חלום צלול ללא שליטה../images/Emo53.gif
חלום שחלמתי הלילה, אולי יש פה מישהי שמבינה בחלומות? בית גדול מאוד, אני חושבת ששתי קומות היו בו, המון אנשים אפילו כאלה שלא מכירה או מזהה, אבל חלק כן, משפחה, אחים שלו, חברים שלו ועוד, אבל רובם לא מוכרים. ואני לבושה בשחור, ארשת פני נוגה, אני מרגישה חנוקה, מאבדת מדי פעם הכרה ונופלת לריצפה. מרגישה מגע של מים על פני ומתעוררת, ואז שואלת את האנשים סביבי ראיתם אותו??? אני ראיתי הוא פה, הוא מסתובב ביננו, למה רק אני רואה אותו איך זה יכול להיות, הוא כבר מת, מה הוא רוצה ממני??? ואז על השולחן, יש תרנגול הודו גדול(ממש כמו שרואים בסרטים בחג ההודיה) אבל התרנגול אפויי כהלכה בתנור, העור של התרנגול קרספי כמו שאני אוהבת, וזה נראה מגרה לטעום, שלפתע אני שומעת שמתחילה התפילה, ולא מבינה עדין מה קורה בתוך הבית, למה כל כך הרבה אנשים, ולמה אני שם בבית הזה, ולמה השמלה השחורה הזו, ולמה אני יחפה בלי נעליים, והשיער שלי פרוע, אני פשוט נראיית לא טוב. ומזמור התפילה מתחזק לו ברקע, ואז קם איזה אדם עם שיער לבן וזקן לבן, ואני מסתכלת עליו, ומרגישה כאילו משהו הולך לקרות, והוא שר את התפילה לבד, ואז שותק ופתאום הוא ממשיך אבא שלי כן זה הוא שראיתי לפני, הוא ממשיך במזמור התפילה, ואז אני אומרת שוב בקול, אתם שומעיייייים אותו, אתם רואים אותו עכשיו??? והם (האנשים) אומרים שכן הם שומעים אך לא רואים, ואני מוסיפה ואומרת אבל אני רואה אותו, הוא פה איתנו, והם מנסים להרגיע אותי ואני פורצת בבכי, ושוב מאבדת את ההכרה, ושוב מרגישה מים על הפנים ומתעוררת, והפעם אני יושבת קרוב לשולחן איפה שהתרנגול ההוא הצלויי נמצא, וכולם כבר בארוחה גדולה, ואני יושבת, והוא עדין מזמר את התפילה ממש לידי, כן אבא שלי, ואני מנסה לשלוח יד לקחת מהקליפה(מהעור הקרספי זה מה שמגרה אותי לטעום) של התרנגול ולא מגיעה, ואז הוא(אבא שלי) לוקח מהתרנגול ונתן לי לאכול, אני מסתכלת עליו ושואלת אותו, מה אתה רוצה ממני, אתה כבר מת, מה אתה עושה פה, או שתחזור לחיים, או שתעזוב אותי כבר בשקט, אני מתגעגעת מדי...ואני בוכה בכי היסטרי...והוא מסתכל עלי ואומר "אני אוהב אותך, אני גם מתגעגע, אז באתי לבקר..." ואז בעלי העיר אותי כי הבכי בחלום עבר כנראה למציאות, והוא אומר שכבר בכיתי וצעקתי מתוך שינה "אבא אבא תעזוב אותי"...והבכי היה חזק, וכן שהתעוררתי עיניי היו רטובוץ, והרגשי במציאות את החנק מהחלום. זה אחד החלומות הכי אמיתיים שחלמתי לאחרונה שזוכרת אותם לפרטי פרטים. ואפילו תוך כדי שאני כותבת אני דומעת, למהההה??? אני לא רוצה לפרש את החלום, אולי מישהי פה מבינה ויודעת לפרש חלומות??? אמא שלי בעבר אמרה לי שמתים חוזרים בחלום, אסור להתקרב אליהם מדי, לנגוע בהם, או לאכול מידיהם, כי זה אומר שהם שבים לקחת אותנו כי הם מתגעגעים, ואני לא רוצה למות! למה הוא לא מניח לי??? שמי ליידי בל, בת 36 אהיה ביוני נשואה פלוס 3 ילדים אבדתי את אמא שלי ב25.7.03 אבדתי את אבא שלי ב14.1.07 אמא הייתה בת 52 במותה ממחלת הסרטן, ואבא 59 מדום לב. פתחתי בכותרת חלום צלול ללא שליטה, כי אני יודעת שהייתי בחלום, ידעתי שהסתובבתי בבית שלא מכירה, ידעתי שאבא נפטר לא מזמן, ולא ממש ניהלתי את החלום, החלום ניהל את עצמו לבד, למרות שזה אחד החלומות בשנה האחרונה שזוכרת אותו לפרטי פרטים. אשמח אם מישהי\ו יוכלו לפרש לי אותו, זה מטריד אותי מאוד.