"מאמאמיה!"

יאקומו

New member
"מאמאמיה!"

טוב, היום קאזו וקנטה התחרפנו לגמרי... (איך לא? הם חולקים מוח, אז אם הראשון עושה משהו כך גם השני...) ריקה גם די התחרפנה כשראתה את ריו (הם לא חמודים ביחד?
) וגם הדיג´ימונים, קלוקמון והוגומון (או משהו כזה) התחרפנו כשהם תיקנו את השעון... גם טריירמון התחרפן והתעופף באוויר (מסכן...)

DiGiHiLa

New member
חחחח

ריקה וריו?...אני גם חשבתי על זה חחח פרק יפה

Digi Lista

New member
"עכשיו אני יודע איך מרגישה שווארמה!

העונה הזאת לא מפסיקה ליצר יציאות קורעות...אבל בעיקרון אין לי הרבה מה להגיד על הפרק כי...בכלל נראה לי שבחלק הזה שהם נמצאים בעולם הדיגיטלי הפרקים מצחיקים אבל לא יותר מיזה...כלומר אין איזה מידע חדש או קרב מעניין או...אני בטוחה שזה ילך וישתפר.(כמו בכול דבר יש חלקים טובים וחלקים טובים פחות...). מה עוד? טוב למי שזוכר היה לי את הרעיון(כן, עוד רעיון שלא זכה למקסימום שיתוף פעולה...)להכין מילון לדיג´ימון ואתמול איחדתי את האות א´ כי רציתי להתחיל להכניס את זה למאמרים(למי שמתעניין הופיעה לי הודעה על תקלה טכנית בתפוז מה שמנע ממני לשים את זה). אז הינה האות א´(ואחריה הגיע הזמן לעבור לאות ב´...אני אתחיל...) דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ ביומון, בילזמון, באבמון,בירדראמון, בוקאמון... אתם מוזמנים להמשיך...

DiGiHiLa

New member
האות ב´...החלטתי לשתף פעולה

באקמון,בלוסומון,בולטמון(אל תשאלו אותי מי זה יש לי קלף שלו) בוטמון מאיפה זה?...לא יודעת זה מוכר לי מאיזה מקום דיג´י גורלים:ב....ב.....ב..אין סמלים : גם אין חח

Digi Lista

New member
דווקא בוטאמון לא זכרת?...

בוטאמון גודל לקורומון שגודל לאגומון שגודל ל...מכול הדיג´ימונים דווקא את בוטאמון לא זכרת?...איך אני מתפלאה עלייך...(אבל שמחה שמישהו החליט לשתף פעולה...)

DiGiHiLa

New member
אני דווקא חולה על קורומון

מה קרה לי?חח להמשיך ג´?..

פרק יפה, מאוד מצחיק.

אני חושבת שריקה קצת דלוקה על ריו כלומר בכל הקטעים שהיא התעצבנה עליו היא תמיד אמרה משהו נחמד עליו. חוץ מזה הם יוכלים להיות זוג נחמד.

ריו ניצח את ריקה בתחרות דיג´ימונים

בגלל זה היא (אני...חה חה) לא אוהבת אותו, היא מרגישה מאוימת. מבחינתה היא מלכת הדיג´ימונים.

Digi Lista

New member
עדיין ב´...

עוד קצת ואז נעבור לג´ ולד´....עד שנשלים מילון של כול האותיות(אם כי תמיד נוסיף אליו עוד...)

יאקומו

New member
אוקיי, אני מתחילה ג´...

גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, וזהו... אין לי יותר...

DiGiHiLa

New member
כאילו מי זה טקאטו??????!!!!

אל תגידי את זה הנרי גם חמוד אבל אני אוהבת את טקאטווווו!

למעלה