מאמא

golan1973

New member
למה קיילי לא מגיעה לישראל?

אתם חושבים שיש סיכוי שהיא תבוא? כשמדונה ביטלה זה היה בשבילי אסון.. בכל אופן הנה 2 תמונות שאני צילמתי בהופעה של מדונה בפריס אחת מתוך ההופעה והשנייה של התור ליד האיצטדיון ב 12 בצהריים(9 שעות לפני שזה התחיל) היה מטורף לגמרי

golan1973

New member
עוד תמונות של מדונה שצילמתי

זו פעם אחרונה שאני אשגע אותכם איתה..

golan1973

New member
כמה עלו לכם הכרטיסים?

בלונדון הכרטיסים למדונה עלו 300 פאונד (היקרים יותר). כמה עלה לכם? אני נוסע לחו"ל ומתעניין בהופעה

golan1973

New member
אחת אחרונה

ורשימת השירים במופע: THE RE-INVENTION TOUR 2004 the beast within Vogue Nobody Knows Me Frozen American Life Express Yourself Burning Up Material Girl Hollywood Hanky Panky Deeper And Deeper Die Another Day Lament Bedtime Story Nothing Fails Don’t Tell Me Like a Prayer Mother And Father Imagine Into The Groove Papa Don’t Preach Crazy For You Music Holiday

Nadav נדב

New member
1. אני לא חושב שהיא תבוא.

2. מחיר לכרטיס הוא 37.5 פאונד. (בהזמנה אינטרנטית 41-2 פאונד)

אפרת ר

New member
אם מתאים לך אוסטרליה...

כי את הסיבוב באירופה לצערי היא סיימה כבר

hilapo

New member
החלום שלי זה להיות בהופעה של מדונה!

שתיכננתי ליסוע ללונדון אמרתי "בוא נראה מי מופיע שם בתאריכים שלי" התפללתי שמדונה תהיה...אך גם מאודדדד שמחתי שראיתי את קיילי ברשימה{שלא תעשו בי לינץ}..
הרי אני לא מעריצה של קיילי או מדונה אבל בהחלט אוהבת את השירים שלהן. אמממ...האמת היא אחרי ההופעה של קיילי וכל האיסוף תמונות וכל החוויה הזאת לדעתי קיילי היא פצצה אמיתית ..{נראה לי מתחיל פה גילוי הערצה.} we'll never know....

p i n g o

New member
please stay!!!

את נשארת בפורום הזה! שלא תחשבי להיעלם לנו עכשיו שהמופע עבר...

hilapo

New member
אני????

מהפתאום שאני יעזוב דווקא מאוד נחמד לי פה!!! ובכלל אחרי שעברתי איתכם את החוויה הזאת מי יבין אותי אם לא אתם... כל ההתלהבות מרכישת הכרטיס עד ליום החזרה הייתה מולכם... {חברים שלי אומרים רק "אחלה,מגניב," לא מפרגנים}... אין מדונה ענקית היה סוף הדרך !!! {אופס חחחחח
} הילה

למעלה