבית הזה, ולמה השמלה השחורה הזו, ולמה אני יחפה בלי נעליים, והשיער שלי פרוע, אני פשוט נראיית לא טוב. ומזמור התפילה מתחזק לו ברקע, ואז קם איזה אדם עם שיער לבן וזקן לבן, ואני מסתכלת עליו, ומרגישה כאילו משהו הולך לקרות, והוא שר את התפילה לבד, ואז שותק ופתאום הוא ממשיך אבא שלי כן זה הוא שראיתי לפני, הוא ממשיך במזמור התפילה, ואז אני אומרת שוב בקול, אתם שומעיייייים אותו, אתם רואים אותו עכשיו??? והם (האנשים) אומרים שכן הם שומעים אך לא רואים, ואני מוסיפה ואומרת אבל אני רואה אותו, הוא פה איתנו, והם מנסים להרגיע אותי ואני פורצת בבכי, ושוב מאבדת את ההכרה, ושוב מרגישה מים על הפנים ומתעוררת, והפעם אני יושבת קרוב לשולחן איפה שהתרנגול ההוא הצלויי נמצא, וכולם כבר בארוחה גדולה, ואני יושבת, והוא עדין מזמר את התפילה ממש לידי, כן אבא שלי, ואני מנסה לשלוח יד לקחת מהקליפה(מהעור הקרספי זה מה שמגרה אותי לטעום) של התרנגול ולא מגיעה, ואז הוא(אבא שלי) לוקח מהתרנגול ונתן לי לאכול, אני מסתכלת עליו ושואלת אותו, מה אתה רוצה ממני, אתה כבר מת, מה אתה עושה פה, או שתחזור לחיים, או שתעזוב אותי כבר בשקט, אני מתגעגעת מדי...ואני בוכה בכי היסטרי...והוא מסתכל עלי ואומר "אני אוהב אותך, אני גם מתגעגע, אז באתי לבקר..." ואז בעלי העיר אותי כי הבכי בחלום עבר כנראה למציאות, והוא אומר שכבר בכיתי וצעקתי מתוך שינה "אבא אבא תעזוב אותי"...והבכי היה חזק, וכן שהתעוררתי עיניי היו רטובוץ, והרגשי במציאות את החנק מהחלום. זה אחד החלומות הכי אמיתיים שחלמתי לאחרונה שזוכרת אותם לפרטי פרטים. ואפילו תוך כדי שאני כותבת אני דומעת, למהההה??? אני לא רוצה לפרש את החלום, אולי מישהי פה מבינה ויודעת לפרש חלומות??? אמא שלי בעבר אמרה לי שמתים חוזרים בחלום, אסור להתקרב אליהם מדי, לנגוע בהם, או לאכול מידיהם, כי זה אומר שהם שבים לקחת אותנו כי הם מתגעגעים, ואני לא רוצה למות! למה הוא לא מניח לי??? שמי ליידי בל, בת 36 אהיה ביוני נשואה פלוס 3 ילדים אבדתי את אמא שלי ב25.7.03 אבדתי את אבא שלי ב14.1.07 אמא הייתה בת 52 במותה ממחלת הסרטן, ואבא 59 מדום לב. פתחתי בכותרת חלום צלול ללא שליטה, כי אני יודעת שהייתי בחלום, ידעתי שהסתובבתי בבית שלא מכירה, ידעתי שאבא נפטר לא מזמן, ולא ממש ניהלתי את החלום, החלום ניהל את עצמו לבד, למרות שזה אחד החלומות בשנה האחרונה שזוכרת אותו לפרטי פרטים. אשמח אם מישהי\ו יוכלו לפרש לי אותו, זה מטריד אותי מאוד.

goldy

New member
זה לא חלום צלול

גשי לפורום פיתרון חלומות.

silverhawk

New member
כפי שגולדי ציין, זה לא חלום צלול

חלום צלול מוגדר כחלום בו את מודעת לעובדה שאת חולמת. אני ממליץ לך לפנות לפורום חלומות (קישור בצד הפורום) שם תוכלי לקבל מענה יותר אפקטיבי.

silverhawk

New member
מאמא ../images/Emo32.gif

רוצים לשתף את העולם במתיחה מדהימה שעשיתם לכבוד ה-1 באפריל? העליתם חלום לפירוש בפורום חלומות צלולים ולא בפורום חלומות? זה המקום בשבילכם!

למעלה